Tell me Tuesday | Week 27

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik: Phobos⁴ (Phobos #4), Victor Dixen

Lancering van de onlinekanalen van de pioniers over 3 seconden… 2 seconden… 1 seconde… Ze hebben moeite om hun weg opnieuw te vinden. Ze zijn de laatste overlevenden van het Genesisprogramma. Nadat ze een woestijn vol eenzaamheid doorkruisten, worden ze nu overspoeld door een wervelvind aan media-aandacht. Zij heeft moeite om op adem te komen. In de ban van vragen zonder antwoord weigert Léonor elke vorm van lof en negeert ze alle camera’s. Is het gevaar op de blauwe planeet echt voorgoed geweken? Zijn de geheimen die hen achtervolgden op de rode planeet begraven? Wat als alles nu eens opnieuw veranderde in het hele zonnestelsel? Hun angst laat hen balanceren op het randje van verstikking; het blijft te vroeg om opgelucht adem te halen. Victor Dixen, die al twee keer de ‘Grand Prix de l’Imaginaire’ won, is terug met het laatste deel in deze internationale bestsellersaga die je de adem beneemt.

Wanneer ik dit typ lees ik: Met een beetje geluk, Tamara Haagmans

Wanneer haar tante overlijdt, erft Nicole een klein pretpark. Hoewel het in een verschrikkelijke staat verkeert en haar tante hoge schulden had, is Nicole vastbesloten om het park nieuw leven in te blazen. Maar Marc, de manager van het pretpark, probeert Nicole te overtuigen het park aan hem te verkopen. En elke keer als hij in de buurt is, lijkt er van alles mis te gaan: de wallaby’s ontsnappen, een bestelling voor de brasserie gaat fout, en Nicole krijgt een flinke boete. Gelukkig komt daar hulp van Nicoles vriendin Daniëlla, die met een fantastisch idee komt om het park te redden.

Hierna ga ik lezen in: De laatste halte, Casey McQuiston

In De laatste halte van Casey McQuiston, de auteur van Rood, wit & koningsblauw, ontmoet August wel een heel bijzonder persoon…

De laatste halte van bestsellerauteur Casey McQuiston gaat over de cynische August, die naar New York City verhuist. Ze gelooft niet in magie, het lot en de overdreven liefde uit de films. Maar dan ontmoet ze een geweldig meisje in de trein. De mysterieuze en charmante Jane weet August op te vrolijken. Er is alleen één groot probleem: Jane ziet er niet alleen uit als een rocker uit de jaren ’70, dat ís ze ook. Jane zit al jaren vast in de trein. August wil haar helpen, maar dan moet ze wel leren geloven in het onmogelijke.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

 1. Mijn laatste: een tomeloze tijd van Stephen Fry (mwah)
  Nu: het Stockholm Octavio van Karen Engelmann (leuk)
  Next: koninkrijk van Jo Nesbo

 2. Ik heb zojuist Meet Me in Another Life uitgelezen. Op zich een heel mooi verhaal, maar uiteindelijk een onbevredigende uitleg of verklaring. Het voelde een beetje alsof de auteur een heel tof idee had, maar nog een doel moest bedenken, alsof het niet past. Maar goed, dat laatste hoofdstuk negeer ik dan maar.
  Ik ben voor een buddy read nog altijd bezig in The Outlaws Scarlett en Browne, ook dit boek voelt nogal doelloos (kijk mij eens een een leuke wereld gemaakt hebben. Geen idee wat mijn plot is, maar mijn wereld is tof!) en is dus ook niet mijn ding.
  Ik denk dat ik hierna Shadow Seer of Twelve ga lezen. Dat zijn allebei hele dunne boekjes. Ik verwacht morgen een drukke dag te hebben.

 3. Naar De laatste halte ben ik wel benieuwd. Ik ben momenteel bezig in Tunnel of bones van Victoria Schwab. Hiervoor las ik Fangs van Sarah Andersen en ik vermoed dat ik hierna een boek van J.D.Robb ga lezen. Deze middag heb ik me trouwens heel braaf beziggehouden met het samenstellen van een Halloween wishlist. Kwestie van ervoor te zorgen dat de Opperheks niet boos op me wordt hé. 😉