Tell me Tuesday | Week 29

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik: Met een beetje geluk, Tamara Haagmans

Wanneer haar tante overlijdt, erft Nicole een klein pretpark. Hoewel het in een verschrikkelijke staat verkeert en haar tante hoge schulden had, is Nicole vastbesloten om het park nieuw leven in te blazen. Maar Marc, de manager van het pretpark, probeert Nicole te overtuigen het park aan hem te verkopen. En elke keer als hij in de buurt is, lijkt er van alles mis te gaan: de wallaby’s ontsnappen, een bestelling voor de brasserie gaat fout, en Nicole krijgt een flinke boete. Gelukkig komt daar hulp van Nicoles vriendin Daniëlla, die met een fantastisch idee komt om het park te redden.

Wanneer ik dit typ lees ik: De laatste halte, Casey McQuiston

In De laatste halte van Casey McQuiston, de auteur van Rood, wit & koningsblauw, ontmoet August wel een heel bijzonder persoon…

De laatste halte van bestsellerauteur Casey McQuiston gaat over de cynische August, die naar New York City verhuist. Ze gelooft niet in magie, het lot en de overdreven liefde uit de films. Maar dan ontmoet ze een geweldig meisje in de trein. De mysterieuze en charmante Jane weet August op te vrolijken. Er is alleen één groot probleem: Jane ziet er niet alleen uit als een rocker uit de jaren ’70, dat ís ze ook. Jane zit al jaren vast in de trein. August wil haar helpen, maar dan moet ze wel leren geloven in het onmogelijke.

Hierna ga ik lezen in:De erfenis van Darius (De Bieb-bende, #10), Michael Reefs

De eindstrijd is begonnen

Midden in de nacht wordt Melanie badend in het zweet wakker. Een onheilspellend visioen staat op het punt uit te komen. De vondst van een verborgen kamer op zolder luidt het begin in van de zoektocht naar de Goddelijke Wapens. Hiermee zou de Bieb-bende de vrede in Zuidbaai voorgoed terug kunnen brengen. Maar de wapens zijn verborgen in de verste uithoeken van de aarde en gekoppeld aan Meesterproeven. Zonder de benodigde vaardigheden zullen de wapens voor altijd verloren gaan.

Een nieuwe belager maakt het de Bieb-bende haast onmogelijk hun doel te bereiken. Deze geduchte tegenstander eist datgene op wat hem lang geleden door de goden beloofd is: de schat van de heuvel. Slaagt de Bieb-bende erin hem op tijd te stoppen?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik ben heel benieuwd naar de Laatste Halte! Die gaat ook op mijn nog te lezen lijst!
    Ik heb net als laatste Tiger Throne gelezen, een dunne novella die heel vermakelijk en schattig was, maar wel vooral een deel 2 dat de karakters van het einde van boek 1 naar het begin van boek 3 moest brengen. Er gebeurde vrij weinig in.
    Het boek waar ik nu aan ga beginnen is Sloth, het vierde deel in The Damning en ik heb er ongelooflijk veel zin in! Deze wereld is tof, de personages zijn tof, ik ben verliefd!
    Wat ik daarna ga lezen weet ik nog niet. Ik hoop een beetje dat ik het tweede deel van Wayward Children op tijd ontvang om daarin te kunnen beginnen, maar het zou zomaar kunnen dat ik er nog een boek tussen moet lezen omdat ik dat boek pas donderdag krijg. Misschien wordt dat Ella and her Shifters. Misschien ook niet.

  2. Het vorige boek dat ik las was Midnight Kiss van Thea Harrison. Momenteel ben ik bezig in Duistere Dageraad en ik vermoed dat ik daar nog wel even in bezig zal zijn. Ik ben al drie dagen niet aan lezen toegekomen dus zo schiet het natuurlijk ook niet op.