Tell me Tuesday | Week 33

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Al een paar weekjes geen Tell me Tuesday want er viel niet zo heel veel te vertellen!

Lezen gaat niet zo super en bloggen lukt ook maar van tijd tot tijd!

Maar vandaag is er weer een TMT voor jullie, klets je onderin lekker met me mee?

Als laatste las ik: De laatste halte van Casey McQuiston

Mijn recensie van dit heerlijke boek kun je hier vinden!

In De laatste halte van Casey McQuiston, de auteur van Rood, wit & koningsblauw, ontmoet August wel een heel bijzonder persoon…

De laatste halte van bestsellerauteur Casey McQuiston gaat over de cynische August, die naar New York City verhuist. Ze gelooft niet in magie, het lot en de overdreven liefde uit de films. Maar dan ontmoet ze een geweldig meisje in de trein. De mysterieuze en charmante Jane weet August op te vrolijken. Er is alleen één groot probleem: Jane ziet er niet alleen uit als een rocker uit de jaren ’70, dat ís ze ook. Jane zit al jaren vast in de trein. August wil haar helpen, maar dan moet ze wel leren geloven in het onmogelijke.

De laatste halte van Casey McQuiston is een unieke roman met humor, romance én tijdreizen. Eerder verscheen van McQuiston de populaire rom-com Rood, wit & koningsblauw.

Wanneer ik dit typ lees ik: De erfenis van Darius (De Bieb-bende, #10), Michael Reefs

Ik ben er al eventjes in bezig en dat ligt echt 100% aan mij want ik geniet weer intens van het verhaal!

De eindstrijd is begonnen

Midden in de nacht wordt Melanie badend in het zweet wakker. Een onheilspellend visioen staat op het punt uit te komen. De vondst van een verborgen kamer op zolder luidt het begin in van de zoektocht naar de Goddelijke Wapens. Hiermee zou de Bieb-bende de vrede in Zuidbaai voorgoed terug kunnen brengen. Maar de wapens zijn verborgen in de verste uithoeken van de aarde en gekoppeld aan Meesterproeven. Zonder de benodigde vaardigheden zullen de wapens voor altijd verloren gaan.

Een nieuwe belager maakt het de Bieb-bende haast onmogelijk hun doel te bereiken. Deze geduchte tegenstander eist datgene op wat hem lang geleden door de goden beloofd is: de schat van de heuvel. Slaagt de Bieb-bende erin hem op tijd te stoppen?

Hierna ga ik (verder) luisteren naar: Romcomnibus: Zomer van oa Lisette Jonkman

Ik kreeg dit ebook toegezonden nadat ik een recensie exemplaar had aangevraagd. Nu lees ik geen ebooks omdat dit mijn migraine triggert wanneer ik ze op mijn mobiel probeer te lezen. Helaas heb ik geen ereader meer 😢

Ik laat mijn iPhone hem nu voorlezen wanneer ik op bed lig en een boek even te zwaar in de hand ligt.

Het gevoel van vakantie, zwoele zomeravonden en de geur van zonnebrand: dat zijn slechts een paar ingrediënten van deze allereerste Romcomnibus. Negen heerlijk zonnige feelgoodverhalen van onder andere Lisette Jonkman, Susan Muskee, Astrid Slootweg en Martin Gijzemijter.

Verheug je je al op zonnige locaties en zinderende zomerliefdes?Laat je rondleiden in Praag, eet een Summer Special op Terschelling en ontdek het Schotse dorpje Runlaighry. Zwijmel weg bij smakelijke romances op het strand of op het water, proef de lekkerste ijssmaken, knuffel met minischaapjes, stretch je lijf op een yogafestival en bezoek eens een datingcoach die haar beroep een wel heel warm hart toedraagt…

Kortom: de hoogste tijd om je zonnehoed op te zetten en je te installeren op een strandbedje, want deze verhalen wil je geheid in één keer uitlezen!

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

 1. Ow! Ik wil de laatste halte ook graag lezen! Heel benieuwd naar! Wel balen dat het lezen bij jou minder gaat!

  Ik heb gisteren “Hybrid Rejected” uitgelezen, een wel vermakelijk supernatural verhaal.
  Vandaag ben ik begonnen met “Calluna: Darkness Rising” en ik ben bezig in de buddy read voor de Book Box Club, wellicht gaat die laatste vandaag nog wel uit. Dat is “Cruel Creatures”, een veel zwaarder verhaal dan ik verwacht had. Ik moet nog 100 pagina’s en ik hoop dat het einde iets minder zwaar wordt…
  Morgen weet ik eigenlijk nog niet wat ik ga lezen. Ik heb een aantal boeken waar ik zin in heb. Alienated, Inwijding en The Storm We Face. Welke het wordt? Dan beslis ik waarschijnlijk morgenvroeg pas.

  1. Oh Cruel Creatures doet me door de titel denken aan Beautiful Creatures!

   Darkness Rising klinkt ook wel heel erg spannend! Buddy Reading is toch ook wel heerlijk he! Dat motiveert denk ik ook meer bij een dipje om toch door te gaan!

   1. Het boek lijkt in elk geval alles behalve op Beautiful Creatures. Het was een behoorlijk zwaar en heftig boek, met heel veel hele grote thema’s! Niet een boek waar je “eens lekker voor gaat zitten”.
    Het leuke van Buddy Reads vind ik vooral dat je daarna lekker ergens heen kan met al die gevoelens! Ik heb gelukkig zelf zelden last van een dipje, maar ik vind het buddy readen wel oprecht heel gezellig, juist omdat je samen leest!
    Annette onlangs geplaatst…Het leven is wat je gebeurt…(10)My Profile

 2. Last: een Baantjer-luisterboek (De Cock en de Eenzame Dood) en Havenfall (DNF)
  Now: De Moord op Windsor Castle (fysiek boek) en Een royale portie meeuwen (luisterboek)
  Next: nog geen idee, ik kijk altijd waar ik zin in heb als het boek uit is.

  Kwante, zou het je misschien helpen om een luisterboek te pakken? Dat helpt mij vaak als het lezen niet zo lekker gaat.
  Nienke onlangs geplaatst…ZomerLezen: DiversiteitMy Profile

  1. Ik ben inderdaad aan het proberen meer naar boeken te luisteren, het wil alleen dat ik dan vrij snel in slaap val en dan word ik wakker zonder een idee te hebben waar ik was gebleven of ik word gewurgd door de oortjes van mijn telefoon haha!

   Nog een weekje en dan is de stress voorbij en hoop ik wat meer concentratie terug te krijgen! Maar heel lief dat je meedenkt ❤️

 3. Het vorige boek dat ik las was Herinnering van J.D.RObb, momenteel ben ik in De Magische Apotheek bezig (jeugdboek) en hierna begin ik waarschijnlijk in Water van Holly Black.