Tell me Tuesday | Week 4

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Geen plaatjes deze ronde want die moet ik nog schieten 😉

Als laatste las ik: Preppy 1: Hij zal je verraden (King #5) van T.M. Frazier

Deze serie is echt heerlijk met een kleine side note. Mijn recensie vind je hier binnenkort op de blog!

Samuel Clearwater, ook wel bekend als Preppy, houdt van vlinderdassen, pannenkoeken, bretels, goede vrienden, leuke momenten, goede drugs en een goede wip.

Hij heeft een helse jeugd achter de rug en leeft het leven dat hij zich altijd had voorgesteld. Als hij een meisje ontmoet, een junkie die op het punt staat aan alles een einde te maken, is hij verscheurd tussen zijn gevoelens voor haar en de verlammende angst dat zij degene zou kunnen zijn die een einde maakt aan het leven waar hij van houdt.

Andrea ‘Dre’ Capulet is uitgeput en moe.

Moe van haar zoektocht naar haar volgende shot. Moe van het doen van dingen die haar maag doen draaien. Moe van het kijken in de spiegel, naar de weerspiegeling van de persoon die ze is geworden. Net als ze besluit er een einde aan te maken, ontmoet ze een man die de loop van hun beide levens voorgoed zal veranderen.

En hun dood.

Voor de meeste mensen is de dood het einde van hun verhaal.
Voor Preppy en Dre was de dood slechts het begin.

Dit is het vijfde boek in de King-serie en is bedoeld om te lezen na Bear.

Wanneer ik dit typ lees ik: Fout (Cafe #1) van Jana Aston

Tot zover heeft het pluspuntjes en minpuntjes dus ik weet nog niet zo goed wat mijn uiteindelijke mening gaat zijn! Je leest het hier op de blog!

Ik val altijd op de verkeerde mannen. Homo? Player?
Moederskindje? Check, check en check.

Nu kan ik niet stoppen met fantaseren over een van de klanten in de koffiebar, waar ik tussen de lessen door werk. Het is gewoon een onschuldige crush, toch? Het is niet zo dat ik deze man ooit buiten de koffiebar zie. Het is niet alsof ik hem ga zien als ik in de studentenkliniek een anticonceptiemiddel probeer te krijgen. Terwijl ik een ziekenhuishemdje draag. Zittend op een onderzoekstafel. Omdat hij de dokter is. Schiet me nu maar dood.

Maar wat als de man over wie ik de vuilste, meest schandalige fantasieën heb gehad, voor één keer allesbehalve fout blijkt te zijn?

Hierna ga ik lezen in: Preppy 2: Hij zal je verlossen (King #6) van T.M. Frazier

Hier heb ik zo veel zin in! Maar aan de andere kant wil ik hem ook weer niet uitlezen want dan moet ik weer even wachten op het volgende deel!

Preppy komt terug in een wereld waar hij ooit van hield, maar die hij niet meer herkent. Zijn glimlach kan zijn innerlijke onrust niet verbergen en de mensen die hij als familie ziet, voelen ineens allemaal als vreemdelingen. Op één persoon na. Een meisje met donkere ogen en nog donkerder haar. Een meisje dat niet eens een optie is. Tenminste, nu niet meer. Dre kan niet beslissen waar ze naar gaat luisteren. Haar hart, haar hoofd of haar lichaam. Want twee van die drie dingen brengen haar terug naar Logan’s Beach. Ze vertelt zichzelf dat ze afsluiting zoekt, maar als ze deuren opent die nooit bedoeld waren om te worden geopend, ontdekt ze al snel dat als het gaat om Samuel Clearwater, afsluiting misschien NOOIT een optie is.

Dit is boek zes in de King-serie en het tweede deel van het verhaal van Preppy en Dre.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

 1. Hoi,
  Mijn laatste boek: the longest ride van Nicholas Sparks.
  Mijn huidige boek: de terugkeer van Nicholas Sparks.
  Mijn volgende boek: Everless van Sarah Holland.

 2. Last: Noor-Till Vincent
  Nog: hoogtij – Jackie Van Laren => het laatste deel van de reeks. Ik wilde echt nog eens een vakantie gevoel. Na elk deel had ik het gevoel. Hier wil ik op vakantie.
  Nexr: team mortis Het Romeo en Juliet mysterie – Bjorn van den eynde

 3. Gisteren heb ik Immortal Truths gelezen, een wat korter deel 2 in een serie. Ik had ‘s ochtends eerst How Rory Thorne Destroyed the Multiverse uitgelezen. Dat boek had ik zondag helemaal willen lezen, maar de combinatie hoofdpijn met politieke sci-fi viel wat tegen 😉

  Vandaag heb ik The Lights Under the Lake gelezen, het vierde Scarlet and Ivy boek. Het is niet echt een heel hoogstaand boek, maar ik vind de sfeer van alle boeken zo leuk en ze doen me zo denken aan de kostschoolboeken die ik als kind zo graag las.

  Morgen ga ik waarschijnlijk beginnen met Neve, een Silver Springs Library: Silver Skates boek waar meisjes betoverde schaatsen aandoen en daarna hun drie zielsverwanten vinden. Ik heb er alvast heel veel zin in! Lekker luchtig, beetje wegdromen.
  Annette onlangs geplaatst…Silver Skates: Wynter – Mia HarlanMy Profile