Tell me Tuesday | Week 45

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Deze week helaas geen fotootjes! De energie is even helemaal opperdepop en het beetje dat ik heb steek in in het schrijven van de recensies en blogposts! Hopelijk kan ik in het weekend weer even wat foto’s schieten als het weer wat meewerkt!

Als laatste las ik: Het huis zonder einde van Daniëlle Bakhuis

Ik hou zoveel van lekker griezelen! En helemaal in de oktober maand! Toch lijkt het alsof ik elk jaar ietsje schijteriger word 😉 mijn recensie vind je hier zsm!

‘Wat kijk je bang,’ zegt het meisje. ‘Je ziet eruit alsof je een geest ziet.’
Voor de derde keer vraag ik het en nu zonder te stotteren.
‘Wie ben jij?’
Ik kijk in haar donkere, lege oogkassen. Ze houdt haar hoofd schuin en schenkt me een lieve glimlach.
‘Je weet wie ik ben,’ zegt het meisje. Haar stem is slepend, alsof de woorden aan elkaar plakken.
‘Je hebt me drie keer opgeroepen.’

Iedereen in Westerdam weet het: het Woud van Westerdam moet je mijden zodra het donker is. ’s Nachts schijnen er vreemde, onverklaarbare dingen te gebeuren. Maar wanneer Samira en haar vrienden met Halloween de unieke kans krijgen om in het verlaten landhuis te kijken, wint de nieuwsgierigheid het van de angst. Ze zijn gewaarschuwd: wie te lang in het huis blijft, begint dingen te zien die er niet zijn…

Wanneer ik dit typ lees ik: De vakantie van Caroline Hulse

Voor het eerst met zijn allen op vakantie, dat kan alleen maar misgaan… Liane Moriarty ‘meets’ De luizenmoeder: scherp, grappig en heerlijk ongemakkelijk! Die tekst trok mij geheel aan en dus vroeg ik om een recensie exemplaar! Je leest hier zsm of deze tekst klopt of niet!

Claire en Matt zijn niet meer bij elkaar, maar willen voor hun dochter Scarlett een “normale’ kerst. Ze weten niet meer wie het een goed idee vond om daarvoor naar het Happy Forest-vakantiepark te gaan en hun nieuwe partners mee te nemen, maar het is nu te laat om het nog af te blazen.
Claire komt met haar vriend Patrick. Matt brengt Alex mee, de nieuwe liefde van zijn leven. Scarlett heeft haar denkbeeldige vriend Posey. Een reuzenkonijn.
Met zijn vijven (of zessen?) knarsetanden ze zich door alle Verplicht Leuke Activiteiten heen, drinken ze te veel wijn als Scarlett op bed ligt, delen ze iets te intieme details over hun relatieverleden en voor ze het weten is hun vakantie veranderd in een tijdbom die eindigt waar het verhaal van deze roman begint: met een paniekerige oproep aan de politie.

Hierna ga ik lezen in: Op slag verliefd van Meghan Quinn

Een nieuwe auteur voor mij maar ik hou van sports romance boeken! Ik ben heel benieuwd of deze auteur aan mijn verwachtingen kan voldoen!

Knox Gentry is een van de populairste baseballspelers van het universiteitsteam. Wanneer hij Emory Ealson ontmoet is hij gelijk helemaal weg van haar. Ze is mooi, slim en ontzettend grappig.

Maar Emory houdt hem op afstand. Haar vorige vriendje heeft haar heel diep gekwetst, en ze zit niet te wachten op een nieuwe relatie.

Ze wil liever gewoon vrienden zijn met Knox, al verklaren haar vriendinnen haar voor gek.

Zal het Knox lukken om haar ervan te overtuigen dat ze perfect bij elkaar passen?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

  1. Ik heb nog nooit een boek van Danielle Bakhuis gelezen! Maar ik begin steeds nieuwsgieriger te worden!
    Ik las gisteren Marked Immortals, dit was een relatief kort boek dus daar was ik vrij snel door. Vooral heel veel actie, maar wel leuk.
    Op dit moment lees ik Eternal Choice, het tweede deel in de Eternal Curse serie, een YA verhaal in de stijl van Twilight en the Vampire Diaries (maar zonder het stalken ;-)) en ik ben erg benieuwd waar het heen gaat. Ik ben op de helft, dus die komt hopelijk vandaag uit!
    En ik hoop eigenlijk om morgen eindelijk Addie LaRue op te gaan pakken, waar ik echt al sinds ik het boek heb zin in heb!

  2. Ik las Het jaar van de hamster. Een boekje met cartoons van Niet Nu Laura en zou nu eigenlijk in Overlever van J.D.Robb moeten lezen maar ik ben er nog steeds niet aan toegekomen.