Tell me Tuesday | Week 47 2021

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik: Midnight Sun (The Twilight Saga #5) van Stephenie Meyer

Even geen fotootje van want het lijf wil niet zo! Maar het was wel weer even heerlijk genieten terug in de wereld van Twilight! Mijn recensie staat al online en vind je hier!

Het langverwachte nieuwe boek van Stephenie Meyer – Twilight is terug!

Toen Edward Cullen en Bella Swan elkaar ontmoetten in Twilight werd er een iconisch liefdesverhaal geboren. Maar tot nu toe hebben fans alleen Bella’s kant van het verhaal gelezen. Eindelijk kunnen lezers nu ook Edwards versie van het verhaal lezen. Dit onvergetelijke verhaal, verteld vanuit Edwards perspectief, krijgt een nieuwe en donkere twist. De ontmoeting met Bella is de meest zenuwslopende en intrigerende gebeurtenis die hij in zijn jaren als vampier heeft meegemaakt. Hoe meer fascinerende details we leren over Edwards verleden en de complexiteit van zijn gedachten, hoe meer we begrijpen waarom dit de meest bepalende strijd van zijn leven is. Hoe kan hij zijn hart volgen als dit betekent dat hij Bella in gevaar kan brengen?

Wanneer ik dit typ lees ik: Appels vallen niet van Liane Moriarty

Leest echt als een sneltrein weg! Zo balen wanneer je dan weinig leestijd hebt en in de avond helemaal op bent! Maar vanavond kruip ik er weer lekker mee weg!

Een meeslepende roman over het leven, de liefde, over rivaliteit – en de leugens die we elkaar en onszelf vertellen…

Zo op het eerste oog zijn de Delaneys een gezin om jaloers op te zijn. De voormalige tennisleraren Joy en Stan winnen nog altijd elk toernooi waaraan ze meedoen, en nu ze hun familiebedrijf verkocht hebben, is er alle tijd om te leren ‘ontspannen’. Hun vier volwassen kinderen hebben ieder hun eigen drukke leven, en hoewel het de vraag is of zij daar alles uit halen, wordt dit nooit hardop gezegd.

Maar dan verdwijnt Joy Delaney. En de kinderen bekijken het huwelijk van hun ouders en hun eigen verleden met nieuwe, geschrokken ogen.

Heeft haar verdwijning misschien te maken met die mysterieuze logee, een jaar geleden?

Was alles wel zo’n rozengeur en maneschijn in huize Delaney…?

Hierna ga ik (verder) lezen in: Verdronken van K.R. Alexander

Met het huidige weertje is de perfecte setting gecreëerd om dit boek uit te gaan lezen! Het volgende boek is ook al uit dus ik moet nog eens wat tempo gaan maken!

Samantha en Rachel waren ooit beste vriendinnen. Wáren, want inmiddels is Samantha een erge pestkop geworden, die Rachel gebruikt om haar huiswerk te maken en Rachel overal de schuld van geeft. Dat ze nu slechte cijfers haalt, dat ze huisarrest heeft, dat haar ouders zo vaak ruzie hebben… In een moment van pure woede duwt Samantha Rachel in het meer. Het meer staat erom bekend dat kinderen die erin vallen nooit meer teruggevonden worden. Rachel zakt naar de bodem en komt niet meer boven… Ze moet wel dood zijn, dat kan niet anders. Maar de volgende dag verschijnt Rachel gewoon op school alsof er niets is gebeurd… Rachel is terug, en ze is uit op wraak.

Horrorland – Verdronken
€ 14,99
Uiterlijk 1 december in huis
Koop bij bol.com

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Ik heb ook ongelooflijk genoten van de eindeloze gedachten van Edward! Zo leuk dat we wat meer van de Cullens zagen!

    Ik heb zelf vanochtend Betrayed by Hell uitgelezen. Het laatste deel in een serie over een aartsengel op aarde die als privé-detective probeert de demonen te ontmaskeren en op te ruimen.
    Ik lees nu Ours to Keep. Dit is het eerste deel in een serie over een weerwolfmeisje dat enorm belazerd is door de jongen met wie ze zou trouwen en daarna haar mates tegen het lijf loopt op vijandelijke terrein.
    Morgen ga ik Demon Sworn lezen. Het laatste deel in een trilogie waar een meisje bij het doen van een seance per ongeluk een groep demonen oproept, die vervolgens verliefd op haar worden (en omgekeerd).