Tell me Tuesday | Week 48 2021

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik: Gestrikt (Imperfect Love #1) van Kendall Ryan

Of eigenlijk als laatste luisterde ik 😏 want dit was een heerlijk luisterboek en het laatste deel in de serie. Althans vertaald dan want op Goodreads zag ik een deel 4 🤭

Ik deel even de synopsis van deel 1 ivm spoilertjes! Recensie van het eerste deel kun je hier vinden!

tellMet het meisje trouwen waar ik al mijn hele leven gek op ben? Check.

Een miljardenbedrijf erven? Check.
Een erfgenaam op de wereld zetten… Wacht even, wát?

Noah heeft precies drie maanden de tijd om voor een erfgenaam te zorgen. Er is alleen een probleem: zijn kersverse bruid heeft een gloeiende hekel aan hem. Wanneer uit de kleine lettertjes van het overnamecontract blijkt dat Noah zonder kind op komst niet de nieuwe eigenaar van zijn vaders bedrijf kan worden, staat hij voor een groot probleem. Want hoe krijgt hij zijn vrouw Olivia, die niet eens met hem in dezelfde ruimte wil zijn, zo ver om met hem het bed te delen? Gelukkig houdt Noah wel van een uitdaging…

Wanneer ik dit typ lees ik: Appels vallen niet van Liane Moriarty

tellIk lees dus weer verder in dit boek. Het is zo’n dikzakje en dat is voor mij normaal gesproken geen enkel probleem maar mijn leestijd is nu voornamelijk in bed wanneer ik op mijn rug moet liggen en dan is zo’n dikzakje best heftig tillen. Het gaat dus niet zo snel als ik zou willen en deze word dus steeds afgewisseld met een luisterboekje.

Een meeslepende roman over het leven, de liefde, over rivaliteit – en de leugens die we elkaar en onszelf vertellen…

Zo op het eerste oog zijn de Delaneys een gezin om jaloers op te zijn. De voormalige tennisleraren Joy en Stan winnen nog altijd elk toernooi waaraan ze meedoen, en nu ze hun familiebedrijf verkocht hebben, is er alle tijd om te leren ‘ontspannen’. Hun vier volwassen kinderen hebben ieder hun eigen drukke leven, en hoewel het de vraag is of zij daar alles uit halen, wordt dit nooit hardop gezegd.

Maar dan verdwijnt Joy Delaney. En de kinderen bekijken het huwelijk van hun ouders en hun eigen verleden met nieuwe, geschrokken ogen.

Heeft haar verdwijning misschien te maken met die mysterieuze logee, een jaar geleden?

Was alles wel zo’n rozengeur en maneschijn in huize Delaney…?

Hierna ga ik (verder) lezen in: Jij wordt nog eens mijn dood van Karen M. McManus

Het nieuwste boek van Karen en ik ben er zo onwijs benieuwd naar! Echt als je nog een boek op je kerst lijstje moet zetten plak er dan één (of meer) van deze op want ze zijn echt superspannend! (Voor het kekke papiertje kijk je bij StudioSoph.)

Een epische spijbel dag van drie oude vrienden eindigt fataal.

Ivy, Mateo en Cal waren ooit dikke vrienden. Nu zitten ze alleen nog op dezelfde school en hebben ze alle drie een verschrikkelijke dag… Ivy verloor een studentenraadsverkiezing, Mateo probeert school met twee drukke banen te combineren en Cal heeft alweer een blauwtje gelopen. Dus wanneer ze elkaar op de campus tegenkomen, besluiten ze om samen te spijbelen. Ze gaan met zijn drieën de stad in, net zoals vroeger. Behalve dat ze elkaar nog amper wat te zeggen hebben, totdat ze een andere student zien spijbelen en hem volgen naar de plaats delict van zijn eigen moord. Hun dag verandert van saai in dodelijk. En het wordt nog erger als blijkt dat ze allemaal een connectie met de dode student hebben. En ze verbergen allemaal iets. Was hun toevallige hereniging misschien toch niet zo toevallig?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

 1. Oew… interessante boeken weer! Die van Karen McManus wil ik ook nog lezen!

  Ik heb zojuist Bad Ra uitgelezen, het laatste deel in een goden reverse harem (deel 1 was Loki, deel 2 was Hades) en het was een erg fijn boek weer! Het is een schrijfstijl die vooral heel erg bij mij past! Heel emotiegericht, wat minder plotgericht.

  Voor de buddy read lezen we momenten Skin of the Sea, een wat trager verhaal, maar wel heel erg sfeervol en wel duidelijk met veel geschiedkundige informatie. Ook als die niet mooi is.

  Mijn volgende read wordt Deflated, een korte reverse harem novella. En daarna ga ik Demon’s Joy lezen, een kerstverhaal waar een groep demonen verliefd wordt op een kerstelf. Ik heb er zin in!

   1. Eva Chase wil heel graag haar boeken vertaald hebben, maar de vertaalkosten voor de NL’se markt zijn voor haar te hoog, omdat de meeste NL’ers gewoon Engels lezen. Dus ze wil het alleen doen als er een uitgever mee gemoeid is… en dat is best een risico met een genre wat niemand in NL kent, helaas. Het is zo’n leuk genre!
    Annette onlangs geplaatst…Het leven is wat je gebeurt…(26)My Profile

 2. Appels vallen niet staat nog op mijn TBR lijstje, maar ik vrees dat ik er dit jaar niet meer aan toe ga komen. Hopelijk kan ik er in 2022 wel tijd voor vinden. Momenteel ben ik De verbannen koningin aan het lezen en daarvoor las ik The Box in the Woods van Maureen Johnson. Die laatste vond ik persoonlijk iets minder goed dan de andere delen in de serie.
  sentranced onlangs geplaatst…November book haulMy Profile