Tell me Tuesday | Week 49

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Deze week helaas geen fotootjes! De energie is even helemaal opperdepop en het beetje dat ik heb steek in in het schrijven van de recensies en blogposts! Hopelijk kan ik in het weekend weer even wat foto’s schieten als het weer wat meewerkt!

Als laatste las ik: Op slag verliefd van Meghan Quinn

Mijn recensie volgt asap maar ik kan je wel verklappen dat ik er zo ontzettend van genoten heb!!!

55049405. sy475 Knox Gentry is een van de populairste baseballspelers van het universiteitsteam.

Wanneer hij Emory Ealson ontmoet is hij gelijk helemaal weg van haar. Ze is mooi, slim en ontzettend grappig. Maar Emory houdt hem op afstand. Haar vorige vriendje heeft haar heel diep gekwetst, en ze zit niet te wachten op een nieuwe relatie.

Ze wil liever gewoon vrienden zijn met Knox, al verklaren haar vriendinnen haar voor gek. Zal het Knox lukken om haar ervan te overtuigen dat ze perfect bij elkaar passen?

Wanneer ik dit typ lees ik: Zelfs als we zwijgen van Marieke Nijkamp 

Mijn recensie lees je hier zsm op de blog want hij is al bijna uit! Het is helaas net niet my cup of tea! Zo jammer want mijn verwachtingen waren echt best hoog!

Vijf vrienden komen nog één keer samen in een verlaten hut in de bergen voordat iedereen zijn eigen weg zal gaan. Het wordt een weekend om afscheid te nemen, van elkaar en van het spel dat ze de afgelopen drie jaar hebben gespeeld. Maar echt ontspannen wordt het niet, want iedereen heeft zo zijn eigen demonen om tegen te vechten, en allemaal dragen ze hun eigen geheim met zich mee.

Finn vertrouwt niemand meer sinds hij op straat is aangevallen, en zeker Liva niet, die niets deed en toekeek. Maddy treurt om de sportcarrière die ze na een ongeluk
heeft moeten opgeven. Carter gaat gebukt onder het gewicht van de loodzware verwachtingen van zijn familie. En Ever? Ever wil dat ze tegen elke prijs doorspelen, tot het spel zich onverwacht tegen hen keert en het een dodelijke wending krijgt…

Hierna ga ik lezen in: Verliefd (Karina and Kael #1) van Anna Todd

Ik ben één van die mensen die echt ontzettend genoten heeft van After! Ik heb dus stiekem best hoge verwachtingen van dit boek!

Karina is opgegroeid op een militaire basis en weet maar al te goed hoe soldaten eraan toe zijn als ze terugkeren uit een oorlogsgebied. Zij is de lijm die de familie bij elkaar houdt wanneer haar vader wordt uitgezonden en haar broer, Austin, voor de zoveelste keer in de problemen raakt met de politie. Karina weet dat ze ook voor zichzelf moet zorgen, maar als Austins gedrag nog schrikbarender wordt, en haar vaders reacties steeds extremer, balanceert zelfs Karina op het randje van de afgrond. Dan komt ze Kael tegen – een gesloten man die ze dolgraag beter wil leren kennen.

De twintigjarige Kael is een knappe soldaat die gebukt gaat onder de nasleep van twee missies in Afghanistan. Hij is emotioneel beschadigd en houdt zijn gevoelens voor zich. Karina raakt gewend aan zijn stille aanwezigheid, maar vindt het steeds lastiger om haar gevoelens voor hem te verbergen. Als Kael niet blijkt te zijn wie Karina dacht, moet ze waarheid en leugens proberen te scheiden – en een belangrijk besluit -nemen dat haar toekomst voor altijd zal veranderen.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Zelfs als we zwijgen ben ik zelf wel erg nieuwsgierig naar!
    Ik las vanochtend Balance Altered uit. Daarna heb ik een heel kort beginnetje gemaakt met Knight’s Talons en zodra die uit is, hopelijk morgen, ga ik beginnen aan Apollo. Alledrie zijn het recensie-boeken. Ik ben bij papa en mama, dus ik lees wat minder dan ik normaal zou doen, dus probeer ik vooral niet achterop te raken met recensies die ik beloofd heb 😉

  2. Het laatste dat ik las wat Het geschenk van Happiness van Holy Martin en dat was het jammer genoeg niet helemaal voor mij. Dus heb ik besloten om voor mijn volgende boek terug te grijpen naar eentje van Jill Shalvis vermits ik die vrijwel altijd leuk vind. Toch wanneer het haar latere titels zijn in plaats van de oudere.