Tell me Tuesday | Week 5

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Geen plaatjes deze ronde want die moet ik nog schieten 😉

Als laatste las ik: Asher (Until #1) van Aurora Rose Reynolds

Mwah, je zult in mijn recensie (zsm online) zien dat dit boek een beetje tegenstrijdige gevoelens gaf bij mij!

November verheugt zich erop om haar vader te leren kennen in de veiligheid van een kleine stad.
Na het verlaten van de Big Apple en haar slechte herinneringen aan Tennessee, begint November voor haar vader te werken. Ze doet de boekhouding voor zijn stripclub. De enige keer dat ze daar tijdens de cluburen mag komen, loopt ze Asher Mayson tegen het lijf. Hij is perfect, tot hij zijn mond opent en aannames doet.
November wil niets met Asher te maken hebben, maar jammer genoeg voor haar heeft het lot andere plannen. Asher Mayson heeft nooit een probleem gehad om een vrouw te krijgen, tot hij November leert kennen. Nu kan hij er alleen nog maar aan denken om haar tot de zijne te maken en haar te beschermen.

Wanneer ik dit typ lees ik: Doodsimpel (Roy Grace #1) van Peter James

Deze werd me getipt op Instagram toen ik vroeg om een goede thriller. Ik ben nog niet heel ver maar van mij mag de spanning nu toch wel gaan beginnen!

Op zijn vrijgezellenavond wordt Michael door zijn vrienden voor de grap levend begraven. De vrienden krijgen echter een fataal auto-ongeluk. Niemand weet waar Michael is… Een zaak voor Roy Grace.

Een macabere grap loopt gruwelijk uit de hand. Michael Harrison gaat bijna trouwen. Zijn vrienden besluiten hem eens flink te grazen nemen en verzinnen een sinistere grap. Op zijn vrijgezellenavond voeren ze hem dronken, waarna ze hem achterlaten in een doodskist met een fles whisky en een walkietalkie. Maar wanneer de vrienden wegrijden om hem een paar uur flink te laten zweten, krijgen ze een fataal ongeluk Niemand weet waar Michael is, ook Michael zelf niet, die langzaam ontwaakt uit zijn roes Met nog maar drie dagen te gaan voor de bruiloft, wordt hoofdinspecteur Roy Grace ingeschakeld door de bloedmooie en zeer bezorgde verloofde, Ashley Harper. Met maar bar weinig aanknopingspunten moet Grace aan de slag. Zelfs Mark Warren, Michaels beste vriend en zakenpartner, en bij uitstek degene die zou moeten weten waar Michael uithangt, kan hem niet verder helpen. Gaandeweg komt Grace erachter dat de meerdere mensen baat zouden kunnen hebben bij de verdwijning van Michael meer dan iedereen zich realiseert. Want de een zijn dood is de ander zijn brood doodsimpel…

Hierna ga ik lezen in: Hell City – Laatste Halte van Joanne Carlton

Ik ben lekker aan het lezen uit eigen kast en ben heel benieuwd naar dit boek! Ik kreeg het in één van mijn swaps en had het op mijn lijstje gezet door de cover.

Een jonge vrouw ontwaakt in een helse, brandende stad.
Op de eerste dag ontdekken de monsters haar.
Op de tweede dag leert ze zich te verdedigen.
Op de derde dag redt een hond haar leven.
En dat verandert alles.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

 1. Oew! Hell City staat ook nog op mijn wensenlijstje!

  Ik heb gisteren “Heart of the Goddess” gelezen. Een Laura Greenwood boek en die zijn altijd lekker voor even snel tussendoor.
  Op dit moment ben ik bezig in Paris by Starlight met de Book Box Club buddy read (en het is een dikkerdje, dus wie weet dat hij er volgende week nog op staat! Dat overkomt me zelden ;-)).
  Daarnaast lees ik ook The Curse in the Candlelight. Die is wat dikker dan zijn voorgangers, dus dat gaat vandaag niet meer lukken, maar morgenvroeg zeker wel.
  Voor daarna staat The Castle School for Troubled Girls op de planning. Die heb ik van Netgalley gekregen en ik wil vrijdag mijn recensie posten.

 2. Ik sloot januari af met It only happens in the movies van Holly Bourne en heb nu De vermisten van Maneschijn van Christelle Dabos klaarliggen. Als ik dat recensieboek uitheb ga ik weer iets uit mijn eigen collectie kiezen. Mijn TBR bestaat nog steeds uit 127 boeken dus ik heb nog voldoende keuze.

 3. Als laatste las ik Op slag verliefd van Meghan Quinn, welke ik helaas halverwege weg heb gelegd, want dat boek is niet voor mij. Nu ben ik bezig in Ooit in september van Emma Anna en Queenie van Candice Carty-Williams. Wat ik hierna ga lezen, weet ik niet zo goed. Misschien The right swipe van Alisha Rai, daar heb ik veel positieve dingen over gehoord.
  Marieke onlangs geplaatst…TBR februari 2021My Profile