Tell me Tuesday | Week 50

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik: Verliefd (Karina and Kael #1) van Anna Todd

En hoeveel ik ook wou dat dit goed was, het was echt niet goed! Mijn recensie lees je volgende week!

Karina is opgegroeid op een militaire basis en weet maar al te goed hoe soldaten eraan toe zijn als ze terugkeren uit een oorlogsgebied. Zij is de lijm die de familie bij elkaar houdt wanneer haar vader wordt uitgezonden en haar broer, Austin, voor de zoveelste keer in de problemen raakt met de politie. Karina weet dat ze ook voor zichzelf moet zorgen, maar als Austins gedrag nog schrikbarender wordt, en haar vaders reacties steeds extremer, balanceert zelfs Karina op het randje van de afgrond. Dan komt ze Kael tegen – een gesloten man die ze dolgraag beter wil leren kennen.

De twintigjarige Kael is een knappe soldaat die gebukt gaat onder de nasleep van twee missies in Afghanistan. Hij is emotioneel beschadigd en houdt zijn gevoelens voor zich. Karina raakt gewend aan zijn stille aanwezigheid, maar vindt het steeds lastiger om haar gevoelens voor hem te verbergen. Als Kael niet blijkt te zijn wie Karina dacht, moet ze waarheid en leugens proberen te scheiden – en een belangrijk besluit -nemen dat haar toekomst voor altijd zal veranderen.

Wanneer ik dit typ lees ik: De kerstborrel van Hannah Hill

Foei, ik hoop dat ik gauw boekjes op mijn pad krijg die toch me weer helemaal bevallen! Helaas is ook dit kerst verhaal het niet echt voor mij! Mijn recensie vind je asap hier op de blog!

De jaarlijkse kerstborrel had leuk kunnen zijn als:

Ik niet omkwam in het werk en daardoor te laat was voor het feest.
Mijn kerstoutfit minder opzichtig was geweest.
Jasmine me niet probeerde te verleiden om op mannenjacht te gaan.
Een belachelijk knappe vreemdeling me niet constant in de gaten hield.
Diezelfde vreemdeling me dingen liet voelen die ik niet wilde voelen.
Al mijn regels niet overboord werden gegooid.
Ik niet nog voor de avond om was genoodzaakt was het feest te verlaten.

En tot slot, als de man die mijn wereld op z’n kop had gezet, toch geen verleden tijd bleek te zijn…

Hierna ga ik lezen in: Deze Kerst van  J.L. Beck en C. Hallman

Even een dunner boekje tussendoor! Ik heb nu helaas wat mindere boeken gelezen waardoor ik een beetje in een leesdip begin te geraken dus even wat eigen dunne boekjes tussendoor zodat ik daarna weer fris verder kan met mijn recensie boeken!

In groep één kreeg ik een hekel aan hem. Hij gooide toen een kikker op me en noemde mijn staartjes ‘stom’. In groep vijf schold hij me uit voor ‘brillie’ en maakte mijn sproeten belachelijk. En toen, op de middelbare school, haalde hij zo’n vreselijke streek met me uit dat ik bezwoer nooit zijn naam meer hardop uit te spreken. Nooit meer naar zijn irritant knappe gezicht zou kijken. En nooit meer aan hem zou denken.
En dat ging best prima…
Nou, het ging prima tot hij tijdens de feestdagen ineens opduikt in het vakantiehuisje van mijn familie. Wat blijkt? Zijn broer heeft verkering met mijn zusje. Om alles nog erger te maken, moet ik een kamer met hem delen en slapen we samen in een stapelbed. Ja, je hoort het goed… een stapelbed.

Ik heb al sinds mijn zesde geen verlanglijstje meer gemaakt, maar ik ben wanhopig.

Lieve Kerstman,
Dit jaar heb ik maar één wens. Zorg er alsjeblieft voor dat Jonas Wilder uit mijn leven verdwijnt.
Veel liefs,
Hannah.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Jij bent al lekker in de kerstsfeer aan het komen, zie ik!
    Ik heb als laatste het boek Apollo gelezen, wat echt een heerlijke semi-contemporary romance was!
    Ik ben nu bezig in Return of the Fae, wat een luchtig Laura Greenwood boek is, dus ik word er wel weer blij van!
    Ik hoop morgen het eerste boek in de Scarlet and Ivy serie te lezen en misschien ook Murder most Unladylike.
    We gaan het zien 😉

  2. het laatst las ik Kerst op het eiland Skype van Kristy Ferry. Ik had zo’n zin in een fijn kerstverhaal maar deze viel me erg tegen. Daarom lees ik nu iets totaal anders de Kooi van Marcel van der Ven(die ik vooral kende van Hunted). Leest als een trein over zijn spannende werk als undercoveragent. Hierna zou ik toch graag een fijn kerstverhaal lezen. Ik heb een Noorse winternacht van Karen Swan klaar liggen (oorspronkelijke titel the Christmas lights) maar denk dat ie mss meer spannend is dan romantisch. Dus tips zijn van harte welkom!