Tell me Tuesday | Week 7

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik: Doodsimpel (Roy Grace, #1) van Peter James

Hier moest ik eventjes inkomen maar ik heb er echt van genoten! Een recensie zul je asap op de blog lezen!

Op zijn vrijgezellenavond wordt Michael door zijn vrienden voor de grap levend begraven. De vrienden krijgen echter een fataal auto-ongeluk. Niemand weet waar Michael is… Een zaak voor Roy Grace. Een macabere grap loopt gruwelijk uit de hand. Michael Harrison gaat bijna trouwen. Zijn vrienden besluiten hem eens flink te grazen nemen en verzinnen een sinistere grap. Op zijn vrijgezellenavond voeren ze hem dronken, waarna ze hem achterlaten in een doodskist met een fles whisky en een walkietalkie. Maar wanneer de vrienden wegrijden om hem een paar uur flink te laten zweten, krijgen ze een fataal ongeluk Niemand weet waar Michael is, ook Michael zelf niet, die langzaam ontwaakt uit zijn roes Met nog maar drie dagen te gaan voor de bruiloft, wordt hoofdinspecteur Roy Grace ingeschakeld door de bloedmooie en zeer bezorgde verloofde, Ashley Harper. Met maar bar weinig aanknopingspunten moet Grace aan de slag. Zelfs Mark Warren, Michaels beste vriend en zakenpartner, en bij uitstek degene die zou moeten weten waar Michael uithangt, kan hem niet verder helpen. Gaandeweg komt Grace erachter dat de meerdere mensen baat zouden kunnen hebben bij de verdwijning van Michael meer dan iedereen zich realiseert. Want de een zijn dood is de ander zijn brood doodsimpel…

Wanneer ik dit typ lees ik: Van slag (The Brentwood Boys) van Meghan Quinn

En ik moet helaas bekennen dat ik voor ik in dit boek begon weer in een dip der dips was gevallen maar ik krabbel er nu weer uit door dit boek! Ik ben nu over de helft en hoop snel door te kunnen lezen op de rustigere momentjes!

Carson Stone is een van de veelbelovendste spelers van het Brentwood University-honkbalteam. Tot hij tijdens een training door een jongerejaars onderuit wordt gehaald en daardoor zijn achillespees scheurt. Wanneer hij hersteld is van de blessure lijkt hij zijn mojo kwijt te zijn. Wat hij ook probeert, zijn slaggemiddelde blijft mijlenver achter bij wat het was.

Milly Potters hele leven staat in het teken van honkbal. Het is haar favoriete sport en ze weet er alles van. Ze is erg verlegen en teruggetrokken, maar het is haar droom om ooit een professioneel team te coachen. Door haar scherpe oog ziet ze bij het bestuderen van de wedstrijdbeelden meteen waar het bij Carson misgaat, en ze biedt aan hem te helpen. Tijdens de traningssessies die volgen merkt ze dat ze Carson eigenlijk wel erg leuk vindt, maar zal de populaire, knappe speler haar ooit zien staan?

Hierna ga ik lezen in: De erfenis (The Inheritance Games #1) van Jennifer Lynn Barnes

Hier ben ik onwijs benieuwd naar, ik las eerder The Fixer van deze auteur en die vond ik erg goed. Bij dit boek ben ik al helemaal weg van die waanzinnige cover dus hopelijk is het verhaal net zo tof!

Deel 1 van een duologie – ‘Dit moet een vergissing zijn. Een man die ik nog nooit heb ontmoet, heeft me zojuist miljarden nagelaten. Zulke dingen gebeuren gewoon niet, punt.’

We fantaseren allemaal wel eens dat we opeens nog ergens een oudtante blijken te hebben van wie we een kapitaal erven. Voor het hoofdpersonage van De erfenis wordt deze droom werke- lijkheid, en dan keer duizend.

De toekomst van Avery Grambs en haar halfzus ziet er niet al te rooskleurig uit. Samen kunnen ze maar net de eindjes aan elkaar knopen en uitzicht op betere tijden is er niet. Totdat Avery hoort dat ze een fortuin heeft geërfd van een filantroop die ze nog nooit ontmoet heeft… en niemand weet waarom.

Om de miljardenerfenis van Tobias Hawthorne in ontvangst te kunnen nemen, moet Avery voldoen aan één voorwaarde: ze moet per direct intrek nemen in Hawthorne House en daar een jaar lang blijven wonen. Helaas wordt het huis ook bewoond door de zojuist onterfde familie (inclusief vier knappe kleinzoons) die op zijn zachtst gezegd niet allemaal even blij zijn met de komst van deze vreemdeling die er met hun geld vandoor gaat. Er is een vraag die iedereen bezighoudt: waarom Avery?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Februari is nogal een dramatische leesmaand. Ik ben al de hele tijd in hetzelfde boek bezig. Het is ondertussen zo goed als uit maar ik moet me echt eens neerzetten om ook die laatste bladzijden te lezen. Dat het me zelfs bij de ontknoping niet lukt om in één ruk door te lezen toont wel aan dat het nu even niet goed lukt. Hopelijk betert het wanneer ik na De vermisten van Maneschijn (Christelle Dabos) in een ander boek kan beginnen.