Tell me Tuesday | Week 8

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik: De erfenis (The Inheritance Games #1) van Jennifer Lynn Barnes

Ik hou echt van dit soort boeken! Mijn recensie lees je hier asap op de blog! Ik kan niet wachten op deel 2!

Deel 1 van een duologie – ‘Dit moet een vergissing zijn. Een man die ik nog nooit heb ontmoet, heeft me zojuist miljarden nagelaten. Zulke dingen gebeuren gewoon niet, punt.’

We fantaseren allemaal wel eens dat we opeens nog ergens een oudtante blijken te hebben van wie we een kapitaal erven. Voor het hoofdpersonage van De erfenis wordt deze droom werke- lijkheid, en dan keer duizend.

De toekomst van Avery Grambs en haar halfzus ziet er niet al te rooskleurig uit. Samen kunnen ze maar net de eindjes aan elkaar knopen en uitzicht op betere tijden is er niet. Totdat Avery hoort dat ze een fortuin heeft geërfd van een filantroop die ze nog nooit ontmoet heeft… en niemand weet waarom.

Om de miljardenerfenis van Tobias Hawthorne in ontvangst te kunnen nemen, moet Avery voldoen aan één voorwaarde: ze moet per direct intrek nemen in Hawthorne House en daar een jaar lang blijven wonen. Helaas wordt het huis ook bewoond door de zojuist onterfde familie (inclusief vier knappe kleinzoons) die op zijn zachtst gezegd niet allemaal even blij zijn met de komst van deze vreemdeling die er met hun geld vandoor gaat. Er is een vraag die iedereen bezighoudt: waarom Avery?

Wanneer ik dit typ lees ik: Alles wat ze aanraakt van Jennifer L. Armentrout

Mijn recensie lezen jullie hier morgen op de blog want ik doe mee aan een blogtour! Kom vooral morgen even kijken wat ik er van vond!

Alles wat ze aanraakt van Jennifer L. Armentrout is een duister en modern sprookje over een meisje dat plotseling een heel bijzondere gave heeft.

Doodgaan is kut – daar weet Ember McWilliams alles van. Na een noodlottig auto-ongeval heeft haar zusje haar teruggehaald, maar niet zoals het vroeger was. Alles wat Ember aanraakt, gaat dood. Dus leeft ze volgens een no-touch policy voor alles wat leeft. Dus ook jongens. Dan ontmoet ze Hayden. Hij zegt dat haar vloek een gave is en dat hij haar kan helpen die onder controle te krijgen. Het blijkt dat ze daar heel wat voor over moet hebben, maar dat heeft ze ook. Ze zou er alles voor geven om weer eens haar zusje te mogen knuffelen. En zoenen met Hayden, dat zou ze ook best graag willen…

Helaas geen linkje nog van waar je dit boek kunt aanschaffen.

Hierna ga ik lezen in: Mr. Swipe Right van Nicola May

Ik hoop echt dat deze roman net zo feelgood en grappig gaat zijn als beloofd! Ik ben er aan toe!

Swipe naar rechts en… het is een match! Mr. Swipe Right is de grappige feelgoodroman van feelgood-icoon Nicola May.

Mr. Swipe Right is de sexy feelgoodroman van Nicola May, waarin de verlegen Cali besluit om na een verbroken huwelijk een profiel aan te maken op een datingapp. Als Tinder-maagd verkent ze haar opties en ze stapt steeds verder uit haar comfortzone. Cali heeft het erg leuk, maar ze is op zoek naar meer dan alleen een leuke tijd. En als ze dat vindt, durft ze haar gebroken hart dan opnieuw open te stellen?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

 1. Ik vond de Erfenis ook zo’n ongelooflijk gaaf boek! Ik ben zo benieuwd naar deel 2!

  Ik las als kaatste Mercy’s Revenge. Mercy was niet per definitie mijn soort karakter, maar haar drie mannen, en met name de vampierprins, vond ik wel erg leuk. Dus ik ben benieuwd naar het volgende deel!
  Momenteel ben ik een nog uit te komen boek van Anne May aan het proeflezen. Ik vind het superspannend, want dat heb ik nog nooit gedaan, maar heel tof dat ze me dat gevraagd heeft!
  Daarnaast lees ik elke dag een verhaaltje uit de bundel Unbroken, allemaal verhalen met disabled teens in de hoofdrol en ik vind het erg tof gedaan!
  Wat ik hierna ga lezen weet ik nog niet zo goed. Ik heb nog twee recensieboeken lezen die voor volgende week uit moeten, Eirlys en Witch Lies. Maar ik heb ook wel wat andere boeken waar ik zin in heb, zoals City of Villains en the Psychology of Time Travel.
  We gaan zien wat het wordt!

 2. Het vorige boek dat ik las was een manga. Meerbepaald How to Treat Magical Beasts: Mine and Master’s Medical Journal, Vol.4. Momenteel ben ik bezig in Spoiler Alert van Olivia Dade en hierna lees ik waarschijnlijk het derde deel van die Manga reeks want ik was blijkbaar zo klunzig om een deel over te slaan.