Tell me Tuesday | Week 9

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik: Mr. Swipe Right van Nicola May

Ik doe mee aan de blogtour van Zomer en Keuning en dus lees je deze recensie op 22 maart!

Swipe naar rechts en… het is een match! Mr. Swipe Right is de grappige feelgoodroman van feelgood-icoon Nicola May.

Mr. Swipe Right is de sexy feelgoodroman van Nicola May, waarin de verlegen Cali besluit om na een verbroken huwelijk een profiel aan te maken op een datingapp. Als Tinder-maagd verkent ze haar opties en ze stapt steeds verder uit haar comfortzone. Cali heeft het erg leuk, maar ze is op zoek naar meer dan alleen een leuke tijd. En als ze dat vindt, durft ze haar gebroken hart dan opnieuw open te stellen?

‘Mr. Swipe Right is een heerlijke hedendaagse feelgood waarin liefde verder gaat dan alleen oppervlakkige aantrekkingskracht. Nicola May, de auteur van de populaire Britse Cockleberry Bay-serie, komt met een standalone vol humor en spanning.

Wanneer ik dit typ lees ik: Woeker (The Overthrow #1) van Kenneth Oppel

Hoewel ik net pas begonnen ben met lezen bevalt de schrijfstijl me meteen! Jullie lezen mijn recensie zo snel mogelijk hier op de blog!

Het begint met een regenbui van dagen.

En dan, uit het niets, komen er overal planten op. Zwarte staken die ook nog eens erg snel groeien. Akkers, huizen en straten raken overwoekerd, overal op aarde. Giftige pollen worden door de lucht verspreid. Gigantische bloemen slokken hele mensen en dieren op.

Drie tieners met vreemde allergieën blijken immuun te zijn voor deze angstaanjagende planten. Wat is hun geheim? En kunnen zij de invasie stoppen, voordat het weer begint te regenen?

Hierna ga ik lezen in: Lief meisje, kwaad bloed (A Good Girl’s Guide to Murder #2) van Holly Jackson

Dit is het vervolg op ‘De moordgids voor lieve meisjes’ waar ik ontzettend van heb genoten! De synopsis even in blur zodat je geen spoilers leest!

Pip Fitz-Amobi is geen detective meer. Met de hulp van Ravi Singh bracht ze een true crime-podcast uit over de moord die ze vorig jaar samen oplosten. De podcast ging viral, maar toch beweert Pip dat haar opsporingsdagen achter haar liggen.
Die belofte moet ze doorbreken wanneer een kennis van Pip vermist raakt. Jamie Reynolds is verdwenen, maar de politie doetniets. En als zíj niet naar Jamie zoeken, doet Pip het wel. Tijdens de zoektocht onthult ze steeds meer duistere geheimen van haar stad… en deze keer luistert IEDEREEN via haar podcast mee. Maar zal ze Jamie vinden voor het te laat is

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Oew! Zowel Woeker als Lief Meisje, Kwaad Bloed staan hier ook klaar om gelezen te worden! Leuk!

    Ik heb afgelopen zondag City of Villains gelezen en de verhalenbundel Snow White Learns Witchcraft uitgelezen.
    Nu, sinds gisteren (ik ben bij papa en mama, dus dat betekent veel minder leestijd), ben ik bezig in the Psychology of Time Travel. (Ik ben in een enorme sci-fi mood) Die gaat morgenvroeg nog uit.
    En voor morgen staat sowieso Cider op het programma en wellicht ook nog Power of Spells. Dat zijn allebei relatief korte boeken en aangezien ik nog minder dan een uurtje moet in mijn huidige boek, komt dat goed!