That’s a Wrap | Eerste half jaar 2020 zit er weer op!

In dit bericht vind je alle posts die ik geplaatst heb in de eerste helft van dit gekke jaar! Zo kun je makkelijk iets terug zoeken onder het kopje That’s a Wrap!

Ik probeer in mijn Wonderland elke dag een post online te plaatsen en dus kan het soms flink bladeren zijn als je iets probeert terug te zoeken!

Daarom vind je al elke maand een volledige wrap van al mijn posts die je makkelijk terug kunt vinden in de menu balk! Maar omdat die dit jaar nog niet online zijn geweest deel ik nu mijn eerste half jaar op de blog met jullie ♥

Ondanks de verhuizing en alle toestanden daarom heen en alle idioterie van Corona heb ik toch nog aardig wat gepost dit jaar!

Wrap-up Boekrecensies in het eerste half jaar van 2020

Januari


Februari

Maart

April

Mei

Juni

Wrap-up Overige posts 

Januari


Februari

Maart

April

Mei

Juni

Wat was jouw favo post van het eerste half jaar?

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Oh meerdere. Swap-gerelateerde posts vind ik altijd leuke zeker wanneer het unboxings zijn of wanneer je toont wat je zelf hebt gegeven aan je lootje. Ik vond het stukje over hoe uitgeverijen steeds vaker internatioale quotes over hun boeken (uit kranten of magazines) gebruiken in plaats van plaatselijke bloggers ook heel interessant en je Corona ABC was dan weer origineel én herkenbaar.