The 7 Deadly Sins of Reading

Wie kent de 7 Deadly Sins niet? In deze tag vind je mijn Deadly Sins of Reading, kijk je mee?

De zeven zonden zijn:

Mijn duurste boek…. mijn e-reader! Ik kocht hem onder het mom van dan ben ik mijn hubby niet tot last als ik weer eens een nacht doorlees… eigenlijk weggegooid geld want ik wil gewoon liever papieren boekjes die mooi in mijn kast staan en waar ik naar kan kijken!!! Elk e-book een nieuwe e-reader in de kast zetten word wel erg prijzig 😉

Mijn minst dure boek is ongetwijfeld Het rampzalige verhaal van jou en mij. Dit boek kocht ik voor ik geloof €3,- op het boekenfestijn… Zo zie je maar dat duurkoop niet altijd goedkoop is en vice versa!


 

Een auteur waar ik een haat/liefde verhouding mee heb is Cate Tiernan! En wel om de simpele reden dat ze me verslaafd heeft gemaakt door haar Wicca reeks en vervolgens niks meer over Wicca schrijft… Ik bedoel maar…. het einde was echt metersbreed open…. schrijf meer!!! Ik wil meer, ik wil verder gaan…. De wonderen zijn de wereld nog niet uit dus klim in de pen en schrijf een jaren later boek….

As I write heb ik dus ook echt een re-read gevoel wat omhoog kruipt…. Wicca, ik ga je binnekort opnieuw verslinden!!!!


 

Een boek dat ik steeds maar weer opnieuw kan lezen is dus bovengenoemde Wicca reeks maar ook de boeken van Alyson Noel kan ik opnieuw verslinden. Eigenlijk alle boeken met bovennatuurlijke onderwerpen of fantasy onderwerpen.

Ohw en natuurlijk de New adult boekjes!

Ken je dit genre nog niet kijk dan even hier!

Pas op ze zijn verslavend!!!


Ik ga echt vermoord worden om deze maar goed! Als ik in mijn kast kijk naar de prachtige TMI & TID boeken dan ben ik zo ontzettend nieuwsgierig naar ze maar als ik dan bedenk wat een tijd ze me in beslag gaan nemen word ik bij voorbaat al lui en pak ik liever een andere stand alone van mijn TBR stapel! Gezien er steeds meer geweldige stand alone boekjes komen schuift de wereld van de schaduwjagers steeds verder naar achteren….

Deze zomer heb ik ze gelezen! Ik beloof het je 😉

 


 

Met welk boek laat ik jullie denken dat ik een slimmerik ben… NIET! Ik ben geen slimmerik en mijn meest favo boek ever is Alice in Wonderland van Lewis Carroll…. Maakt dat mij dan dom…. So Be It!

I would rather be stupid and live in a fantasy world of my own… Hoogmoed staat niet in mijn woordenboekje en intellectuele boeken ook niet in mijn kast!

 


Dan ga ik voor de mannelijke variant en moet ikeerlijk opbiechten dat ik echt altijd ga voor de op het eerste oog ontzettende badguy… Zo was ik accuut verliefd op Hardin terwijl veel mensen hem juist afschuwelijk vonden!

Ohw en als je New adult leest…. Ik hou echt van de type mannen die je met hun knuppel neerhalen en mee hun grot in sleuren waar ze dan hun ieniemienie hartje tentoonstellen. Ruwe bolster, blanke pit!

 


 

Steeds als ik zie dat mensen deze boeken kopen voel ik wel een beetje afgunst want ik wil ze ook!!!! Maar helaas zijn er zoveel mooie boeken op de wereld dat ik niet kan blijven hangen bij de klassiekers!

Dus als kadootje zou ik heel blij zijn met de volgende Clothbounds: Alice’s Adventures in Wonderland and Through the Looking Glass Lewis Carrol, A Christmas Carol and Other Christmas Writings Charles Dickens en Jabberwocky and Other Nonsense Lewis Carrol.

 


Dat was hem dan! Mijn tag voor deze week!

Ik geef de beurt aan de volgende twee bloggers om hun zondes op te biechten!

Wendy van Raising my Book en Jaike vs de Boeken!

Have fun ladies!

4 reacties

  1. MelissaPötgens schreef:

    Wat moet ik nog zeggen op ‘Luiheid’…… hahahaha
    Als je TID vooral maar leest!!!!! You’re slowly killing me here you know 😉
    MelissaPötgens onlangs geplaatst…#YoungAdult TAGMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: