The Ben & Jerry’s Book Tag

kop

Vandaag (hopelijk) met dit zomerse weer een heerlijke boekgerelateerde ijsjes tag voor jullie!

Als de titel dik gedrukt is kom je door er op te klikken bij mijn recensie!

vraag 1

Een lichte en zoete contemporary? Hmm dan denk ik aan de Geek Girl reeks!
Veel lichter en meer fluffy ga je het denk ik niet vinden of misschien wel, Duizend kilometer tussen jou en mij is ook erg luchtig!

vraag 2

Hier hoef ik niet over na te denken! Eenzaam en extreem ver weg is voor mij echt een pas verschenen boek dat iedereen zou moeten lezen! Misschien denk je bij het zien van de cover dat sci-fi niks voor jou is maar geloof me: YOU ARE WRONG!

vraag 3

De Hush Hush Saga en de Juliette trilogie! 

Dat zijn voor mij echt perfecte complete series ♥ zoveel hartjes voor deze boeken!

vraag 4

Dat is voor mij toch echt Did I Mention I Love You! Dat einde maakte me echt gek hoor! Ik ben blij als deel twee vertaald is zodat ik kan gaan kijken of mijn mening over deze serie bijgesteld kan worden of hetzelfde blijft!

vraag 5

Heb je even? My Goodness!!!! Ik heb zo ontzettend veel boeken waarin ik mensen compleet fantastisch bij elkaar vind!!!!

Mijn meest recente OTP (wat staat voor On True Pairing) is toch wel Paisley met mijn nieuwste crush Jagger ♥♥♥♥♥♥

vraag 6

De ultieme steamy rollercoaster new adult geschreven door Rebecca Yarros en Audrey Carlan

giphy

vraag 7

Ja hier kan ik ook net zo goed mijn halve boekenkast neerzetten maar dat word wel een erg lange lijst! Mijn meest recente pageturner is Voor de val! Geen young adult of new adult, wel echt een prachtig boek!

vraag 8

Elk boek laat me ontsnappen aan de realiteit en geeft me een heerlijk gevoel want ik ♥ lezen! Maar als ik jullie een echte feelgood moet aanraden zou ik gaan voor de Wait for You serie van J. Lynn ofwel Jennifer L. Armentrout!

Echt heerlijke boeken gevuld met humor en heel veel liefde!

(oh en een tikkeltje uhm lust 😉 )

vraag 9

Op het moment dat ik dit schrijf wacht ik vol spanning op het vervolg van Hof van Doorns en Rozen (ACOTAR) en ben ik extreem benieuwd naar het derde deel van de Dark Elements reeks en het tweede deel van de Vuurvogel serie en een nieuwe auteur op mijn lijstje namelijk Katharine McGee met Duizend Hoog

♥♥♥♥

I am one happy booknerd met al die prachtige boeken die er aan komen!


Ik tag de volgende bloggers om ook de Ben & Jerry’s Book Tag te doen:

1 Untitled2 Untitled3

Enige regeltje? Een linkje naar mijn blog in je tag 😉 zou wel lief zijn!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.