Chocolate Book Tag!

123De feestmaand staat voor de deur en in de winkels ontkom je er niet aan! Chocolade Sinterklazen, Pieten, Kerstmannen. Chocoladeletters en Kerstkransjes! Ja, December is chocolade maand! En daarom kom ik om lekker in de mood te raken met een Boek & Chocola Tag! Geniet je mee? Zorg dan wel dat je wat chocola in huis hebt 😉
Dark Chocolate — A book that covers a dark topic (abuse, domestic violence, rape, lonlieness, giphybullying, death, etc)

Als ik denk aan een donker onderwerp dan schiet meteen 54 minuten in mijn hoofd! Wat een ontzettend intens boek was dat! Mijn recensie kun je hier vinden!

White Chocolate — Your favourite light-hearted/humourous read

Och jeetje, een humoristisch verhaal! Iets waar me de tranen van het lachen over de wangen rolden en mijn hart vleugeltjes kreeg was Short stories of a single girl! Na mijn recensie is het boek nog een keer nagekeken dus de kleine minpuntjes zijn er uit! Ik raad je het van harte aan! Mijn recensie kun je hier vinden!

giphy

Milk Chocolate — A book that has a lot of hype that you’re dying to read.

Een fakkel tegen het duister is een boek dat om mij heen heel erg gehypet word! Ik was absoluut verliefd op Vuur en As, mijn recensie vind je hier! Maar als je nu eens kijkt naar de recensie van Melissa over deel twee…… Yep als ik dit schrijf duurt het nog even voor het boek uit is maar ik kan niet wachten!!!!

Chocolate with a caramel center — Name a book that made you feel all gooey in the middle while you were reading it.

Een boek wat mij helemaal gooey krijgt is toch echt de Calendar Girl serie ♥ Als je tijdens dat boek toch niet helemaal wegsmelt van binnen dan weet ik het ook niet meer! De recensie van deze boeken vind je hier!

Wafer-free Kit-Kat — Name a book that surprised you lately.

Siren van Kiera Cass! Oh wat was ik aangenaam verrast! Wat een heerlijk boek! Ik heb echt vanaf bladzijde 1 genoten en ik hoop stiekem dat dit meer gaat worden dan een standalone! Mijn recensie vind je hier!

giphySnickers — A book that you are going nuts about!

Het zwarte hart!!!!! DAT BOEK MOETEN JULLIE LEZEN!!!! Die is echt zo goed!!!! In mijn recensie haal ik jullie vast over 😉 kijk maar eens gauw hier en bestel hem meteen!!!!

Hot Chocolate with cream and marshmallows — What book would you turn to for a comfort read?

Scoop van Iris Houx! De recensie verschijnt binnenkort op mijn blog maar ik heb er echt van genoten!

Box of chocolates — What series have you read that you feel has a wide variety and a little giphysomething for everyone

Throne of Glass! Deze serie van Sarah J Maas heeft echt alles! Deze serie MOET  je lezen!!!!! Gelukkig brengt de Boekerij de hele reeks alsnog uit dus wij Nederlandse lezertjes kunnen flink gaan genieten!!!

De recensie van deel 1 staat al online de rest volgt nog!

En dan natuurlijk ook de andere serie van Sarah J Maas! Unieboek Spectrum heeft deze juweeltjes uitgebracht en daar ben ik ze heel dankbaar om!

Je vind Hof van doorns en rozen en Hof van mist en woede hier!

Dan moet ik deze zoete chocolade tag nog doorgeven!

En dat doe ik aan iemand die heel enthousiast riep ME!!!

cropped-annabel2

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments