The Christmas Song Book Tag

kop

Sorry lieve volgers maar ik ben nu eenmaal weg van kerstmis dus mijn tags zullen vrij feestdagen gerelateerd zijn deze weekjes 😉vraag-1Bellatrix Lestrange, can’t help myself! Ik vind haar echt zo heerlijk gestoord!

En qua man ben ik echt über fan van Rhysand

vraag-2

Altijd lekker als je ziet dat er een spelfoutje in je tekst zit 😉 I do hope to see…. Harteloos under my christmas tree! (al hoop ik nog een tikkeltje meer dat ik hem inmiddels misschien heb gewonnen bij de Harteloos Countdown actie) Ken je dit boek nog niet? (Ga je schamen in een hoekje!)anna-t

Een dikke hardcover met 518 bladzijden ♥ I’m in l♥ve!

Lang voordat ze de schrik van Wonderland was, was de Hartenkoningin een meisje dat ontzettend graag verliefd wilde worden.

Lady Catherine Pinkerton heeft maar één toekomstdroom: samen met haar dienstmeisje de beste banketbakkerij van Wonderland openen. Haar ouders, de Markies en Markiezin van Rotsschildpadbaai, koppelen Cath echter liever aan de nogal domme, oncharismatische Hartenkoning –en niet zonder succes.
Als Catherine op een koninklijk bal kennismaakt met de nieuwe, mysterieuze hofnar van de koning, is haar bakkerij opeens niet meer het enige waar ze aan denkt. Voor het eerst in haar leven ervaart ze wat het is om verliefd te zijn. Cath is vastberaden haar eigen toekomst te bepalen, ook als ze daarmee het risico loopt de koning te beledigen en de toorn van haar ouders over zich af te roepen.

Maar in het land dat bruist van de magie en waar monsters en mafketels niet ongewoon zijn, lijkt haar lot toch anders te zijn bepaald…

vraag-3Celeana!!! Als die niet echt een kickass dame is die echt mega obstakels overwint in haar leven!

De Throne of Glass serie word door de Boekerij opnieuw uitgegeven en ik kan niet wachten tot ik in het Nederlands verder kan met lezen ♥

vraag-4

On top of the naughty list…. Oh jee…. naughty is voor mij ondeugend en dus ga ik voor een heel ondeugend iemand 😉 Een Samoaanse beer van een vent die volgens zeggen op The Rock lijkt! Benieuwd naar wie dat is? Lees dan de Calendar Girl serie!

lvraag-5anna-eSterrenstof is het meest recente boek (tijden het schrijven van deze tag) dat mijn hart heeft doen smelten! Een ontzettend vertederend verhaal met wat zielige momenten ♥

vraag-6

Nou bijna elk boek haha! Omdat veel wat ik lees vertaald is zijn dus eigenlijk alle gebeurtenissen in het buitenland! Ik las laatst voor het eerst boeken die plaats vonden in Australie! Dat was wel een keer heel leuk!

Die cover spatte recht in mijn oog en ik kan het je zeker aanraden! Grote kleine leugens 😉

vraag-7

christmas-tree-animated-1

Harry Potter heeft voor mij toch wel een winterse feel!

Ik wil echt weer een Harry Potter marathon doen in de kerstvakantie ♥

vraag-8

Ohhhh……. Ik wil mijn feestdagen wel doorbrengen met Feyre! En dan in een Court of Christmas?

Lijkt me wel wat hoor ♥

vraag-9

Dit jaar heb ik helaas ook wat boeken gelezen die ik echt niks vond…. tenenkrommend baal ik van de tijd die ik olaf-cheb verspild aan het lezen van deze boeken! Als ik moet kiezen is de ergste toch Hex…. Ik vond het echt te luguber! Ik las de oude versie en wellicht is de nieuwe versie dan minder ranzig maar ik ga me geen geld er aan uitgeven om daar achter te komen! Las jij de nieuwe Hex kijk dan even naar mijn recensie en vertel me maar of die stukken die ik noem er nog in zitten!

Dus Hex je brand op de stapel om mij warm te houden!

vraag-10

Vrij recent werd ik tot over mijn oren verliefd op Het Zwarte Hart! Ik gaf dit boek dan ook de welverdiende 5 sterren! Maar ook Siren raad ik iedereen van harte aan! Ook dit boek kreeg de 5 welverdiende sterren! Dit zijn twee boeken die je niet mag missen!

ik-geef-de-tag-door-aan

Ik geef de tag door aan:

Jaike van Jaike vs de Boeken

Annabel van Het leven van een Boekenworm

en Wendy van Raising my Book

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 reacties

  1. MelissaPötgens schreef:

    hahahaha je omschrijving van het branden van HEX: geniaal xD
    ‘t Kriebelt me nu ook om deze tag toch te gaan overnemen moet ik zeggen hihi..
    Dus misschien zie je ‘m bij mij ook nog verschijnen deze maand xD Het zijn erg leuke vragen en je antwoorden zijn ook heerlijk <3
    MelissaPötgens onlangs geplaatst…PERSONAL: 1000 vragen aan jezelf #20My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: