The Gallows

Verenigde Staten103640.300
Horror / Thriller
81 minuten

Acteurs oa Cassidy Gifford, Pfeifer Brown en Ryan Shoos

Twintig jaar geleden gebeurde er in Beatrice, Nebraska een tragedie tijdens de opvoering van het toneelstuk van de plaatselijke middelbare school. Charlie Grimille, de hoofdrolspeler, eindigde met zijn hoofd in de strop. Nu willen de leerlingen van dezelfde middelbare school het mislukte toneelstuk opnieuw opvoeren om de tragedie te herdenken. Ze leren al snel dat ze het verleden beter kunnen laten rusten.

Ik geef deze film 

Ik als horror fanaat – tja fanaat, niet echt de juiste benaming!

Hoe moet ik mezelf omschrijven, ik vind horror films tegelijkertijd afschuwelijk maar des te harder ik schrik en mijn hart in mijn keel zit en ik door mijn vingers naar het scherm gluur vind ik ze weer geweldig….

Maar goed ik dwaal af van de recensie, deze film was helaas een zogenoemde “dertien in een dozijn”, ontzettend voorspelbaar, tieners in een een middelbare school, veel gegil, een rondborstige blondine en een stel hitsige vervelende puberjongens die zichzelf heel leuk vinden…. voeg daar een moordenaar, geest of psychopaat aan toe en je hebt weer een film die eigenlijk niet het kopje Horror dragen mag….

De trailer schept meer verwachtingen dan in de film worden waargemaakt, er zit wel een (enigszins voorspelbare) plottwist in dus ik verwacht een deel 2 die hopelijk wat enger word!


Trailer

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.