What to Watch Weekend | The Hitman’s Bodyguard

bodyguard‘s Werelds beste huurmoordenaar besluit het roer om te gooien en te getuigen tegen zijn voormalige werkgever bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Zijn oud-werkgever is de corrupte, moordzuchtige ex-president van een Oost-Europees land, met een enorm arsenaal aan huurlingen tot zijn beschikking. Die zal er alles aan doen om de getuigenis tegen te houden.

Verenigde Staten / China / Bulgarije / Nederland/ Actie / Komedie / 111 minuten

Toen ik naar It de première ging was ik bang dat ik thuis in slaap zou vallen dus besloot ik om een dubbeldate te doen met Pathé en nog een film te kijken voor de nachtpremière! Het enige wat ik nog niet zag was op dat moment The Hitman’s Bodyguard. Een kaartje gekocht en er blanco in gegaan dus!

The Hitman’s Bodyguard | Mijn mening

De Hitman’s Bodyguard is een film die ik nooit was gaan kijken uit mezelf. Actie films zijn niet echt mijn ding… Deze film is echter een van de grappigste actie/comedy’s die ik dit jaar zag!

De chemie tussen Ryan en Samuel is echt geweldig en dit had ik nooit verwacht! Ook Selma Hayek als gevangene is fantastisch en de kleine stukjes dat we haar zagen ging ik stuk om wat ze zei! Vooral de verwijzing naar onze klompen 😉

Over het geheel genomen is The Hit Man’s Bodyguard tot nu toe een van de grootste verrassingen van het jaar voor mij.

De film heeft een redelijk interessante verhaallijn, er zit genoeg actie in (en het is natuurlijk heel leuk om ze door Nederland heen te zien crossen) en de humor in deze film is ook ruim aanwezig!

The Hitman’s Bodyguard | Conclusie

Zijn bioscoopkaartje meer dan waard!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.