The Vogue Book Tag!

Untitled2

Deze tag is gemaakt door Victoria @The Petite Book Blog! Ik vond hem zo leuk dat ik besloot om hem te vertalen!


Je gaat shoppen met je meest stylish boek bff. Daarna ga je lunchen in Amsterdams duurste restaurant met je favoriete auteur. Je wilt een goede indruk maken op beide. Wie werkt er op de P.C. Hooftstraat en is jouw stylist die je perfect kleed voor je afspraken? PicMonkey Collage

Wauw als ik dan op een lunch date ga met Tahereh Mafi mag ik wel zorgen dat ik flinke indruk maak…. Mijn stylish boek bff is dan niemand minder dan Katniss Everdeen want de creaties van Cinna zijn amazing! Ben ik even blij dat hij samen met Effie een over the top fashion store heeft in de duurste straten van Amsterdam! Lets get dressed!


Je gaat naar een groot fundraising evenement genaamd #WeNeedDiverseBooks. Om geld in te zamelen houden ze een veiling voor een date, de hoogste bieder wint. De date zal zijn met een door de winnaar gekozen boek personage. Op wie zou jij bieden?

PicMonkey Collage

Uhmmmm mijn laatste crush was ik toch echt Team Demons!!! Ik bied op deze heerlijke badboy!


Dit jaar is het thema van het grootse boekenbal Book Covers. De aanwezigen moeten een waanzinnige outfit kiezen van een mooie boekcover en deze outfit dragen. De mannen op hun best en de dames van oogverblindend tot uitdagend! Met de hoeveelheid prachtige boeken die jij leest word jij, natuurlijk, de Belle van het bal! Welke outfit van welke boekcover draag jij?

PicMonkey Collage2

In een prachtige victoriaanse jurk steel ik natuurlijk de show! Ik ga voor de cover jurk van The Clockwork Princess!


Als een van de hotste BN’ers krijg je steeds de beste rollen aangeboden van de beste regisseurs uit ons kikkerlandje! Je hebt meer awards dan je huis kan herbergen en je bent niet bang om je bekendheid te gebruiken om zeker te zijn van de rollen die jij wilt! Terwijl je onder het genot van een kopje thee een geweldig boek leest bedenk je je opeens dat dit boek verfilmd moet worden met jou in de hoofdrol! Welk boek lees je?

PicMonkey Collageaa

Ik hoop echt zo dat dit een film gaat worden ♥


Werelds top fashion magazine Vogue heeft jou gevraagd om op de cover van hun Mei nummer te staan. Ze willen zelfs een artikel wijden aan jouw liefde voor boeken. Je foto shoot thema is gebaseerd op je favoriete kinderboek. Met zoveel sprookjes en jurken die je kunt kiezen is de keuze reuze! Wat word jouw thema?

PicMonkey Collage

Ik denk niet dat iemand zich afvraagt welk thema ik hier kies 😉


Je word uitgenodigd bij onze Oranje Royals voor een thee feestje 😉 Je hebt een +1 uitnodiging gekregen en wilt natuurlijk een goede indruk maken. Je besluit een auteur mee te nemen die als briljant word gezien. Wie neem jij mee voor de thee bij Wimlex en Maxi?PicMonkey Collage

Op de thee bij de Oranje familie….. Ik heb echt helemaal compleet niks met de oranjes…. Ik vind Wimlex zelfs heel vervelend dat hij koningsdag heeft verplaatst…. Maar goed dan neem ik Stephen King mee! Samen kunnen wij dit horror verhaal wel aan!


Je bent uitgenodigd voor een bruiloft vanavond. Niet zomaar een bruiloft! Op hun prive eiland vieren ze een feest waar jouw favoriete artiest voor hun komt zingen. Je bent zo enthousiast dat je niet kan wachten tot je er bent…. helaas is het eiland zo afgelegen dat het zeker nog 2 dagen duurt voordat het jacht aanmeert aan wal. Je houd het bijna niet meer van de spanning en besluit voor de afleiding een boek te lezen waarin muziek een grote rol speelt. Welk boek lees jij aan boord?

PicMonkey Collage58

Misschien ooit van Colleen Hoover! Waarom kun je hier lezen!


Bekend zijn is niet makkelijk. Tussen alle waanzinnige feestjes, werken met de meest belangrijke mensen in de wereld, theeleuten met de koninklijke familie door ben je gewoon compleet uitgeblust! Je pakt je spullen en gaat naar een exclusief resort op de Malediven om daar eens compleet tot rust te komen. Natuurlijk ga je nergens heen zonder boeken. Welke boeken neem jij mee naar het tropische eiland?

PicMonkey Collage

Oh my goodnesssssss…… Uhm ik wil niet dat mijn boekjes nat worden of vies…. dus pak ik mijn e-reader in en een stuk of 20 powerbanks 🙂 ik log in bij bol en koop daar alle e-book versies van mijn wishlist 😉
Bovenop staat dan ACOTAR!


Ik heb echt heel veel lol gehad bij het het vertalen en invullen van deze tag! Ik hoop dat jullie hem ook leuk gaan vinden!

Ik geef het tag stokje door aan Annabel van Het leven van een Boekenworm

3 reacties

  1. Annabel schreef:

    Leuke Tag! Ik ga er mee aan de slag!

  2. Victoria schreef:

    Thank you for participating in the tag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: