Throne of Glass Book Tag

Zoals de meeste van jullie misschien wel weten werd er sinds vorige week maandag een Throne of Glass read a long gehouden door Melissa’s Bookworld en Annabel van het Leven van een Boekenworm! Hier doe ik heel enthousiast aan mee en ik las de boeken voor de allereerste keer en ben compleet verslaafd nu! Deel 1 t/m 3 las ik al uit en hiervan volgen natuurlijk zo snel mogelijk de recensies online! Voor nu de Throne of Glass Book Tag!

togtag

25208536

Lysandra: Een cover change die je geweldig vond27228553

Lastig! Vaak is een oorspronkelijke cover mooier maar bij de Hacker serie van Meredith Wild is dat totaal niet het geval! De oorspronkelijke covers in deze serie zijn (naar mijn mening) echt afschuwelijk! De Nederlandse covers vind ik toch echt mooier en blijven ook allemaal in een geheel! Waar bij de oorspronkelijke versies alle structuren van bankstellen en gordijnen meekrijgen hebben de Nederlandse versies allemaal een mooie gerookte cover!

26845231Abraxos: Een boek dat beter is van binnen dan dat het er van buiten uitziet

Dingen die we zeker weten van Jessy Kirby is nu niet het meest prachtige boek van buiten maar van binnen is het een prachtig mooi verhaal dat je echt moet lezen! Mijn recensie kun je hier vinden!

Erilea: Een serie met fantastische worldbuilding 2974798026851979 

Dat is zeker weten Duizend stukjes van jou! Ik heb zo ontzettend genoten van het eerste deel waarvan je mijn recensie hier kunt vinden! Deel twee is afgelopen week op mijn mat gevallen en zeg nou zelf, alleen de cover maakt het al waard!!!!

  9200000051759419Rifthold: Een boek dat verschillende genres combineert

29623181 Dat is natuurlijk Hof van Doorns en Rozen en Hof van Mist en Woede! Dat is echt gewoon Fantasy vs New Adult en wat geniet ik ontzettend van die twee samengevoegde genres!

Damaris: Een boek dat geïnspireerd is op een 25346497mythe of legende

Haha compleet de andere kant op gaat mijn brein nu maar als ik zie staan mythes en legendes denk ik meteen aan de Biebbende boeken van Michael Reefs! Hele spannende kinderboeken over griezelige legendes!

31133653Kaltain Rompier: Een boek met een onverwachte twist

Vijftien van Marlies Slegers is echt een boek waarbij je op een gegeven moment in shock bent! Mijn recensie komt binnenkort online en ik kan je alleen maar aanraden om hem te lezen!

The Assassin’s Keep: Een boek met een onbetrouwbare 29617006verteller

Bij Sakura Blossom had ik op een gegeven moment echt een gevoel dat het allemaal niet klopte alle ging veel te snel en het verhaal sprong van hot naar her. Ik vernam dat het boek ook in een zeer korte tijd is geschreven dus wellicht als er meer tijd aan besteed was zowel aan het schrijven als aan het tijdsbestek in het verhaal was het allemaal niet zo ongeloofwaardig overgekomen.

20872454Asterin Blackbeak: Een boek met Squad Goals

De boekenserie Wait for you van J. Lynn heeft een vriendengroep waar ik toch wel deel van uit zou willen maken! Allemaal een eigen verhaal, een eigen verleden en toch ondanks dat ze elkaar niet vaak zien een hele hechte groep!

Terrasen: Een boek dat als thuis voelt19501

Dat is voor mij echt Eat, Pray, Love! Dit boek is mijn bijbel! Mijn motto is ook Dolce Far Niente!

Aelin Ashryver Galathynius: Een boek met de kracht om je te vernietigen

9200000057137697 25962765Onverminderd en Onbereikbaar van Rebecca Yarros! Deze boeken keren je echt binnenste buiten! Ik heb tranen met tuiten gehuild maar wat zijn ze mooi!

 

20560267Manon Blackbeak: Een boek dat je intimideerde

De Throne of Glass serie intimideerde me in eerste instantie heel erg maar ik ben er echt door heen gevlogen! Het ene na andere deel verslond ik dus tja…. gewoon lezen die hap!

Rowan Whitethorn: Een boek dat je laat zwijmelen30508014 9200000057332609

Zwijmelen…. Goodness…. Dan kan ik bijna alle boeken hierboven weer opnoemen en er nog een waslijst aan toevoegen! Ik ga toch voor de Calendergirl serie want daar zwijmel ik elke maand met een ander 😉 zo heb ik stiekem een beetje vals gespeeld!

28238494Chaol Westfall: Een boek waardoor je een andere kijk kreeg op dingen

Uhmmm foei wat een lastige dit…. Ik denk dat ik dan ga voor mijn Hart en andere Zwarte gaten…. Dat gaf me tijdens het lezen een andere kijk op dingen!

Fleetfoot: Een boek dat je cadeau kreeg28116970

Ik kreeg van de allerliefste Melissa voor mijn verjaardag Rebel in de Woestijn! Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek en het ligt dan ook op mijn eerste tbr stapeltje…. Yep ik heb meerdere tbr stapeltjes 😉

23665472Eye of Elena: Een boek dat je tegenkwam op het moment dat je het nodig had

De After serie kwam voor mij precies op het juiste moment! Ik had echt behoefte aan iets nieuws en had nog totaal geen New Adult gelezen! Ik was in één klap verkocht aan dit genre ♥

Heb jij de boeken van de Throne of Glass serie ook gelezen of ben je erin bezig? Doe dan ook de Tag!

Ik geef hem door aan wat van mijn mede bloggers die ook meedoen aan de Throne of Glass Read a Long:

Melissa’s Bookworld, Het leven van een Boekenworm, Thunderstruck Books, Pluizenbol en Raising my Book!
(Vermelden jullie mij in de post door middel van een link naar deze blog dan kom ik ook bij jullie gluren!)

6 reacties

 1. Annabel schreef:

  Leuke tag! Ik ga hem zeker invullen volgende week!

 2. Deze TAG is echt geweldig!!! Ik dacht dat ik al gereageerd had hier, maar nog niet dus :O
  Die van mij komt morgen online!!
  melissasbookworld onlangs geplaatst…(BOOK) STRUGGLE SUNDAY: Uitlenen van boekenMy Profile

 3. Michael Reefs schreef:

  He, wat leuk dat je mijn boeken ook noemt!! Ik voel me vereerd 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: