Tikkertje met boeken door Zwartraafje

Tikkertje met boeken! Dit klinkt als een geweldig onschuldig spel bedacht door Liesbet van Zwartraafje. Tikkertje is onschuldig, tenzij je getikt word door de getikte Melissa van Melissa’s Bookworld πŸ˜‰ Kijk je mee hoe dit simpele spelletje keihard gespeeld word door haar?

Misschien heb je het al wel voorbij zien komen?

Zwartraafje tikte op 23 oktober haar eerste persoon aan en via via werd ik dus door Melissa getikt in november!tikkertje

Ja, ik zit nu in een hoekje mij diep te schamen dat ik nog niemand getikt heb…. Ik ben gewoon niet zo sportief en al dat rennen achter al die bloggers aan πŸ˜‰ eindelijk heb ik nu dan een slachtoffer gevonden!

Laat ik eerst eens terugkomen op het spel van Melissa!

Agressief tikkertje

Ik las al wat meer ‘tiks’ en dat klonk allemaal zo leuk! Zo van, goh dit boek raad ik je aan want….

Not so much bij Melissa πŸ˜‰

Mij werd weer een immens schuldgevoel aangepraat omdat ik nog niet in Lux ben begonnen, dat Angelfall ongelezen in mijn kast staat werd zo omschreven dat het voelde alsof ik zweepslagen kreeg πŸ˜‰

But in my defense…. als je in alle Whatsapp groepen boeken om je oren gesmeten krijgt en alles wilt lezen dan schuiven sommige boeken nu eenmaal naar onderen…. En helaas, Lux is Engels dus dan kruipt dat onder mijn Nederlandse TBR en engelen… Ik wil heel graag Angelfall lezen maar ik ben niet zo in een engelenmood de laatste tijd?

Ik weet het, ik weet het… ik ben zo’n grote teleurstelling en je inner momma bear schreeuwt tegen mij omdat ik jouw juweeltjes naar onder schuif…. (let’s not mention TMI & TID, oops did I say that out loud?) maar je weet hoe het werkt! Ik las 130 boeken in 2016…. Ik heb een TBR Challenge opgezet waar jou aanraders ook in staan! Ik hoop het te halen β™₯

November 9 staat hier wel op mijn lijstje want dat is een boek waar ik echt enorm naar uitkijk! Dus ik weet het…. Ik kruip in de naughty hoek…. en kom daar pas weer uit als ik bovenstaande boekjes heb gelezen…. Stiekem weet ik dat je mij toch wel lief vind πŸ˜‰

Tikkertje 1.1

Ik maak er weer een lieve versie van en na veel rondrennen spotte ik de blog van Inge! Dus tikkie, jij bent hem!

Ik zag dat je de volgende boeken nog niet hebt gelezen en daarom gooi ik mijn charmes op tafel πŸ˜‰ en zeg ik dat je deze boeken toch echt naar de top van je TBR moet plaatsen!

Stuk voor stuk gaf ik deze boeken 4 & 5 sterren en dus zou je ze echt a.s.a.p moeten lezen want ze zijn gewoonweg fantastisch!!!! De titels klikken door naar mijn recensies!

Hof van Mist en Woede!

Deze moet meteen bovenaan! Dit is denk ik het mooiste boek wat ik in 2016 las!

Mijn recensie haalt je vast over πŸ˜‰

En dan direct gevolgd door De Glazen Troon!
Vooral nu alle boeken binnenkort in het Nederlands verschijnen <3

https://i0.wp.com/kwanteinwonderland.files.wordpress.com/2015/07/bcdac46d750ab323ff0bc254f40daf38.jpg?ssl=1

Onvoorwaardelijk! Dit boek van Colleen Hoover is echt een must read!

Pak er wel een box tissues bij want die ga je nodig hebben!

En als laatst Siren!

Misschien dat mijn quotes je overhalen πŸ™‚

omslag-siren

Deze 4 juweeltjes moet je echt zo snel mogelijk lezen! Geloof mij ze zijn het stuk voor stuk waard!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

10 reacties

 1. De getikte Melissa van Melissasbookworld.. NICE. whahahaha Ik voel me een monster nu als ik jouw bovenstaande eerste gedeelte van de post lees hahahaa. En ja, stiekem vind ik je ook heeeeeel lief hoor <3
  melissasbookworld onlangs geplaatst…|RECENSIE Young adult| the Diabolic van S.J. KincaidMy Profile

 2. Annabel schreef:

  Sarah J Maas aanraden is altijd goed! Iedereen moet haar boeken lezen!
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

 3. Bianca Schrijft schreef:

  Zal Sarah Maas toch echt maar eens boven aan mijn boekenlijstje gaan zetten. Zoveel enthousiasme kan niet anders dan vele goede leesuren voorspellen. Leuk gedaan, tikkertje op deze manier.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Bingewatch: The WhisperMy Profile

 4. zwartraafje schreef:

  Hehe, het is natuurlijk niet de bedoeling om bloggers schuldgevoelens aan te praten. πŸ˜‰ Ik zit hier met een gelijkaardig probleem. Heel veel eigen boeken die ik nog niet gelezen heb Γ©n daarnaast nog eens een lijst met boeken die ik graag ooit eens wil lezen maar nog niet heb. (Yep, die is nog een pak langer dan de 130+ ongelezen eigen boeken). Super leuk dat je hebt verder getikt Kwante. Ik ben alvast benieuwd wie Inge gaat aantikken en welke boekentips zij gaat geven.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Merry CraftmasMy Profile

 5. Inge schreef:

  Hahaha wat grappig dit! OkΓ©… ik ben getikt. Gelukkig staat Siren hoog op mijn TBR lijst en staat Hof van Mist en Woede ook klaar in mijn boekenkast. Onvoorwaardelijk heb ik als ebook, dus dat zal ook geen probleem zijn πŸ˜€
  Inge onlangs geplaatst…Recensie: Duizend HoogMy Profile

 1. 15 januari 2017

  […] week werd ik getikt door Kwante in Wonderland tijdens het spelletje, Tikkertje met boeken, verzonnen door Liesbet van Zwartraafje. Dit spel is in […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: