‘Tis the season book tag

kop

Heerlijk! De winter komt er aan en dat is mijn favoriete seizoen! Niet vanwege de kou maar vanwege de heerlijke gezelligheid die de feestdagen altijd brengen!

Kijk je mee naar deze winterse tag?vraag-1

anna-eEen favoriete winter read heb ik niet echt! Maar ik pak in ieder geval niet gauw een boek op waar ze heerlijk naar het strand gaan! Dus ik denk dat ik wel een beetje naar de setting van het boek kijk!

Jezelf inleven in een boek gaat moeilijk als jij zit te bibberen van de kou en hun rondlopen in een bikini 😉

vraag-2

9789048828821_160Die was niet moeilijk! Dit boek sprong echt in het oog bij mij en het was ook een fantastisch boek! Ik kan niet wachten op deel twee! Heb jij dit boek al gelezen?

Mijn recensie kun je hier vinden!

 vraag-3harteloos-marissa-meyerEen boek dat bij mij als piek zou kunnen fungeren is Harteloos van Marissa Meyer!
Mijn boom is zwart met zilveren decoraties en deze prachtige cover met dat beetje rood zou het precies een mooi kerstgevoel geven!

vraag-4

giphyDiagon Alley! Ik zou echt naar de wereld van Harry Potter willen! Zonder anna-iVoldemort en de Dementors maar wel alle lekkernijen en gezellighid! Een wereld vol magie ♥ ja daar zou ik wel een kerstvakantie door willen brengen!

vraag-5

Nou als ik het heel erg bibberend koud heb in die winterse omgeving dan moet ik natuurlijk wel een uber hottie meenemen!

Nou heb ik natuurlijk een mega lijst aan bookboyfriends maar recent heeft nog niemand Rhysand van zijn troon kunnen stoten! Dus ik neem hem mee en een velleke voor bij de open haard 😉

vraag-6

olaf-mOh wat een lastige he! Ik heb een mega wensen lijstje! het-balseizoen
Ik gluur even op mijn Secret Santa lijstje want die is wat kleiner 🙂 daarop staat het Balseizoen! Ik ben daar wel heel erg benieuwd naar! Ik denk dat dit een heel grappig boek gaat zijn!

vraag-7

Mijn favoriete feestdagen drankje is zonder twijfel warme chocomelk met slagroom ♥ en dan het liefst van die witte chocoladeklompjes aan een stokje die je laat oplossen in warme melk ♥

En anders natuurlijk de enige echte Choc 😉olaf-y

Mijn favoriete treat, ik ben echt schuldig aan het mezelf misselijk eten van gevulde sneeuwklokjes!

Dat is een chocolade klokje van witte chocolade gevuld met advocaat of caramel ♥

En mijn favoriete winterfilm, dat is een moeilijke maar we kijken elk jaar naar de Polar express, Scrooge en de Grinch ♥

ik-geef-de-tag-door-aan

 

Ik geef de feestdagen vreugde door aan:

 Melissa van Melissa’s Bookworld

Bewaren

Bewaren

Bewaren

4 reacties

  1. zwartraafje schreef:

    Ik denk dat sneeuwballen mijn favoriet kerst-snoep zijn. Tegenwoordig kan je ze eigenlijk het hele jaar door wel ergens vinden maar ik koop ze bewust niet vermits ik ze veel te lekker vind en dan ongetwijfeld belachelijk veel ga bijkomen. Met Kerst mag het natuurlijk wel.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #83My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: