Top 5 | Meest gelezen uitgevers 2020

In 2020 las ik 67 boeken. Helaas haalde ik mijn challenge door omstandigheden niet maar ik ben alsnog heel erg blij met elke letter die ik gelezen krijg!

Ik zag op Twitter een post voorbij komen met meest gelezen uitgeverijen van 2020 en was heel benieuwd van welke uitgeverijen ik nu de meeste boeken lees! Kijk je mee?

Door op de afbeeldingen te drukken kom je bij mijn recensies uit.

Helemaal bovenaan het rijtje staat Volt met de volgende 10 boeken


Als ik zou moeten kiezen wat uit dit rijtje het meest geweldige boek was? Moordgids voor lieve meisjes!

Van Boekerij las ik maar liefst 7 boeken dit jaar

Als ik zou moeten kiezen wat uit dit rijtje het meest geweldige boek was? De bromance boekenclub!

Dan komen we bij Zomer & Keuning waar ik maar liefst 6 boeken van las

Als ik zou moeten kiezen wat uit dit rijtje het meest geweldige boek was? De waarheid!

En ook van Tinteling Romance las ik 6 boeken

Als ik zou moeten kiezen wat uit dit rijtje het meest geweldige boek was? Mr. Stone!

Hekkensluiter van deze top 5 is Best of Ya met 5 gelezen boeken

Als ik zou moeten kiezen wat uit dit rijtje het meest geweldige boek was? Dit is ons verhaal!

En nu de vraag voor jou

Van welke uitgeverij las jij de meeste boeken? En las je de boeken uit mijn top 5 ook al?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Ik zou echt niet weten van welke uitgeverij ik de meeste boeken las, dat heb ik niet bijgehouden. Wel las ik heel veel boeken die jij ook hebt gelezen, en ook een aantal uit je top 5. Grappig, want de Bromance boekenclub vond ik dus niet leuk en las ik niet uit.

  2. Leuk om dit zo op een rijtje te zien. De Bromance boekenclub ligt hier nog klaar op mijn tbr stapel. Ik weet niet echt van welke uitgeverij ik het meeste boeken heb gelezen, maar als ik een gokje moet wagen zou ik zeggen dat de Boekerij en Blossom Books wel in de top vijf zouden opduiken.

  3. Lap, nog een leuke terugblik boekenpost. Ik blijf er maar leuke ontdekken én dat terwijl ik er momenteel al zoveel deel. Misschien moet ik volgend jaar toch maar eens enkele combineren. Deze van de uitgeverijen, in combinatie met auteurs van wie ik meerdere boeken las of zo.