De Glazen Troon (1) – Sarah J Maas

Ze wordt door twee mannen bemind.

Het hele land vreest haar.

Alleen zij kan het koninkrijk redden.

Celaena wordt voor de keuze gesteld: óf haar leven slijten in de gevangenis, óf deelnemen aan een toernooi waarvan de winnaar de nieuwe kampioen van de koning wordt. Een voor een worden de deelnemers van het toernooi echter op gruwelijke wijze vermoord en al snel vecht Celaena niet alleen voor haar vrijheid, maar ook voor haar leven.


Taal: Nederlands
Verschijningsdatum: april 2014
Uitgeverij: Boekerij
ISBN10: 9024573076
ISBN13: 9789024573073
Categorieën: Fantasy
Type boek: Helaas enkel verkrijgbaar als e-book
Aantal bladzijden: 445 pagina’s

Ik geef dit boek ❤❤❤❤❤

De cover13519397

20560267

 


De Nederlandse cover vind ik zelf iets minder mooi omdat het lijkt of ze op een zee staat en de titel eigenlijk niet zichtbaar passend is bij de cover. Bij de oorspronkelijke cover staat er dan tenminste nog een tekst boven en straalt de cover ook de ijzige kou van een glazen troon uit!

De binnenkant


Dacht jij na Juliette (Juliette trilogie) of Katniss Everdeen (Hunger Games) echte powervrouwen te kennen? Guess Again!!! Sarah J Maas bracht mij niet alleen Feyre (Hof van Doorns en Rozen, Hof van Mist en Woede) maar nu ook nog eens Celeana!!!!

e
dit is een E

Met recht een powervrouw en mijn grootste bookish woman crush so far!

De boeken van Sarah met Feyre waren al zo fantastisch dat ik niet dacht dat ik nog betere boeken van Sarahs hand zou lezen. Toen kwam er een Throne of Glass read a long en besloot ik mee te doen ondanks mijn vooroordelen over deze boeken. (Geloof het of niet, maar ik dacht dat het echte boeken voor het mannelijke geslacht waren! Ja, ik facepalm nu mezelf heel hard want boy-oh-boy zat ik daar even flink naast!!!)

Dit was Sarahs debuut. Weet je hoe ongeloofwaardig dat voor mij klinkt?

Een mysterieus boek vol actie, heel erg veel spanning, romantiek….. Dit boek maakt echt iedere boekworm blij want alle aspecten waar je van kan houden zitten er gewoon in!

Ik hou echt van Celaena! Een stoere assasin-chick in een wereld die gewoon om een amazing verfilming vraagt! Ik bedoel maar een wereld vol gevangenissen als die waar Celaena in zit…. Een prins die haar daaruit haalt en meeneemt naar een glazen kasteel!!!!

tBye bye Assepoesje met je glazen muiltje!

Een meer zinnige recensie zul je nu niet uit mij krijgen! Dit boek is een MUST READ!

En nu ga ik heel erg gauw door in deel 2 De Donkere Kroon!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Heerlijke recensie!! Celaena is echt zoooo bad-ass zeg, LOVE her <3
    Vind het geweldig dat Sarah de keus maakte om zo'n sterk personage neer te zetten, daar vertelde ze in de Q&A ook nog over in London dat ze dit dus idd bewust gedaan heeft omdat de vrouwelijke personages normaal heel vaak zo zijn van; Ik ben een muisje en Ineens ben ik een bad-ass personage.. Celaena weet gewoon dat ze knap is, dat ze goed is in wat ze doet en ze 'draagt' dat bewust. En dan inderdaad te bedenken dat Sarah 16 was toen haar idee kwam voor Throne of Glass!!! Zo awesome, wat een schrijftalent <3
    MelissaPötgens onlangs geplaatst…YA EVENEMENT IN HALLOWEEN SFEER |29 oktober, Zoetermeer|My Profile