TTT: #BookSacrificeTag

bstEen boek opofferen? Uhm… wat dacht je van…. Nope!?

Maar ja dan komen ze met allerlei rampscenario’s en moet je toch iets…

Kijk je mee naar mijn opofferingen?

 

 

 

Daar gaan we!

Eerste scenario: We beginnen met een Zombie Apocalyps! Laten we zeggen dat je in een boekhandel bent, rustig aan het rondsnuffelen, tot opeens BAM! ZOMBIE AANVAL. Een aankondiging komt binnen via NL Alert en geeft aan dat het leger heeft ontdekt dat de enige manier om de zombies te vermoorden ‘over-hyped’ boeken zijn. Welk boek, waarvan iedereen zegt dat is geweldig maar jij toch echt minder vind, smijt jij richting de zombies om ze uit te schakelen?

Okay… ik hou niet van met boeken gooien, kom op zeg straks beschadigd het!
Maar als ik een Brain Eating zombie achter me aan heb dan smijt ik toch wel een exemplaar van Lobsters naar zijn hoofd! Niet omdat het een slecht boek was maar zeker wel ‘over-hyped’!

 

 


 

Tweede scenario: Je verliet net de meest dure en exclusieve haar salon met een mega fantastisch haar kapsel voor naar een mega exclusief boekgala…. BOEM! Bliksem, Hagel, Hoosbuien. Welk vervolg offer jij op als een soort van paraplu om jezelf te beschermen?

 

Grey (Fifty Shades, #4)

Sorry Mr. Grey maar jouw mening vliegt dan toch echt boven mijn hoofd en met al jouw grijze tinten probeer ik dan mijn kapsel te beschermen tegen de grijze lucht en alles wat daar uit komt vallen!

 

 

 


 

Derde scenario: Je zit tijdens een lezing op school te luisteren hoe een leraar maar door blijft zagen over hoe de klassiekers van vroeger de wereld veranderden. Je valt bijna in slaap en word er zo moe van dat je de neiging krijgt hem met een klassieker om zijn klassieke oren te slaan! Dan besluit je het gewoon te doen, deze klassieker is toch niks aan! Welke klassieker heb jij in je handen?

 


Aaarrgghhh ik zou het niet weten….. Klassiekers….. uhmmmm….. de enige klassieker in mijn kast is denk ik Alice in Wonderland maar die loopt echt geen schade op door iemand om zijn klassieke oren te slaan! Dan ga ik maar voor Tolstoj…. zeer klassiek en klinkt alsof het niks aan is… een epos over de Napoleontische oorlog klinkt niet als iets wat ik graag even tussendoor lees 😉

 


 

Vierde scenario: Je hangt lekker bij de bibliotheek en opeens BAM! De opwarming van de aarde bereikt een hoogtepunt en ontploft en de buitenwereld wordt een bevroren woestenij. Je bent opgesloten en de enige kans om te overleven is om een boek te verbranden voor de warmte. Wat is het boek dat je als eerste opoffert, je minst favoriete boek in je leven? Bij welk boek heb je niet volledig spijt van het verbranden er van?

 

FangirlOh my Gosh…. Ik ben dan wel in mijn omgeving bekend als de ijskoningin omdat ik het nooit gauw koud en mijn slaapkamer volgens iedereen een vrieskist is maar de hele wereld vol ijs… brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr……..

Welk boek offer ik op om mij warm te houden…. wat was mijn minst favoriete boek in mijn leven…. omg ik ga geëxecuteerd worden door jullie denk ik maar Fangirl vond ik echt niks aan! Sorry! Dat boek gaat mij dus heerlijk opwarmen 453 bladzijden lang hahaha


 

Vijfde scenario: Je staat op het punt op te gaan op het podium voor een interview met je favoriete beroemd auteur als je je realiseert dat je nog een stuk kauwgom in je mond hebt. Je hebt je meest favoriete boekenseries bij je want die lees je graag voordat je een podium opgaat om tot rust te komen en je realiseert je dat je de laatste bladzijde van het laatste boek uit de serie er uit zult moeten scheuren om van je kauwgom af te komen. Welk boek kies jij?

Dreiging (Hush, Hush, #4)Uhmmm ik zou zelf de kauwgom toch echt doorslikken of heel erg onhygiënisch ergens aan vast plakken en later opruimen!

Maar ja, zo zijn nu eenmaal de regels van deze tag ik moet weer eens iets opofferen! Toch speel ik weer een beetje vals gnagnagna… ik kies de laatste bladzijde van de Hush Hush saga en dan de NL oudere versie want…… ik heb de nieuwe versie met mooie covers ook 😉


Welke boeken zou jij opofferen?

Ik tag:

 1. Carina van Carina’s Boekenkast
 2. Nakita van Nakita’s Library
 3. Angelica van Feel the Future
 4. Joelle van Superjoellegirl
 5. Kelsey van Kelsey Leest
 6. Steffie van YakiBooki
 7. Linda van Linda-Linea-Recta
 8. Lindsey van Burn my Book
 9. Diana van Mijn leven met Boeken
 10. Annabel van Het leven van een Boekenworm
 11. Danielle van Danielle’s Boekenhoek
 12. Sanne van Nl Boekenrecensies
 13. Freya van Bookstruck
 14. Sharon van Mission Book
 15. Femke van La Fille Lisant
 16. Anne van Anne Astra’s Boekenland
 17. Céline van Portable Magic
 18. Marcia van Oog op de Toekomst

Veel plezier met deze tag, leuk als je mij in jou post tagged!
Als je volgende week weer getagd wilt worden laat dan even een krabbel hieronder achter!

Wil jij hem ook doen maar sta je er niet bij? Neem hem gerust over en laat even een krabbeltje hieronder achter!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 comments

 1. Wat leuk, wat leuk.
  Ik probeer voor het weekend met een antwoord te komen, het hoeven toch niet alleen Youn-Adult boeken te zijn he?
  En, .. kom maar op met die nieuwe tag!
  Vraag komt die altijd met TTT: #BookSacrificeTag?

 2. Hele leuke opdracht!

  Ik zal ook een keer iets verzinnen! Zal alleen wat tijd nodig hebben 🙂

  Je mag me gerust elke keer taggen! Vind het leuk om te doen en mijn volgers denk ik ook!