TTT: #EmojiBookTag

Hoe gaat deze tag te werk:12468039_816538991805513_1593436935_n

Pak je telefoon en controleer je 5 meest recent gebruikte emoji’sVervolgens zoek je een boek dat het beste past bij hoe je je voelt over elke emoji. Klinkt eenvoudig, nietwaar? Nou, kijk maar eens mee wat ik van mijn emoji’s maak!

Mijn emoji’s & hun bookbuddies:

poop emoji1. De poep emoji – deze gebruik ik toch vrij vaak in whatsappjes met manlief 😁 een boek wat ik echt poep vond… jeetje dat is een lastige want ik geloof niet dat ik tot nu toe iets gelezen heb wat ik echt compleet niks vond. Een poep in mijn broek boek word het dan 😜 en dat had ik toch echt bij Lieve Mama van Ester Verhoef! Dat boek maakte dat ik als ruimschoots volwassene echt boven op mijn bed sprong en onder de dekens dook want hoorde ik nou buiten het grind knarsen net toen ik alle lichten uitdeed?

bf6e70d9696fb32e922dba6f9e501bf02. De tranen van het lachen emoji – deze emoji is toch echt in elk appje te vinden, de vervanging van LOL en hij maakt meteen duidelijk dat wat jij of de ander ook schreef het duidelijk hilarisch was!  Het boek wat ik bij deze emoji vind passen is Faking it van Cora Carmack.  Ik heb echt tranen over mijn wangen gehad van het lachen bij dit boek!

index3. De “gekke” emoji– tja deze emoji gebruik ik wanneer ik een lekker vervelende bui heb 😂.  Als ik denk aan lekker en op een leuke manier vervelend dan denk ik toch wel aan Xavier één van de Benedict broertjes! Het boek wat dus bij deze emoji geplaatst word is Soulmates, het verhaal van Crystal van Joss Stirling.

img-thing4. De dikke duim emoji – een boek wat van mij een dikke duim krijgt, nou dat zijn er afgelopen jaar heel wat! 2015 was een boekjaar vol juweeltjes maar als ik er dan één moet kiezen die minder bekend is en waar niet iedereen over fangirled/boyed?!?! Are those even words?!?! dan ga ik voor… drum roll please… Soulmates van Holly Bourne dit boek heeft me toch echt tot tranen gebracht! Ik quote mezelf even 😁 “Een ontzettend mooi en spannend boek over ware liefde, maar wat als die ware liefde niet mag zijn? Geen algemeen romantisch boek maar een emotionele tranentrekker van 416 pagina’s die je in één ruk uitleest!”

We-think-Bashful-shy-little-monkey-alongside-his-hearing-5. De oh my gosh emoji–  ik gebruik deze emoji wanneer ik me beschamend voel of als ik echt moet blozen of wanneer ik iets niet kan geloven. Een boek dat al die gevoelens bevat is de After serie van Anna Todd iedereen is er heel wisselend over maar ik ben echt team #Hardin ❤

 

Yes, gelukt! Nu ben jij aan de beurt…

Ik tag:

  1. Nakita van Nakita’s Library
  2. Linda van Linda-Linea-Recta
  3. Annabel van Het leven van een Boekenworm
  4. Sharon van Mission Book
  5. Femke van La Fille Lisant
  6. Céline van Portable Magic
  7. Owlreadings via Instagram
  8. Marcia van Oog op de Toekomst
  9. Danielle van Danielle’s Boekenhoek
  10. Kelsey van Kelsey Leest

Als je de tag doet, tag me dan in jouw bericht, zodat ik bij je langs kan droppen en kan zien wat jij er van hebt gemaakt! Als ik je heb getagd en je wilt de tag niet doen, dan gewoon negeren en maak je maar geen zorgen over mijn gevoelens hoor 😜

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 comments