Tv & Film | Halloween tips ♥

Op Netflix en Videoland zijn weer wat leuke tips om te kijken aan het einde van deze oktobermaand! Variërend van leuk met de kids tot niet meer in je eentje naar het toilet durven 😉 Kijk gerust verder, misschien zit er iets voor je bij!

Op Videoland kun je de volgende serie en films bekijken!

Lieve Mama

Ik vind Helen niet echt een fantastische actrice en zeer cliché misschien, het boek was beter 😉
Toch heb ik me wel redelijk vermaakt met deze serie en ik hij perfect geschikt voor de mensen onder ons die wel van thrillers houden maar niet van te enge film.

De 18-jarige Ralf staat buiten op de uitkijk als zijn vriend een overval pleegt op de villa van een welgesteld gezin. Helen, de 37-jarige moeder van dat gezin, komt thuis en ziet de overvaller die haar man overmeesterd heeft. In totale paniek grijpt Helen het wapen van de overvaller en schiet hem dood. Onder druk van haar man besluit Helen de dood van de overvaller te verdoezelen, terwijl Ralf wil weten wat er met zijn vriend is gebeurd. Het is voor beiden het begin van ware een nachtmerrie.

Wish Upon

Horror | Fantasy | 86 minuten

Dit is echt een leukerd! Teenhorror is het meer te noemen dus perfect voor de angstige mensen onder ons die zo nu en dan een jumpscare wel waarderen!

De 17-jarige Clare Shannon kan maar nauwelijks overleven in de hel van high school. Wanneer haar vader haar een oude muziekdoos cadeau doet waarop staat dat elke wens van de bezitter uit zal komen, doet Claire haar eerste wens die tot haar verbazing uitkomt. Eindelijk krijgt ze waar ze al zo lang naar verlangt: geld, populariteit en haar droomjongen als vriend. Alles lijkt perfect – totdat de mensen om haar heen op gruwelijke en gestoorde wijze aan hun eind komen…

Jessabelle

Horror | 86 minuten

Jessebelle is een film die voor mij meer in het horror straatje past! Kwaadaardige geesten en creepy enge oude huizen. Recept voor een nachtje waarin je opeens alle geluiden van je huis waarneemt 😉

Na een heftig auto ongeluk, waardoor ze haar beide benen niet meer kan gebruiken, keert Jessie noodgedwongen terug naar haar ouderlijk huis in Louisiana in de hoop hier rust te vinden. In plaats daarvan vindt ze een aantal oude tapes, waarin duidelijk wordt dat ze over een gave beschikt die ze geërfd heeft van haar overleden moeder. Ze wordt op een mysterieuze manier geconfronteerd met haar verleden en krijgt te maken met een zeer kwaadaardige geest genaamd Jessabelle. En deze is vastbesloten Jessie niet te laten ontsnappen.

En op Netflix vind je de volgende films!

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting

Komedie | Familie | 94 minuten

Dit is echt een hele leuke film om samen met het gezin te kijken! Niet te eng voor de kids en goed genoeg geacteerd met een leuke verhaallijn voor de ouders!

Wanneer monsters haar oppaskind ontvoeren wordt babysitter Kelly Ferguson ingehuurd door een geheim genootschap. Dit met als doel kinderen te beschermen die de wereld zullen veranderen. Dit blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn.

Hubie Halloween

Komedie | Horror | 102 minuten

Adam Sandler, je moet van zijn laatste werken houden om deze te kunnen waarderen. Een sterrencast komt voorbij in deze flauwe Halloween film waar je of echt van kunt genieten of het echt 1000x niks vind!

Hubie Dubois heeft het hart op de juiste plaats, maar wordt in zijn woonplaats Salem niet graag gezien. Meer nog is hij voortdurend het mikpunt van spot door zijn obsessie met Halloween. Dit jaar echter lopen er op deze feestdag werkelijke monsters rond in Salem en Hubie neemt de taak op zich om het gevecht met hen aan te gaan.

Vampires vs. the Bronx

Komedie | Horror | 85 minuten

Absoluut meer komedie dan horror maar wel vermakelijk!

De Bronx is een middenklassenbuurt die steeds populairder aan het worden is. In de Bronx wonen drie dappere kinderen. Deze kinderen stuiten op een sinister complot, dat als doel heeft al het leven uit hun geliefde gemeenschap te zuigen. Kunnen ze hun buurt redden?

Kadaver

Drama | Horror | 86 minuten

Deze moet ik zelf ook nog kijken maar ik vond de trailer zelf wel lekker creepy!

Leonora, Jacob en hun dochter moeten strijden om te overleven na een kernramp. Het lokale hotel organiseert een liefdadigheidsactie waar het gezin naartoe besluit te gaan. Maar als daar plots mensen verdwijnen, wordt duidelijk dat er verschrikkelijke dingen gebeuren in het hotel.

Split

Thriller | Horror | 117 minuten

Creepy, creepy, creepy! Geen horror waar je geen oog meer van dicht doet maar wel eentje die een beetje onder je huid kruipt!

Hoewel Kevin 23 persoonlijkheden kent die zijn vertrouwde psychiater Dr. Fletcher heeft aangetoond, bezit hij er nog een die op het punt staat zich te ontwikkelen en alle andere over te nemen. Wanneer drie tienermeisjes zijn ontvoerd, komt het aan tot een gevecht om te overleven tussen de verschillende persoonlijkheden die in Kevin schuil gaan, alsmede voor iedereen die zich om hem heen bevinden.

Bumperkleef

Actie | Thriller | 85 minuten

En als laatst een dutchie! Voor een Nederlandse film vond ik hem zowaar goed! Hij deed me wel denken aan Unhinged, welke ik beter vond!

Hans, een zelfverzekerd man, is met zijn gezin onderweg naar zijn ouders aan de andere kant van het land. Onderweg veroorzaakt hij een verkeersruzie met een andere bestuurder, die hen uit wraak begint te achtervolgen. De bestuurder confronteert Hans zodanig met zijn ego, dat hij totaal de controle over zijn gezin verliest en wordt afgepeld tot het bange kwetsbare kind dat hij ooit was.

Heb jij nog kijktips voor mij?

Hou je überhaupt van griezelen bij films of kijk je liever iets romantisch?

Laat vooral een reactie hieronder achter, vind ik leuk ♥

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Die eerste van je Netflix-lijstje heb ik eergisteren gezien. Jammer genoeg stonden Practical Magic, Casper en andere niet-griezelige Halloween-films niet in hun catalogus maar ik heb wel enkele films uit mijn eigen kast gehaald en een aantal anderen klaargezet om op Netflix te bekijken.