Tv & Film | Wat keek ik deze week?

Afgelopen week spendeerde ik aardig wat tijd achter mijn andere favoriete beeldscherm! Ik keek aardig wat, kijk je mee naar wat ik keek deze week?

Heerlijk veel gelezen in de avonden afgelopen week! Maar tijdens wat huishoudelijke klusjes keek ik ook Friends eindelijk helemaal af.

Verder ben ik al tien jaar helemaal weg van Teen Mom programma’s. Ik heb deze altijd op opnemen staan en toen ik me afgelopen week een beetje zat te vervelen zag ik dus opeens dat ik weer heel wat te zien had!

Samen met mijn smurf keek ik weer een beetje verder naar Sabrina en Sex Education! Echt twee heerlijke teen flick series! Ik had series als Sex Education ook wel in mijn tienerjaren willen zien!

En ook het grote scherm werd weer bekeken!

Ik ging met een beetje veel tegenzin naar Charlies Angels. De recensies die ik tot dusver las waren niet echt lovend en ik ben stiekem niet heel erg fan van scheel kijkende Bella…
Tot mijn grote verbazing was het echter best een leuke film! Geen hoogstaand verhaal of plot maar echt wel vermakelijk!
En op woensdag had ik afgesproken met een hele lieve vriendin om samen wat te shoppen, eten en naar de ladiesnight in Pathé te gaan voor Onze jongens in Miami.
Het shoppen ging heel braaf, we kochten niks bij de Primark! En raar maar waar, ook niks in de boekhandel!
Avondeten hadden we totaal geen zin meer in na die heerlijke froyo’s en coffee specials!

En die film?

Nou dat was ook geen Oscar waardige performance maar wel weer vermakelijk!
Mijn enige commentaar is dat het wel weer erg Nederlands is en houterig!

Jim Bakkum is zo stijf als een plank en als je dan de Channing Tatum, Magic Mike dans moves wilt doen moet je toch wel even een beetje versoepelen in die heupjes!
Daarnaast is het allemaal erg cliche en zijn de acteerkunsten van de rest van de crew niet echt geweldig. Ook was dit meer romantisch als echt een strip film. En dan de dans-off…. nee…. echt dramatisch slecht!

Maar de gezelligheid van mijn gezelschap en de paar leuke scenes maakten het toch een topdag!

En jij, heb jij nog wat leuks gekeken de afgelopen week?

Of zag je misschien ook één van de dingen die ik keek?

Laat het me hieronder weten, kletsen is gezellig!

© .gif plaatjes op deze pagina zijn via Giphy.com

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

    1. Hihi inmiddels vond ik een weg om online mijn vvv bon in te leveren en kocht ik daar 4 boekjes van! Ik duim nog steeds op goed nieuws dus als dat komt dan gaat de knip op slot hihi! Als het niet komt dan moet ik troostaankopen doen haha!

      1. Ik ben echt zoooo blij voor jullie dat er ondertussen goed nieuws is gekomen. Doordat het zolang stil bleef na je oproep om mee te duimen vreemde ik dat het niet gelukt was. Zo blij dat het net wél gelukt is.