Tv & Film | Wat keek ik deze week?

Afgelopen week spendeerde ik aardig wat tijd achter mijn andere favoriete beeldscherm! Ik keek aardig wat, kijk je mee naar wat ik keek deze week?

Afgelopen week was niet mijn beste week ooit… Ontzettend veel stress en dus heb ik me naast mijn normale bezigheden als een burrito opgerold in mijn dekens met Netflix.

Are you still there?

Een vraag die me heel vaak werd gesteld op het beeldscherm deze week! En dan niet dat van mijn blog, helaas…

Nee, die vraag werd me steeds gevraagd door Netflix en steeds weer moest ik bevestigen dat ik nog steeds als een kijkbuis junkie met rechthoekige ogen door Netflix ging!

Zo keek ik Sex Education af… en dat was een domper want na die laatste aflevering had ik dus nog niet in de gaten dat het de laatste was!

Je begrijpt dat ik dus echt seizoen nummer 3 nodig heb!

Ik keek weer een beetje Grace and Frankie maar dat begon een beetje zielig te worden en dat kan ik nu even niet gebruiken!

Dus besloot ik om het advies van een vriendin op te volgen en October Faction te kijken

Wel een aanrader hoor als je van bovennatuurlijke dingen houdt!

En ook het grote scherm werd weer bekeken!

In de avond zocht ik samen met hub afleiding in de bioscoop en zo zag ik dus naast al dat Netflixen ook nog de volgende films!

Gretel & Hansel, vond ik echt super zonde van mijn tijd.

Ik vond het niet echt een hans en grietje verhaal, de manier waarop er verteld werd vond ik ook niet prettig en overal zat ik echt te wachten op een horror want van de makers van Insidious maar helaas… geen bange momenten of jumpscares!

We gingen ook naar een sneak preview, we kwamen dus terecht bij Les Miserables. Een Franse film waar ik niet echt warm voor liep.

Ook gingen we naar de 4DX versie van Birds of Prey. Ik had er niet echt hoge verwachtingen van na de trailer en moet ook zeggen dat hij vermakelijk was maar ik Suicide Squad echt veel leuker vond!

En last but not least keken we ook nog naar Bad Boys for Life. Jeugdsentiment maar als je dat dan kijkt en je hoort ze zeggen dat ze al 25 jaar in dienst zijn voel je je opeens wel alsof je langzaamaan een fossiel aan t worden bent 😉

En jij, heb jij nog wat leuks gekeken de afgelopen week?

Of zag je misschien ook één van de dingen die ik keek?

Laat het me hieronder weten, kletsen is gezellig!

© .gif plaatjes op deze pagina zijn via Giphy.com

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Ik vond Suicide Squad echt een toffe film. Ben benieuwd of ik Birds of Prey ook leuk ga vinden. Die October Faction ga ik precies toch echt eens moeten opzoeken maar eigenlijk ben ik nog wel eventjes zoet met het uitkijken van de andere series in mijn Netflix-lijst. Wat je zegt over dat confronterende qua leeftijd had ik toen ik las dat één van mijn blogvriendinnen dit jaar 20 wordt en vervolgens het besef kwam dat die leeftijd overeenkomt met het aantal jaren dat mijn man en ik een koppel zijn. Ik ben niet echt bezig met mijn leeftijd maar toen voelde ik me plots wat ouder. 🙂