Unboxing BookandNook | Fairytale Magic

In december kwam ik dankzij een andere Bookstagrammer een set kaarsen op het oog van BookandNook. Ze heeft maandelijkse boxen en juist diegene die ik zag had ik zo graag willen hebben! Ik besloot een maandbox te kopen en hier lees je wat er in deze box zat!

In december kocht ik ook al de Winter Wonderland januari box bij deze shop en helaas was ik daar ietwat teleurgesteld. Ik vond de labels allemaal vrijwel hetzelfde en ik moest echt nadenken bij welke boeken de kaarsen hoorde. Als ik denk aan Wonderland verwacht ik natuurlijk hele andere dingen 😉 ook zat er toen een vreemd zakje bij? Geen idee wat ik daar mee moest doen en dus besloot ik toen er geen unboxing van online te plaatsen.

Maar toen ze de februari box bekend maakten dacht ik het nog een kans te geven! Ik hou namelijk van sprookjes ♥ toch vond ik deze box wel leuk…. maar niet spectaculair? In ieder geval niet echt zijn geld waard? Kijk maar mee naar mijn unboxing voorzien van positief en negatief commentaar….. #hetspijtmemaarmoesthetkwijt

De spoiler kaart is altijd een feestje vind ik bij boxen! Ik hou er van dat de afbeeldingen er altijd opgedrukt staan!

De eerste kaars is Mirror, Mirror en dat komt natuurlijk van Sneeuwwitje! De geuren Pink Peony, Summer Flowers en Gardernia Blooms ruiken heerlijk maar passen niet echt bij de kleur…

#Jaikbeneenzeur #zegeerlijkrozemetzilverenglitterswasbetergeweest

De tweede kaars is Glass Slipper en dat is natuurlijk het muiltje van Assepoester ♥ deze ruikt naar English Pear, Mistletoe en Freesia. Niet echt mijn favoriet qua geuren!

Hoe leuk was deze geweest met een swirl van roze en blauw? #sorry #bestestuurluistaanaanwal #tochdatishoeikhethadgedaan #beetjemeerfantasie

Deze Tale as old as Time kaars vind ik heel tof omdat ik nog geen Belle en het Beest kaars heb…. De geuren Amber, White Peach Blossom en Gold Orchid ruiken samen heerlijk!

Maar…. als jij aan Belle denkt, denk je dan ik maak de kaars blauw? De eerste kleur die ik zou kiezen? Uhh geel?

Deze Down the Rabbit Hole kaars ben ik natuurlijk wel echt verliefd op! Ik vind de deksel echt super en de kleur knalt lekker uit zijn potje! De geuren Chamomille, Strawberry en Peppermint zijn niet mijn favoriet maar ruiken wel lekker.

Ja sneaky  maar op een Alice in Wonderland kaars kan ik geen negatief puntje bedenken haha!

Bij deze Stars Above kaars moest ik echt even denken? Alles in deze box is namelijk Disney! En toen kwam er opeens een loner The Lunar Chronicles kaars…Hij ruikt naar Lotus Blossom, Magnolia en Bergamot. Bergamot blijkt een geur te zijn waar ik echt van hou!

Tja…. ik had liever nog een Disney gezien haha… de keuze voor 4 Disney kaarsen en dan 1 TLC kaars vind ik erg apart vooral gezien het laatste artikel ook echt Disney is!

BookandNook

Happily Ever After kamer spray die echt ontzettend lekker ruikt! Geen idee waar hij naar ruikt want hij staat niet op de spoiler kaart! En dan nog deze dubbelzijdige boekenlegger met een quote en op de achterkant de thema afbeelding van deze maand.

Deze box heeft me met track en trace omgerekend € 40,00 gekost.

Hoewel ik de inhoud van deze box zeker mooier vind dan die ik in januari kocht ben ik denk ik toch een beetje verwend geraakt door FaerieTale Candles en Flick the Wick.

Hun kaarsen/boxen zijn wellicht ietsje duurder, een box kost me bij Flick the Wick € 47,15 en vier 4oz kaarsen bij FTC € 37,42, maar ze ruiken geweldig en de kaarsen van FTC zijn door de mini waxjes gewoon niet te evenaren. Ook was de laatste FtW echt een waar feestje!

Ik denk persoonlijk dat ik geen boxen meer ga bestellen bij BookandNook omdat ik voor ietsje meer toch veel toffere boxen kan kopen!

Wat vinden jullie van deze box?

Bestel jij wel eens bookish kaarsen en waar doe jij dat?

17 reacties

 1. Emmy schreef:

  Ik hou het dan toch maar bij mijn eigen boxen 😀
  Emmy onlangs geplaatst…The Truth and Lies of Ella Black – Emily BarrMy Profile

 2. Silke schreef:

  Ik vind hem wel leuk, maar ben persoonlijk helemaal verliefd op Flick the Wick. 🙂
  Silke onlangs geplaatst…YALFest Vlaanderen + winactieMy Profile

 3. Met Down The Rabbit Hole zou ik suuuúperblij zijn, zowel de kleur als de geuren zouden me zeker kunnen bekoren! Ik heb zelf nog nooit kaarsen besteld nergens maar hoop ooit eens een bookbox te bestellen met een kaars erin 🙂

 4. Isabelle schreef:

  Het is inderdaad een leuke box maar niet een waarvan ik denk, shit die had ik echt moeten hebben. En dat effect hebben andere boxen meestal wel op mij haha
  Isabelle onlangs geplaatst…TTT #21|Characters I liked That Were In Non-Favorite/Disliked BooksMy Profile

 5. Do schreef:

  Ah jammer dat je een beetje bent teleurgesteld. Ik denk bij Belle & het Beest inderdaad ook eerder aan de kleur geel, of geel in combinatie met blauw.. De Stars Above kaars in een Disney box snap ik ook niet helemaal, haha.. Het is natuurlijk wel gebasseerd op een (Disney)sprookje, maarja. Zelf heb ik nog nooit een kaarsenbox besteld, maar de mei box van Flick the Wick klinkt echt goed, ik zou alleen niet weten hoe duur zo’n box in totaal kost, haha.
  Do onlangs geplaatst…The WordPress Mobile Apps Now Support Right-to-Left LanguagesMy Profile

 6. Marilyn Degryse (BE) schreef:

  Ik heb de maart box (creatures of the forest) + een Feyre en Morrigan kaars besteld maar die is nog steeds niet verzonden. Ben benieuwd, het is mijn eerste bestelling bij book & nook.

  • Ik ben niet zo tevreden over hun verzending en hun klantvriendelijkheid dus dit was wel mijn laatste bestelling bij hun! Kaarsen van de andere die ik noem zijn stukken mooier en ruiken veel lekkerder!

   • Marilyn Degryse schreef:

    Ok bedankt, FaerieTalesCandles ken ik al. Daar heb ik 4 kleintjes besteld maar ben altijd bang om over die 22 euro te gaan. Als je extra moet betalen is het niet leuk.

 7. zwartraafje schreef:

  Ik heb tot nu toe enkel Emmy’s kaarsen in huis. Daar heb ik er nu vier van en blijkbaar hou ik wel van die blikken potjes. Het blauw van Cinderella vond ik wel perfect bij Assepoester’s jurk passen. Bij Belle zou ik inderdaad ook voor geel, roze-rood (zoals de roos) of het blauw van haar jurk aan het begin van de film gaan. Oh en zouden ze die Mirror-kaars misschien niet kleurloos hebben gehouden in de hoop dat het dan op een wazige spiegel lijkt of heb ik nu teveel fantasie? Sommige van de geurcombinaties klinken alvast heerlijk.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #117My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: