| Unboxing Celebrate Books Box | Escaping Reality

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaa! daar is hij dan! Mijn unboxing van de Celebrate Books Escaping Reality box! Pas op! Alleen openen als je wilt zien wat er in deze box zit!

Voor de volgers van Wonderland die niet weten wat dit precies inhoudt?

Ontvang een boekenfeestje op je deurmat!

De Celebrate Books Box bevat een nieuwe young adult titel plus drie tot vijf cadeautjes.

De box van Celebrate Books heeft iedere keer een thema. In de maand november was het thema Escaping Reality. De producten in de box passen bij dit thema. De inhoud varieert. Wat zeker is, is dat je iedere keer een recent verschenen young adult boek plus drie tot vijf cadeaus ontvangt. Elke box is er in een gelimiteerde oplage, dus op = op.

Ik verwijs je graag naar Celebrate Books de site van Sandra waar je meer info kunt vinden en boxen kunt bestellen!

Eigenlijk zou de box afgelopen zaterdag al op de mat liggen maar dankzij een zeer vervelende postbode in mijn wijk liep ik hem mooi mis!

Nu was de postbode vandaag weer uiterst goed in zijn werk, maar niet heus! In plaats van tussen 17.15 en 19.45 kwam hij natuurlijk 14.30! Lijkt op elkaar toch 😉

Gelukkig waren mijn buren thuis en hebben zij het pakketje aangenomen voor me, lang leve nieuwe buren want de andere doen dat nooit!

Nu dus waar je voor kwam, de unboxing van mijn boekenfeestje!

Bij het openen natuurlijk weer de welbekende thema kaart met inhoud en meteen zicht op een mooie mok ♥ ik heb meteen zin in warme choco met slagroom!

Daaronder vind ik het leuke My Reading Journal boekje, handig om je mooiste leesherinneringen in te schrijven!

Wederom een mooi tegeltje, deze keer staat Rhysand er op afgebeeld, die ken je natuurlijk uit de Hof van doorns en rozen serie! Als ze bij Celebrate Books nog even doorgaan kunnen we een Bookish muurtje tegelen ♥

Wat zie je verder:

  • een mooie boekenlegger van S.T.A.G.S
  • een magneetje met de tekst Night Reader (dit is als nachtlezer mijn favo)
  • en op het andere magneetje A Book a Day Keeps the Reality Away
  • een books to read kaart
  • en last but not least een boekenlegger van Celaena uit Troon van Glas

escaping reality

En dan als laatste het boek van deze maand! Library Kiss! Niet wat ik verwacht had!

(Ik had gedacht dat Als het waar is van Tara Altebrando er in zat!)

Wel een boek van dezelfde uitgever en ik was hier al heel benieuwd naar! Bij het boek zit ook nog een mooie quotekaart met handtekening en een geschreven briefje van Katie zelf! Super leuk, ik zag dat Fairyloot ook wel eens zulke dingen heeft en ik vind het dan ook echt toegevoegde waarde hebben! Ik denk dat ik het briefje in het boek ga plakken ♥

Wat vind jij van de Escaping Reality box?

Heb jij wel eens een boeken box besteld? Zo ja, welke?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

  1. Oh wow, ik vind het boek onverwacht maar dat had ik wel graag gelezen. Ik heb nu één Kasie West boek gelezen en ik vond het echt fijn geschreven. Ik zou toch echt graag s zo’n box moeten bestellen. Ik heb maar één keer een boekenbox besteld en dat was de bookwormbox (romance/YA/NA), daar was ik ook wel heel blij mee uiteindelijk 🙂

  2. Ik heb tot nu toe nog steeds geen box besteld. Daarom vond ik het ook zo tof om de doos uit te pakken die ik hier gewonnen had. Het is waarschijnlijk ook de reden waarom ik de Secret Santa zo leuk vind. Eerst het plezier van leuke spulletjes te zoeken voor mijn lootje en dan nieuwsgierig afwachten wat er in mijn eigen doos zit. Eigenlijk krijg ik niet meer zo vaak echt een verrassing cadeau dus ik vind het heerlijk wanneer dat wel gebeurd. Deze doos leek me meer aan te spreken als sommige eerdere edities.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #107My Profile