| Unboxing Fairyloot | Battles & Galaxies

De Fairyloot stond weer voor de deur! Pas op! Alleen openen als je wilt zien wat er in deze Battles & Galaxies box zit! Spoiler: ik vond hem leuk ♥

Ik ben een sucker voor goodies…. ik ben daarom vorig jaar overstag gegaan en nam een abonnement op FairyLoot voor de super toffe goodies die elke keer in de boxen zaten!

Elke keer zat er namelijk wel iets bij wat ik immens graag wil hebben en al ben ik geen Engels lezer toch moest en zou ik deze boxen hebben!
(Ik lees prima Engels hoor maar stiekem vind ik het fijner in het Nederlands!)

Nu moet ik alleen bekennen dat ik de boxen sinds maart niet meer zo leuk vind!De boeken lees ik denk ik toch niet…. en de goodies… die worden echt steeds minder tof!

Ik weet nog dat toen ik begon met Fairyloot los te kopen er echt een run was op deze boxen! Binnen no time waren ze uitverkocht! De laatste boxen zijn gewoon echt een beetje meh…

Daarom had ik per september de box opgezegd!

Maar ze lokte me vorige maand…. en deze maand…. en december ook hahaha….

Ik heb wel een losse aankoop gedaan in plaats van een abonnement deze keer, gelukkig!

Je krijgt dus nog één keer hierna een unboxing van de Fairyloot te zien!

Zegt ze elke ronde….. maar de december box is alleen maar omdat er een booksleeve in ging zitten en ik ben nou eenmaal een sucker voor booksleeves!

Goed, nu over tot de unboxing!

Ik vergat gewoon compleet een foto van de doos te maken! Oepsie poepsie! Ach ja, de Fairyloot box is toch elke maand hetzelfde dus daar mis je niks aan!

Meteen over naar de eerste goodies dus!

Een Galaxy badbom van Little Heart Gifts! Deze ruikt echt heerlijk en ziet er ook super uit! Ik ben benieuwd hoe hij er in bad uit gaat zien!

Het andere item op deze foto is een strijk patch van KDP Letters en is gebaseerd op een sci-fi genaamd Red Rising van Pierce Brown.

Een houten kerstboom ornament! Deze is gemaakt door Catarina’s Book Designs en er staat een quote op van Shakespeare. En een heel mooi paspoort hoesje van Fairyloot.

Een setje onderleggers van The Lunar Chronicles ontworpen door Miss Phi.

Speciale Galaxy rietjes van een staalsoort en een schoonmaakborsteltje, dus herbruikbaar! Op deze rietjes staan ook quotes.

Een tote bag ontworpen door Evie Bookish geïnspireerd op The Illiuminae Files.

Het boek van deze maand is Skyward van Brandon Sanderson, de bladen zijn geel gesprayd. Daarbij een brief van de auteur en een karakter art gemaakt door @Morgana0anagrom.

En als laatste de spoiler card, boekenlegger en de Fairy Scoop!

Wat vond jij van deze box? Welk item had jij wel willen hebben en bestel jij wel eens een bookbox?

Let me know down below ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. I have never bought a subscription box because I’m always afraid the book is going to be something I don’t like, and that is the biggest amount of the purchase. Annemieke has gotten a couple of Dutch boxes that were just swag and goodies, no book, and I think I like that idea better. I don’t know if the US has anything like that. I need to ask on Twitter.

    I love the bathbomb, ornament, and reusable straws. Those are very nice. ✨
    La La in the Library onlangs geplaatst…THANKFUL – Blogging and Bookish ThanksMy Profile