Unboxing FairyLoot BookBox | BEAST & BEAUTY

De Fairyloot stond weer voor de deur! Pas op! Alleen openen als je wilt zien wat er in deze BEAST & BEAUTY box zit! Spoiler: ik vond hem wederom mwah!

Ik ben een sucker voor goodies…. ik ben daarom vorig jaar overstag gegaan en nam een abonnement op FairyLoot voor de super toffe goodies die elke keer in de boxen zaten!

Elke keer zat er namelijk wel iets bij wat ik immens graag wil hebben en al ben ik geen Engels lezer toch moest en zou ik deze boxen hebben!
(Ik lees prima Engels hoor maar stiekem vind ik het fijner in het Nederlands!)

Nu moet ik alleen bekennen dat ik de boxen sinds maart niet meer zo leuk vind!De boeken lees ik toch niet…. en de goodies… die worden echt steeds minder tof!

Ik weet nog dat toen ik begon met Fairyloot los te kopen er echt een run was op deze boxen! Binnen no time waren ze uitverkocht! De laatste boxen zijn gewoon echt een beetje meh…

Daarom had ik per september de box opgezegd!

Maar ze lokte me steeds terug de vorige maanden….

De speciale maart box ging ik bijna voor de bijl omdat ze zeiden dat er Alice in Wonderland spulletjes in gaan zitten… en bijna ook weer met de aankondiging van april… Dark Magic is het thema…. love dat! Maar ook: Booksleeve ♥

Zucht!!!!! Maar serieus… ik vind de boxen niet meer leuk! Ik ben steeds teleurgesteld dus dit is echt wel de allerlaatste box van Fairyloot die ik kocht!

Om het goed te maken met mezelf kocht ik wel een Flick the Wick box en een book sleeve bij BookBestiesUK…. Het muisje uit deze post

Goed, nu over tot de unboxing!

Het thema is dus gebaseerd op Beauty and the Beast en dat is echt een favo sprookje natuurlijk! Helaas is de box geen favoriet van me geworden!

Van het grootste item heb ik geen foto want die krijg ik never nooit niet meer netjes opgevouwen in zijn verpakking! De items uit boxen die ik niet voor mezelf hou stop ik in swaps of verloot ik dus dan is het fijn als hij nog mooi verpakt zit.

Het is een hele grote wall tapestry van een dans scene uit Beauty and the Beast!

Het eerst volgende item dat ik uitpak is deze drink beker…. tja…. meenemen kun je hem niet helaas want dat gaat lekken! En het design…. de letters achterop kun je niet echt lezen door de zelfde kleur glitter als tekst…. en ik vind hem gewoon niet zo….

Het volgende is een ceramic trinket…. ik dacht zeg maar dat het was om je gebruikte theezakje op te dumpen maar op de spoiler kaart lees ik dat het voor op je nachtkastje is en je je sieraden er op kan leggen…. proest…. ahum…. uhuh… mijn neuspiercing past er wel op! En wat ringen ook…. Verder is het toch echt weer een nutteloos iets vind ik…. Ze zijn bij Fairyloot heel enthousiast want het had nog nooit eerder in een box gezeten…. zou er van mij ook nooit in hebben gehoeven.

Dan een parfum roller…. deze ruikt naar vanille en thee…. Thee want geïnspireerd op mevrouw Potts.

Tja ik weet het niet maar ik vind dit soort parfum rollertjes meer iets wat in een make up koffertje voor kids zit? Je weet wel die make up hartjes met lipgloss en plastic oogschaduwtjes…

Verder zit er ook een pin in die ik dan wel weer mooi vind!

Een art print van Belle en weer twee tarot kaarten, deze keer van Rhysand en Morrigan.

En dan de brief van de auteur op een art print en een bijpassende boekenlegger!

En het boek, A curse so dark and lonely van Brigid Kemmerer. Deze keer een beetje anders op de foto maar dat is omdat ik de holografische zijkant en titel zo mooi vind!

Of ik het ga lezen weet ik niet…. ben nooit zo rap met de Engelse boekjes, maar hij is wel mooi!

Wat vond jij van deze box? Welk item had jij wel willen hebben en bestel jij wel eens een bookbox?

Let me know down below ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Fijne unboxing! Ik dacht eerlijk gezegd ook dat dat ceramic trimmer bedoeld was voor een theezakje Ik vind deze box ook een beetje tegenvallen en ik vind de Wall tapestry ook niet echt bijzonder (en ook een beetje groot/nutteloos). Het boek is wek echt prachtig, ik heb hem al gelezen en ik vond hem erg leuk!

  2. Die wandtapijten zijn soms wel knap hoor maar ik zie me die dus niet meteen ergens ophangen. Bij de beker had ik nog niet eens gezien dat er tekst opstond tot ik het in je tekst las en nog eens opnieuw ging kijken. De kaarten, bladwijzer en illustraties vind ik dan weer wel heel mooi én het boek staat hier op me te wachten. Ik ben er heel benieuwd naar.

  3. Ik ben juist helemaal verliefd op deze doos! Eindelijk weer eens iets dat voldoet. De tapestry ga ik gewoon een plekje voor zoeken. En ja het schaaltje, dat komt niet op mijn nachtkastje, maar ga ik hem gewoon stiekem toch gebruiken voor theezakje ;p.