Unboxing FairyLoot BookBox | DRAGONS

De Fairyloot stond weer voor de deur! Pas op! Alleen openen als je wilt zien wat er in deze DRAGONS box zit! Spoiler: ik vond hem mwah!

Ik ben een sucker voor goodies…. ik ben daarom vorig jaar overstag gegaan en nam een abonnement op FairyLoot voor de super toffe goodies die elke keer in de boxen zaten!

Elke keer zat er namelijk wel iets bij wat ik immens graag wil hebben en al ben ik geen Engels lezer toch moest en zou ik deze boxen hebben!
(Ik lees prima Engels hoor maar stiekem vind ik het fijner in het Nederlands!)

Nu moet ik alleen bekennen dat ik de boxen sinds maart niet meer zo leuk vind!De boeken lees ik toch niet…. en de goodies… die worden echt steeds minder tof!

Ik weet nog dat toen ik begon met Fairyloot los te kopen er echt een run was op deze boxen! Binnen no time waren ze uitverkocht! De laatste boxen zijn gewoon echt een beetje meh…

Daarom had ik per september de box opgezegd!

Maar ze lokte me vorige maand…. en deze maand ook hahaha….

Ik heb wel een losse aankoop gedaan in plaats van een abonnement deze keer, gelukkig!

Dit is dus waarschijnlijk de laatste Fairyloot unboxing… tenzij er echt iets in zit waar ik dolgraag iets van wil hebben!

Goed, nu over tot de unboxing!

Ik vergat gewoon compleet een foto van de doos te maken! Oepsie poepsie! Ach ja, de Fairyloot box is toch elke maand hetzelfde dus daar mis je niks aan! Wel een foto van de spoilercard en boekenlegger!

Meteen door naar de eerste goodies!

Een reading journal van januari tot juni. Op de spoilercard staat vermeld dat je dus in juni weer een nieuwe kunt verwachten.

Heel leuk…. maar ik doe er echt helemaal niks mee! Ik heb Goodreads waar ik mijn gelezen boeken in bijhoudt en een BuJo….

Daarna vind ik deze twee tarotkaarten. Op mijn spoilercard kan ik er echt niks over vinden. Zo dus geen idee van wie ze zijn en waarvan!

Er kwam een extra boek te voorschijn! Een arc van The Storm Crow van Kalyn Josephson die speciaal voor Fairyloot al gedrukt is…. Hoewel ik de cover erg mooi vind denk ik weer niet dat ik deze ga lezen. Ik en Engels lezen… ik weet het niet…. Het lukt me prima, mijn Engels is pretty good! Maar ik vind Nederlands lezen gewoon lekkerder!

Tja…. toen ik dit uitrolde dacht ik….. WTF?!?!? Maar het is dus een banner om je pins aan vast te maken en op te hangen…. Juist ja….

 

Een ketting met een draak…. De kop van de draak is echter echt LELIJK! Het is gewoon twee ijzeren staafje uit elkaar… Ik was echt letterlijk aan het zoeken hoe dit beest in elkaar stak… Oh ja… hij is glow in the dark…. Wat ik echt iets vind voor kindjes van een jaar of 8 die dan helemaal enthousiast de kast of donkere kamer in duiken om naar dit wonder te kijken. Voor mij dus echt geen succes!

Op dit moment begon ik bang te worden dat het weer compleet weggegooid geld was!

Maar!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toen vond ik deze kaart van Toothless ♥ en dat vind ik al een schatje! En toen ik hem omdraaide was ik even heel erg blij!

Manon en Abraxos ♥ ja deze kaart vind ik echt wel mooi! Wat had ik deze graag als booksleeve gehad!

Als booksleeve kreeg ik deze met een scene uit Harry Potter met een draak! Tja… Ik vind hem tof… maar niet de beste keuze! Ik denk dat deze draak niet ‘famous’ genoeg is! Als je een sleeve met Abraxos had gekregen was je denk ik net als ik gillend door het huis gegaan 😉 of is dat gewoon enkel mijn gevoel?

 

Toen het boek! Hierboven zie je de kaart met achterop brief van de auteur!

Fire & Heist van Sarah Beth Durst. Dit boek doet me echt helemaal niks qua looks… Het voelt als een heel ouderwets boek. Hij is wel getekend door de auteur…. maar komt ook op mijn ongelezen stapeltje!


Oh en Fairyloot zou Fairyloot niet zijn…. De laatste tijd gaat er steeds iets mis dus deze keer geen uitzondering! Er ontbreekt bij heel veel mensen een item:

Geen bookmark set van Taratjah dus in deze unboxing!

Wat vond jij van deze box? Welk item had jij wel willen hebben en bestel jij wel eens een bookbox?

Let me know down below ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

  1. Ik bestel nooit een box omdat ik ten eerste al niets met de boeken kan en ten tweede die goodies mij vaak niet aanspreken. In dit geval dus weer. Ik hoor de laatste tijd inderdaad veel klachten over deze box, jammer! Want iedereen was hier zo ontzettend enthousiast over. Hoop niet dat dit bedrijf zijn eigen graf aan het graven is.

  2. Ik was heel blij met de booksleeve en de Toothless card (ik weet niet wie Manon en Abroxus zijn.). Zowel de ARC als het boek lijken me heel leuk (al blijven ze voorlopig in de kast staan want mijn (andere) ARC’s gaan voor.

  3. Oei, dat is inderdaad geen uitblinker. Ok, de bladwijzer is mooi en ook de kaart met zowel Toothless als Abraxos is leuk. Zo’n banner voor pins zag ik bij een andere box ook opduiken en op zich is het wel handig maar ik zou ze zelf zo niet willen ophangen. En die Arc met een kraai op de cover … tja, een raaf was natuurlijk wel leuker geweest hé. 🙂