Unboxing FairyLoot BookBox | Ladies That Slay

Yaaaasssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!! Mijn allereerste FairyLoot kwam gisteravond aan en ik ben zoooooo blij met de inhoud van deze Ladies That Slay Box! Pas op! Alleen openen als je wilt zien wat er in deze mooie box zit!

Laat ik beginnen met bekennen dat ik door een zwak voor de fantastische kaars van vorige maand besloten heb om een abonnement op FairyLoot te nemen!

Elke keer zit er namelijk wel iets bij wat ik immens graag had willen hebben en al ben ik geen Engels lezer toch moet en zou ik deze boxen hebben!
(Ik lees prima Engels hoor maar stiekem vind ik het fijner in het Nederlands!)

Goed, nu over tot de unboxing!

Stiekem word ik van de doos al heel enthousiast want: Black is my Happy Color!

Ook de quote “My books. My Treasure.” vind ik echt super! En dan het mooie Fairy logo ♥

Ja, qua uiterlijk is de Fairyloot een pareltje!

Voor op de doos zie je weer een geweldige quote:

“Fairy tales are more than true: not because they tell us that dragons exist, but because they tell us that dragons can be beaten.”

De binnenkant van het deksel is ook bedrukt met tekst en samen met de mooie inhoudskaart die bovenop ligt en alle paarse frummels ben ik al heel enthousiast over het geheel zonder nog een goodie te hebben gezien!

Als eerste pak ik dit blikje uit de doos! Een bookish tea speciaal voor Fairyloot gemaakt door Bookish Teas! Een ontzettend leuke label en zodra ik het blikje opendraai een overheerlijke geur en een prachtige blend! Er zit zelfs eetbare glitter doorheen! Ik heb echt direct zin om een kopje te zetten, eerst maar eens verder uit pakken!

Onder de paarse frummels komen deze twee cadeautje tevoorschijn! In het doosje van Flick the Wick doosje vind ik een geweldige Hermione kaars! De geur van deze kaars is echt verrukkelijk jongens! Vanilla, Lily, Musk, Raspberry en Citrus is een perfecte combinatie blijkt wel! Ik kan er wel aan blijven ruiken en ik zou hem dolgraag aansteken zodat mijn hele huis er naar ruikt…. Maar dat is zonde en dus gaat hij mooi in de kast ♥

Verder zie je op deze foto echt een SUPER GAAF cadeau!

Een exclusieve Slay Book Sleeve ontworpen door Aunjuli Art! En hij is nog waterproof ook! Ik ben zo ontzettend blij met deze toffe goodie!

Op deze foto zie je de kleinere goodies uit de doos en dat zijn:

Een strijkapplicatie ontworpen door Literary Emporium van The Hunger Games! De ontzettend toffe quote die we allemaal kennen van Katniss: “Fire is catching and if we burn you burn with us!”

Ik hou echt van die boeken en films ♥

Een toffe exclusieve Fight Darkness sticker ontworpen door Reverie & Ink! Ik vind deze quote ook erg tof en je voelt je ook meteen badass met deze quote in je hoofd!

Eens bedenken waar ik deze toffe sticker op ga plakken!

Bonus items op deze foto: The Last Namsara Swag en een This Mortal Enamel Pin.

Daaronder vind ik het eerste boek en dat is een arc speciaal geprint voor FairyLoot! Erg tof dus want dit boek komt pas eind mei 2018 uit! Nu zien dat ik het voor die tijd gelezen krijg 😉

En dan dit zakje! Ik vind het echt immens tof dat FairyLoot zulke zakjes om hun boeken heen doet en weet ook zeker dat ik deze zakjes ga hergebruiken! Tijd voor de onthulling van het boek van deze box!

Mijn iPhone camera doet deze cover geen eer aan!

Een prachtige hardcover versie die exclusief voor Fairyloot met een zilver folie dustjacket komt in plaats met de standaard goudfolie!

The Last Namsara van Kristen Ciccarelli is recent ook uitgekomen bij Blossom Books als Iskari! Ik was al heel benieuwd naar het verhaal en nu kan ik hem dus heerlijk weglezen!

Kristen omschrijft het boek in 5 woorden als volgt: Epic. Badass. Fiery. Feminist. Romantic!

Ik zeg dat dat allemaal klinkt als een Must Read!

En last but not least! Een briefje van Kristen zelf en een handtekening!

De FairyScoop met een interview en wat info over de box van december! Oh So Regal heet deze box en ik kan niet wachten tot ik hem heb! Er zit sowieso een Disney Funko in en dat is voor mij al liefde! De omschrijving vermeld dat ik items ga vinden van Disney, Shakespeare, Red Queen en meer….. Ik kan niet wachten!

Oh ik mag niet de mooie boekenlegger vergeten en mijn reading buddies kaartje!

Mijn nummer is #FairyLoot126416 en ik ben heel benieuwd welke 5 andere booklovers mijn buddies zijn!

Al met al mijn mening over Ladies That Slay?

Ik vind hem geweldig! Ik ben met alles heel blij en dat kopje thee ga je nog voorbij zien komen op Instagram en dan laat ik je zeker weten hoe hij smaakt!

Wat vond jij van deze box? Welk item had jij wel willen hebben en bestel jij wel eens een bookbox?

Let me know down below ♥

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 comments

  1. Ja de booksleeve is echt super! Maar ik ben ook super blij met de thee en de kaars! Ik lees normaal geen Engelse boeken dus zal deze wel achter mijn NL tbr komen of een keer tussendoor maar ik hoor er ook heel veel goede dingen over!

  1. Ik wist niet wat er in de FairyLoot zou zitten! Kocht hem meer omdat ik echt steeds zo jaloers ben op alle goodies! Ik lees namelijk bijna geen Engels 🙂 nu een abbo genomen op de FairyLoot speciaal voor de goodies en dan zie ik de boeken als bonus haha

 1. *dramatische zucht* IK BAAL ZO ERG DAT IK DIE BOX NIET KOCHT. Maarja.. zoveel te kopen deze tijd vh jaar haha.
  Hij is echt tof <3 En again; ben stiekem wel jaloers op de papieren ARC van Furyborn, want het boek is EPIC EPIC EPICCCCC.
  Wordt voor mij denk ik echt een van de successen van 2018, whoop whoop!!

  De thee mix zelf ziet er echt tof uit zeg, en gaaf dat er eetbare glitter in zit!

  EN DIE BOOKSLEEVE!!!! ghfbdjhfbghjdbfghbjdfg
  En vooral ook super super super fijn dat hij waterdicht is!! Echt perfect dus als je een tas hebt die niet altijd even goed dicht gaat. Ik heb veel tassen zonder rits oa die dan zo'n drukknoop in t midden alleen hebben en dan is er altijd wel wat speling links en rechts. Als het flink zou regenen is echt bagger dan. En het design erop is ook echt tof met die zwaarden ja, damn.

  EN DIE HERMIONE KAARS.. I'm done for hahaha.
  yep, awesome box!!!
  The last Namsara lijkt me ook geweldig en deze cover vind ik ook echt heel tof. De Fairyloot zakjes om de boeken zijn inderdaad echt heel leuk altijd.

  1. Melis die kaars moet je echt snuffelen als je komt voor de Secret Sint! En de thee als hij dan nog niet op is ook!!!! Gewoon echt zo lekker!!! En die booksleeve is ook echt kickass! Ik ben echt super blij met deze eerste box <3 Nu helemaal FL verslaafd hahaha! Ik ben zo benieuwd naar de december box he! Disney <3 <3 <3

 2. Ik ben zo blij met deze box!!! Echt super! Fairyloot heeft mij tot nog toe nog niet teleur gesteld, ik kan ze helaas niet allemaal kopen maar degene die ik heb gekocht vond ik geweldig 🙂