Unboxing FairyLoot BookBox | Memorable Moments

Ooohhhmyyyyy Goodness! Wat is wachten op de FairyLoot spannend! Ik ben net een kind met een suprise ei! Pas op! Alleen openen als je wilt zien wat er in deze jubileum Memorable Moments box zit!

Ik ben een sucker voor goodies…. ik ben overstag gegaan en heb een abonnement genomen op FairyLoot door de super toffe goodies die elke keer in de boxen zitten!

Elke keer zit er namelijk wel iets bij wat ik immens graag wil hebben en al ben ik geen Engels lezer toch moet en zou ik deze boxen hebben!
(Ik lees prima Engels hoor maar stiekem vind ik het fijner in het Nederlands!)

Goed, nu over tot de unboxing!

De doos is deze maand paars! Dit omdat maart de jubileum maand is van Fairyloot!

Ook de quotes die je op de box leest vind ik echt super! En dan het mooie Fairy logo ♥

Ja, qua uiterlijk is de Fairyloot een pareltje! Bovenop ligt natuurlijk als eerst de spoiler kaart met mooie thema afbeelding ♥

De spoiler kaart op zij en het eerste item wat ik uit de doos haal is een heel schattig mini kaarsje!

Hij heeft blauwe swirls en ruikt heerlijk naar vers brood en chocolade! Het label laat zien dat het een Exclusieve Goblet of Fire Candle is van Paper Flames Candle Co.

Hij ruikt heel goed maar ik had hem liever in een groter formaat gehad! Hebberige ik 😉

Daarna grabbel ik een zeepje uit de box met een heerlijke vanille en aardbeiencake geur! Het is wederom een exclusief item genaamd Bilbo’s Birthday Cake Vegan Soap van Geeky Clean.

Hij ruikt te lekker en ziet er zo zoetjes uit! Zonde om te gebruiken dus zet ik hem gewoon mooi in mijn kasten!

Dan haal ik een zwart zakje omhoog met chocolademelk en dat komt goed uit want as we speak… uhhh write and read 😉 ben ik een zielig hoopje mens met veel pijn dankzij een martelaar die zichzelf kaakchirurg noemt. Het is ook nog eens koud en nat buiten dus wat is er beter dan wat warme choco?

Deze chocolademelk heet Toast To The Warden of The North Hot Chocolate van Eponine. Hij verwijst naar Jon Snow en blijkbaar is de kraai in de art van Till and Dill heel herkenbaar? Ik kijk geen GoT…. I’ve tried…. Just Can’t……

Dan vind ik een boekenlegger van The Belles en een mini button suer schattig! Ik ben best benieuwd naar dit boek eigenlijk!

En dan iets waar elke The Mortal Instruments fan vast wild van word! Wederom een exclusief item, Rune Ceremony Scarf van FictionTea Designs. Ik heb hem in zijn verpakking gelaten want ik ben niet echt een sjaal mensje….. Dus ik wil er iemand anders op zijn tijd happy me maken 🙂

Dan pak ik een doosje op en tja…..Ik persoonlijk vind het niks aan! Ik had liever een grote kaars gehad 😉

Cork bunting…. #notmycupoftea

En dan is het tijd voor het laatste onderdeel! Het boek! Ik heb werkelijk geen idee wat er in zit?

Ik open het tasje en vind daar de nieuwe Melinda Salisbury! State of Sorrow. Een exclusieve hardcover gezien de andere versies paperback zijn. Een handtekening, brief en ansichtkaart.

Ik ken het verhaal niet maar volgens de spoiler kaart bevat het politieke verwikkelingen, magie, mysterie en een race naar macht.

Zonder zijn jasje ziet de hardcover er dus zo uit!

En als laatste een dikkere scoop met wat meer over Fairyloot en de mensen er achter! Een buddy read kaartje en een boekenlegger!

Mijn nummer is #FairyLoot124606 en ik ben heel benieuwd welke 5 andere booklovers mijn buddies zijn!

Al met al mijn mening over Memorable Moments?

Truth to be told? Ik had echt voor een jubileum box veel hogere verwachtingen!

Het kurkvlaggetje vind ik echt 10x niks en de sjaal vind ik mooi maar niet voor mezelf! Het boek trekt me niet echt en de kaars ruikt echt goddelijk maar is zooooo mini….. het label is dan ook zo mini en dat komt gewoon minder mooi uit!

De zeep en choco vind ik wel helemaal tof!

Wat vond jij van deze box? Welk item had jij wel willen hebben en bestel jij wel eens een bookbox?

Let me know down below ♥

 

 

18 reacties

 1. Gabriella kolijn schreef:

  Ik koop nooit boxen omdat ik bang ben voor teleurstellingen. Maar deze box had ik wel graag willen hebben. Ik vind die vlaggetjes juist superrrrrr tof !!!! Helaas voor mij. Jammer dag je teleurgesteld ben maar wel een lekker kaarsje voor bij je warme choco. Veel beterschap !!

 2. Emmy schreef:

  Ik heb deze niet gekocht, omdat het boek me iets minder aansprak. Ik vind de sjaal wel supervet, maar de rest is niet helemaal mijn ding, denk ik? Ik hou wel van warme chocolademelk, maar de vorige vond ik niet helemaal lekker.
  Emmy onlangs geplaatst…Meeting Marissa MeyerMy Profile

 3. Bianca Schrijft schreef:

  Dit is een Fairy loot waarbij ik niet baal dat ik hem niet heb besteld. Als dit een jubileum bod is, mwah. Ik snap, dat je de kurkvlaggentjes niks vind.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Ik heb een wens, een droombadkamer bij ons thuisMy Profile

 4. Annabel schreef:

  Ik heb een beetje hetzelfde als jij…..ook een beetje teleurgesteld. Ik heb gisteren de owlcrate ontvangen en die vond ik echt super tof.
  Annabel onlangs geplaatst…Unboxing Letters & Lights Superheroes boxMy Profile

 5. Tamara S schreef:

  Ik vind hem tof hoor! Die sjaal zou zeker wel mijn ding zijn, als shadowhunter groupie. De kurkdingetjes zijn dan weer niet zo mijn ding.
  Tamara S onlangs geplaatst…Hoe goed kennen mijn vrienden mij?My Profile

 6. Silke schreef:

  Ik ben eigenlijk heel erg blij dat ik hem deze maand niet bestelt heb. Het boek sprak me niet aan en de goodies vond ik eerlijk gezegd ook tegenvallen deze keer.
  Vanaf volgende maand gaat mijn abonnement in… ik ben eens benieuwd of ik er geen spijt van ga krijgen. 🙂

 7. Annemieke schreef:

  Als je fan bent zijn die goodies natuurlijk hartstikke leuk. Maar dan moet het inderdaad wel net jou fandom zijn. Alleen die cork bunting valt een beetje buiten de toon, haha.
  Bilbo’s Birthday Cake ziet er wel heel leuk uit!
  Annemieke onlangs geplaatst…Book Review – Fell Beasts and FairMy Profile

 8. Maartje schreef:

  Ik ben heeeel blij met de sjaal. Alleen die met de waanzinnige cover van het boek maakten mijn doos al ok. De zeep is geweldig en chocolademelk gaat er altijd in. De boekenleggers zijn zoals altijd prachtig. Ik heb dan weer niks met geurkaarsen. Ik vind ze altijd stinken.

 9. zwartraafje schreef:

  Ik vermoed dat ze die vlaggetjes erbij doen omdat het hun verjaardag is maar vind dat voorwerp niet echt bij een booksubscription box passen. Dat deze box paars is vind ik dan weer wel heel fijn. Oh én klein detail … Als die chocolademelk een verwijzing naar John Snow is zou het dan geen raaf zijn in plaats van een kraai? Raven brengen daar in weer en wind de post rond, zelfs in die grillige Noordenwind dus als Zwartraafje vind ik niet dat de kraaien met de eer mogen gaan lopen. 🙂
  zwartraafje onlangs geplaatst…Foto-update #116My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: