Unboxing FairyLoot BookBox | Mutinous Pirates

Ooohhh myyyyy Goodness! Wat is wachten op de FairyLoot spannend! Pas op! Alleen openen als je wilt zien wat er in deze Mutinous Pirates box zit! 

Ik ben een sucker voor goodies…. ik ben daarom vorig jaar overstag gegaan en nam een abonnement op FairyLoot voor de super toffe goodies die elke keer in de boxen zitten!

Elke keer zat er namelijk wel iets bij wat ik immens graag wil hebben en al ben ik geen Engels lezer toch moest en zou ik deze boxen hebben!
(Ik lees prima Engels hoor maar stiekem vind ik het fijner in het Nederlands!)

Nu moet ik alleen bekennen dat ik de boxen de laatste tijd niet meer zo leuk vind!De boeken lees ik denk ik toch niet…. en de goodies… die worden echt steeds minder tof!

Ik weet nog dat toen ik begon met Fairyloot los te kopen er echt een run was op deze boxen! Binnen no time waren ze uitverkocht! Vandaag is de september box nog steeds te koop… Ik denk dat dat wel voor zich spreekt! De laatste boxen zijn gewoon echt een beetje meh…

Daarom heb ik per september de box opgezegd! Ik koop liever af en toe losse goodies of een geweldige Flick the Wick box ♥

Goed, nu over tot de unboxing!

Bij deze afbeelding denk ik niet echt aan piraten? Ik ben benieuwd wat ik in deze doos ga vinden!

Als eerste heb ik een soort promo kaart voor nieuwe boeken vast! Hij staat niet op de spoiler card dus ik kan er niet veel meer over vertellen dan wat jij ook ziet!

  

Hierna grabbel ik iets omhoog waarvan ik dacht dat het een spiegeltje was! Het was echter een Pirate Magnet van Miss Phi…. Nu is deze box zeg maar voor YA’s toch? Dus tja….. de enige plek waar ik een magneet kwijt kan is zeg maar als YA op de verwarming? Een spiegeltje had ik leuker gevonden!

Er staat een quote op uit Daughter of the Pirate King van Tricia Levenseller.

Daarna vind ik een Sweet Peat Sugar Scrub Soap van Geeky Clean. Hij heeft een aparte benaming namelijk: Botanical Magic – Use: dissolution of internal organs. Wat hiermee bedoelt word zou duidelijk moeten worden tijdens het lezen van het boek van deze maand!

En dan een Pirate Wax Seal! Ik vind was heel erg leuk om enveloppen mee te sluiten! Hoe vaak ik dit zegel zou gebruiken weet ik eigenlijk niet 🙂 maar het is op zich een geinig item.

En dan een kaars van Prince Elian van Nerd Poured Candles. Elian is een personage uit To Kill a Kingdom van Alexandra Christo.

Niet echt een sterke geur, hij zou naar sea mist en musk moeten ruiken en er zitten wat grove gouden glitters op…. ik ben niet zo’n fan van de laatste kaarsen in de boxen!

Ik vind een sample van het nog te verschijnen King of Scars van Leigh Bardugo. De achterkant is een mooie poster!

  

Dan vind ik iets wat net te groot is om in mijn foto box te fotograferen!Een soort banner van Reverie and Ink. Er staat een quote op van Nikolai Lanstov uit de Shadow and Bone trilogie.

En dan de laatste pakjes die allebei ingepakt zitten! Een daarvan is natuurlijk het boek maar het andere? Het is een Water Bottle van KDP Letters met een quote van Jack Sparrow.

  

Uit de boektas haal ik eerst een soort dubbelzijdige indexkaart van botanische planten.

  

De Fairyscoop, thema boekenlegger en mijn readingbuddy nummer!

Artprint van Adeluna en Devereux gemaakt door Taratjah waar de brief van de auteur ook op staat!

  

En dan het boek! These Rebel Waves van Sara Raasch! Ik denk dat dit stiekem het enige is waar ik enthousiast over ben…. de kleur van die bladzijdes en die dustjacket!

Al met al mijn mening?

Eindstand ben ik dus de laatste keren teleurgesteld in de goodies… en daar neem ik de box eigenlijk voor!

Nu had ik de box opgezegd maar toen kwam Fairyloot weer met een lok actie!

De september box omdat daar dingen in gaan zitten van TwilightStrange The DreamerA Court of Thorns and RosesShadowhunters and Shadow and Bone. There are some really amazing items in here that we have NEVER included in previous boxes! All we’re saying is: prepare to swoon and fangirl/boy.

En dus, domme ikke, klikte ik op hernieuwen ipv een enkele box aan te schaffen! Nu hoop ik maar dat er hele geweldige items in zitten!

Dus je krijgt nog drie unboxings waarvan ik echt hoop dat mijn laatste boxen wat toffer gaan zijn dan deze!

Wat vond jij van deze box? Welk item had jij wel willen hebben en bestel jij wel eens een bookbox?

Let me know down below ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 comments

  1. En weer vind ik eigenlijk alleen de artprint en de fairyloot art en boekenlegger leuk. hahaha. ik mis er gelukkig niet heel veel van dus. Al had ik de art en boekenlegger wel graag gewild.

  2. Ik ben ergens blij dat ik mijn geld nu meer uitgeef aan het maken van mijn eigen boxen. Ik vind de items te herhalend worden. En wel jammer van de spelfout op een van de items. 🙁

    1. Ik vind de items niet meer zo leuk! Ze zeggen wel in hun mails dingen die we nooit eerder deden en dan zit ik thuis zo van…………. DOE DINGEN DIE JE EERDER DEED!

      Ik vond de sleeves en kussenslopen en kaarsen vorig jaar zo geweldig! En nu vind ik alles een beetje meh….

  3. Jammer dat de goodies weer iets tegenvallen. Ik vind het boek er wel erg mooi uitzien en het verhaal klinkt ook echt heel tof <3 Hopelijk worden de komende boxen beter!

  4. Ik was ook vrij teleurgesteld in deze box, vond die van vorige maand ook niet geweldig en voor alleen de boeken vind ik het echt te duur. Net als jij opgezegd per september Tijd om een nieuwe box te zoeken met alleen boeken, want de boeken lees ik altijd wel graag