Unboxing FairyLoot BookBox | Oh so Regal

Ooohhhmyyyyy Goodness! De FairyLoot was zo snel deze maand! Ik probeerde mezelf in te houden en hem te bewaren voor kerst….. #WhenYouTryYourBest! Pas op! Alleen openen als je wilt zien wat er in deze Oh so Regal box zit!

Ik ben een sucker voor kaarsen is gebleken…. ik ben overstag gegaan bij FairyLoot door de exclusieve kaarsen die ze vorige boxen hadden.

Elke keer zit er namelijk wel iets bij wat ik immens graag wil hebben en al ben ik geen Engels lezer toch moet en zou ik deze boxen hebben!
(Ik lees prima Engels hoor maar stiekem vind ik het fijner in het Nederlands!)

Goed, nu over tot de unboxing!

Stiekem word ik van de doos al heel enthousiast want: Black is my Happy Color!

Ook de quote “My books. My Treasure.” vind ik echt super! En dan het mooie Fairy logo ♥

Ja, qua uiterlijk is de Fairyloot een pareltje!

Voor op de doos zie je weer een geweldige quote:

“Fairy tales are more than true: not because they tell us that dragons exist, but because they tell us that dragons can be beaten.”

De binnenkant van het deksel is ook bedrukt met tekst en samen met de mooie inhoudskaart die bovenop ligt en alle paarse frummels ben ik al heel enthousiast over het geheel zonder nog een goodie te hebben gezien!

Als eerste komen deze AWESOME goodies uit de doos! Een Funko die ik nog niet had ♥ en een geweldige Exclusive Prince Candle van A Court of Candles!

Ik ben zo verliefd op de kaars!!! Disney, mooier kan het niet toch?

Er waren 6 Pops en 4 kaarsen die je kon krijgen:

Simba, Rapunzel, Pocahontas, Ariel, Jasmine of Tiana.

Prince Alladin, Prince Adam, Prince Eric.

Ik ben super blij met mijn matchende setje ♥

Daaronder vind ik een Exclusive Virtuous & Fair Zip Pouch met een quote van William Shakespeares No Fear, deze is ontworpen door Miss Phi.

Als niet schoolganger heb ik niet veel aan een etui maar hij doet het vast goed bij een win actie!

Een leuke exclusieve sleutelhanger van Fiction Tea Designs.

Een notitieboekje van van Stella’s Bookish Art met een mooie quote uit Red Queen van Victoria Aveyard!

En als bonus items: een War Storm boekenlegger en een hoofdstuk uit Rosemarked

Dan verschijnt het mooie zwarte tasje en gaat het boek onthuld worden!

Wat een toffe cover he! Dit boek komt pas uit in januari 2018 en dus zijn wij FairyLooters de eerste met deze boeken in onze kast!

En last but not least! Een briefje van Kristen zelf en er zit ook een handtekening bij!

De FairyScoop met een interview en wat info over de box van januari!

‘TALK FAERIE TO ME’

It’s time to take a trip to Faerie and get your inner faerie on!

The January ‘Talk Faerie To Me’ box features items inspired by faeries in general, as well as our favourite faerie fandoms! You can expect items themed on Throne of Glass and A Court of Thorns and Roses in this box, as well as general faerie related items. It is absolutely filled to the brim with goodies that you are sure to enjoy!

The book we are featuring is a VERY highly anticipated new release from a bestselling author that has been dubbed The Faerie Queen. We loved this book so much and we are thrilled to be featuring it. It will also come with a signed bookplate and letter from the author.
 
We will likely be revealing more sneak peaks over the next couple of weeks, but for now we wanted to reveal that this box will have an EXCLUSIVE pillowcase designed by Evie Seo. It will feature a quote from the A Court of Thorns and Roses series, and it is absolutely stunning. The design is not the same as the picture here, the one we will be featuring is never before seen. This box is filled with exclusive items and we  can’t wait for you guys to see what we’ve put together for you!

Dat klinkt toch echt super geweldig!!!!!

Oh ik mag niet de mooie boekenlegger vergeten en mijn reading buddies kaartje!

Mijn nummer is #FairyLoot124806 en ik ben heel benieuwd welke 5 andere booklovers mijn buddies zijn!

Al met al mijn mening over Oh so Regal?

Deze box is natuurlijk iets minder rijkelijk gevuld dan de vorige doordat er een Funko in zit maar ik ben met Ariel en de kaars al zooooooo blij!

Wat vond jij van deze box? Welk item had jij wel willen hebben en bestel jij wel eens een bookbox?

Let me know down below ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 comments

 1. ik krijg natuurlijk net de funko pop die lucien me kocht voor kerst hahahaha – JASMINE – dus ik stuur die van lucien terug naar Large en ruilde ‘m om voor Aurora. En qua kaars heb ik PRINCE CHARMING ontvangen en die is ook echt PRACHTIGGG <3 Hoewel Eric mijn alltime favorite disney prince is en ik die stiekem wel t liefst had gewild, is prince charming ook echt freaking awesome. Echt een prachtige kaars <3 Zou ze allemaal wel willen hebben haha!

 2. Ik ben ook echt heel blij met de funko, maar ik vond de kaars voor mij iets te sterk.. Op het moment dat ik hem opende in ieder geval. Ik heb helaas wel eens dat een geur mij teveel kan overweldigen. (Klinkt een beetje gek als kaarsenmaker he?)
  Emmy onlangs geplaatst…Een – Sarah CrossanMy Profile

  1. Hahaha nee hoor klinkt niet gek! Ik ben dol op alles met geurtjes! Parfum, wasverzachter, geurkaarsen, waxmelts, sprays noem het maar op en ik ben fan! Maar soms is een geur voor mij ook net te en dan krijg ik er hoofdpijn van! Snap dus wat je bedoelt!

   Welke Funko en kaars had jij? Te lui om insta te openen? Hahaha ik ga daar eens gluren! Oeh Prince Adam is ook nice en Ariel! Ik vind dr zo cute met dat staartje!

  1. Simba is ook leuk!!!! En de kaars, Prins Eric was ook mijn childhood crush! Met dat mooie donkere haar! Ik zuchtte ook bij het beeld in de grot hahaha!

   Daarna ging het mis want toen kwam Aladdin in beeld en werd ik meer fan van de ‘badboys’ hahaha! I blame Disney!