Unboxing FairyLoot BookBox | Rebels in Ballgowns

Ooohhh myyyyy Goodness! Wat is wachten op de FairyLoot spannend! Pas op! Alleen openen als je wilt zien wat er in deze Rebels in Ballgowns box zit! 

Ik ben een sucker voor goodies…. ik ben overstag gegaan en heb een abonnement genomen op FairyLoot door de super toffe goodies die elke keer in de boxen zitten!

Elke keer zit er namelijk wel iets bij wat ik immens graag wil hebben en al ben ik geen Engels lezer toch moet en zou ik deze boxen hebben!
(Ik lees prima Engels hoor maar stiekem vind ik het fijner in het Nederlands!)

Goed, nu over tot de unboxing!

Deze box zou geïnspireerd zijn door rebelse dames in baljurken! Er gaan spullen inzitten die geïnspireerd zijn op LegendaryShatter MeThe Selection and Nevernight.

Nevernight is het enige boek wat ik niet ken! De rest van de boeken vind ik super dus ik was heel erg benieuwd!

Eerste wat ik uit de box tover is een kaars en een heel mooi doosje!

De kaars is een exclusieve Corvere van Nevernight gemaakt door Geeky Clean!

 

En in het doosje zit een hele mooie nickel vrije Masquerade Mask ketting van Team Fairyloot! Deze past natuurlijk perfect bij het thema!

Daarna vind ik een strijk patch van Ink and Wonder met een quote van de Selectie! En magnetische boekenleggers van Warner, Juliette en Adam uit de Shatter me serie! Deze zijn ontworpen door Taratjah Art.

 

Een perfecte kussenhoes ontworpen door Miss Phi met een quote van Legendary ♥ Ik kan niet wachten op de vertaling van dat boek ♥

Een reading journal voor de komende  maanden ontworpen door Fiction Tea Designs met quote art van Stella’s Bookish Art. En een sample van Sea Witch en dat ziet er wel veelbelovend uit!

 

En dan is het tijd voor het boek van deze maand! Ik moet bekennen dat ik de Fairyloot boeken wegzet in de kast en waarschijnlijk pas lees wanneer mijn tbr leeg is!

Heel soms twijfel ik daarom of ik door moet gaan met het bestellen van de box! Maar dan komt er weer een mooie cover uit de box en twijfel ik weer door!

Dit boek komt pas uit eind juli en dan ook nog enkel in paperback! En wij hebben hem nu al in hardcover ♥

 

De brief van de auteur is gedrukt op een mooie art. En een mooie postkaart en handtekening zitten er ook bij natuurlijk!

 

Oh ik mag niet de Fairyscoop en mijn reading buddies kaartje vergeten!
Mijn nummer is #FairyLoot009531 en ik ben heel benieuwd welke andere booklovers mijn buddies zijn!

Al met al mijn mening over Rebels in Ballgowns?

Liefde! De kussenhoes, magnetische boekenleggers en ketting ♥ deze maand ben ik weer heel blij met mijn abbo!

Wat vond jij van deze box? Welk item had jij wel willen hebben en bestel jij wel eens een bookbox?

Let me know down below ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 comments

  1. Ik had vooral de fanart en de FairyLoot kaart en boekenlegger willen hebben. Dit thema sprak me niet zo aan en dit is dan ook de eerste box in 11 maanden tijd die ik niet genomen heb. Maar ik vind het wel jammer dat ik nu die kaarten en boekenlegger niet heb. Hahaah.

    1. Ja soms zijn de boxen echt heel tof voor de één en niet voor de ander! Soms vind ik een box ook wat minder dan anders. Ik zit er ook aan te denken om mijn vaste abbo op te zeggen! Dan kan ik gewoon per keer kiezen of ik de FL wel of niet neem en dan misschien wat vaker de Flick the Wick koop!

    1. Ik heb mijn Fairyloot per september opgezegd daar ik het zonde vind dat de boeken ongelezen opstapelen. Ik ben best kieskeurig als het op fantasy aankomt en nam de box eigenlijk enkel voor de goodies 🙂 maar dat word me toch best te gortig!