Unboxing FairyLoot BookBox | Save the Kingdom

Ooohhh myyyyy Goodness! Wat is wachten op de FairyLoot spannend! Pas op! Alleen openen als je wilt zien wat er in deze Save the Kingdom box zit! Spoiler: Hij is geweldig!!!

Ik ben een sucker voor goodies…. ik ben overstag gegaan en heb een abonnement genomen op FairyLoot door de super toffe goodies die elke keer in de boxen zitten!

Elke keer zit er namelijk wel iets bij wat ik immens graag wil hebben en al ben ik geen Engels lezer toch moet en zou ik deze boxen hebben!
(Ik lees prima Engels hoor maar stiekem vind ik het fijner in het Nederlands!)

Goed, nu over tot de unboxing!

Deze box zou geinspireerd zijn door verhalen die over het redden van koninkrijken gaan! Er zitten items in die geïnspireerd zijn door An Ember in the Ashes, The Winners Trilogy, The Remnant Chronicles en Throne of Glass.

Nu ben ik van de eerste en laatste natuurlijk fan! De andere ken ik echter niet! Ik was dus heel benieuwd naar deze box!

Eerste wat ik uit de box tover is een exclusieve Remnant Vegan lip scrub van Geeky Clean! Deze scrub is gebaseerd op The Remnant Chronicles van Mary E. Pearson en komt in 3 koninkrijk varianten: Morrighan, Venda en Dalbreck!

Zoals je op de foto kunt zien kreeg ik Dalbreck!

Daarna vind ik een heel tof zakje Save the Kingdom Tea van The Tea Leaf Co. Deze thee heeft de gewone English breakfast thee smaak.

Een mooie exclusieve Weapon Coaster van Evie Bookish. Deze is gebaseerd op The Winners Trilogy van Marie Rutkoski. Ik ken dit boek niet maar ik vind de quote erg tof!

En dan een heel mooi doosje met een exclusieve Norgard Vegan Bath Bomb van Little Hearts Gifts. Deze is geïnspireerd op het boek van deze maand dus ik ben heel benieuwd! Hij is wel ontzettend mooi maar heeft geen duidelijke geur, misschien als ik hem in bad gebruik dat hij wel sterker ruikt!

Hier werd ik nou echt wild van!!!! Deze geweldige exclusieve Wyrd Mark Page flags van Fictiontea Designs zijn echt perfect ♥

En ik vond de box al super maar dit is toch echt mijn ultieme favoriet ♥ De geweldige quote komt uit An Ember in the Ashes van Sabaa Tahir, een super boek!!! Deze exclusieve Fear Book Sleeve is ontworpen door Reverie & Ink en is wederom waterdicht! Echt ik ben verliefd!!!

Als bonus item kreeg ik een Legandary tarot kaart! Deze afbeelding op de rechterkant is dus weer 1 van de 4 verborgen afbeeldingen onder de dust jackets ♥

 

En dan is het tijd voor het boek! Altijd zo spannend als hij nog in zijn hoesje zit!

En het boek van deze maand is Onyx & Ivory echt een geweldige cover en onder de dustjacket is hij zelfs nog mooier!

 

En dan die binnenkant ♥ zwart gesprayde bladzijden! Dit boek is echt een juweeltje!

De brief van de auteur is gedrukt op exclusieve karakter art van Kate en Corwin van Emily Haynes. En een mooie sticker en handtekening natuurlijk!

 

Oh ik mag niet de Fairyscoop en mijn reading buddies kaartje vergeten!
Mijn nummer is #FairyLoot012349 en ik ben heel benieuwd welke andere booklovers mijn buddies zijn!

Al met al mijn mening over Save the Kingdom?

Liefde! Al was het alleen al die badbom en sleeve ♥ deze maand ben ik weer heel blij met mijn abbo!

Wat vond jij van deze box? Welk item had jij wel willen hebben en bestel jij wel eens een bookbox?

Let me know down below ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Wat een leuke box weer! Ik vind vooral de booksleeve echt prachtig en ik ben ook heel benieuwd naar het boek, de cover & sprayed pages zien er in iedergeval al geweldig uit.

  2. Jaaaaa! Ik ben hier ook superblij mee! Hele leuke box met hele leuke items! En ik ben heel benieuwd naar het boek!