Unboxing FairyLoot BookBox | Starcrossed Swoons

De Fairyloot kwam vroeg deze maand! Pas op! Alleen openen als je wilt zien wat er in deze Starcrossed Swoons box zit! 

Ik ben een sucker voor goodies…. ik ben daarom vorig jaar overstag gegaan en nam een abonnement op FairyLoot voor de super toffe goodies die elke keer in de boxen zaten!

Elke keer zat er namelijk wel iets bij wat ik immens graag wil hebben en al ben ik geen Engels lezer toch moest en zou ik deze boxen hebben!
(Ik lees prima Engels hoor maar stiekem vind ik het fijner in het Nederlands!)

Nu moet ik alleen bekennen dat ik de boxen de laatste tijd niet meer zo leuk vind!De boeken lees ik denk ik toch niet…. en de goodies… die worden echt steeds minder tof!

Ik weet nog dat toen ik begon met Fairyloot los te kopen er echt een run was op deze boxen! Binnen no time waren ze uitverkocht! Vandaag is de oktober box nog steeds te koop… Ik denk dat dat wel voor zich spreekt! De laatste boxen zijn gewoon echt een beetje meh…

Daarom had ik per september de box opgezegd!

Maar ze lokte me weer met deze box want daar zouden fans van twilight en acotar weer wild van worden.

In plaats van een single purchase deed ik per ongeluk weer een drie maanden abbo…. die ik dus meteen weer geannuleerd heb na betaling…

Je krijgt dus nog twee keer de Fairyloot te zien hier en daarna koop ik liever af en toe losse goodies of een geweldige Flick the Wick box ♥

Goed, nu over tot de unboxing!

Na de spoilerkaart pik ik er het Twilight item uit…. ik ben teleurgesteld want de laatste twee boxen bevatten kaarsen van Nerd Poured Candles en ik vind zowel de labels niet denderend, de geur niet geweldig en de afwerking ook niet zo tof…. in deze zitten wat rode en zwarte glitters gestrooid…. grove rode glitters en heel fijne zwarte…..

Hij moet naar crisp apple, pine en cedarwood ruiken maar hij ruikt voor mij echt naar die zure groene appels.

Nu staat er wel een appel op de cover en snap ik ook wel de link met het Bijbelse Adam en Eva en de verboden appel…. de verleiding…. maar toch had ik andere geuren gekozen. Forks doet mij nu eenmaal meer denken aan al die regen…

Daarna tover ik een pin van Fictiontea Designs uit de doos. Het is een Love Rune! En daarnaast vind ik nog een Shadowhunters goodie namelijk een doosje met een paar lucifers…. letterlijk echt maar 10…. ook van Fictiontea Designs.

Dan vind ik een tin van Littleheartgifts met cocoa en shea butter in de vorm van een soort hartje. De geur is Stargazer Lily en de personages zijn Mal en Alina. Dit staat echter niet op mijn spoilerkaart dus ik kan je er verder weinig over vertellen.

Het volgende item vond ik echt super stom……… ik weet dat dit echt vast aan mij ligt….. maar ik heb 1 paar schoenen met veters en ik vind veters echt iets voor kleine kindjes…. Ja… zelfs court veters vind ik stom! Er staan gekleurde stippen op…..

Next is een Constellation Notebook met een quote van The Start-Touched Queen van Sorhani Choksi onworpen door Read at Midnight.

Next is een sample van Queen of Air and Darkness, een boekenlegger veer van Tempests and Slaughter en een postkaart van Muse of Nightmares.

Nog een setje postkaarten van Julian en Emma uit The Dark Artifices, Rhysand en Feyre uit ACOTAR, Cassian en Nesta uit ACOTAR, Amar en Maya uit The Star-Touched Queen en Lazlo en Sarai uit Strange the Dreamer.

En dan dames en heren….. nooit eerder in een box gezeten….. een kookschort…. van een zeer vlambaar stofje….. ik kan mijn sarcasme bijna niet onder dwang houden….

Het ontwerp is echt prachtig maar een kookschort valt voor mij onder de categorie: never gonna use it! Helemaal niet als ie nou niet echt brandveilig is 🙂

Tijd voor het boek!

Ik ben weg van de art en het uiterlijk van het boek maar het verhaal spreekt mij niet echt aan…. komt weer op de never ending tbr pile denk ik!

Het boek Mirage van Somaiya Daud is een prachtige paarse hardcover met paarse sprayed edges…. het paars komt op deze foto niet helemaal tof over maar is heel erg mooi!

Hieronder nog een keer het mooie boek en mijn buddy kaartje! #mybuddy012665

Op de bovenstaande art staat natuurlijk de brief van de auteur!

Wat vond jij van deze box? Welk item had jij wel willen hebben en bestel jij wel eens een bookbox?

Let me know down below ♥

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

 1. Ik was echt teleurgesteld door deze box. Ik vind alleen het boek en de TMI pin leuk. De kaars leek me leuk tot ik hem rook

 2. Ik lees steeds vaker dat de Fairy Loot boxen niet meer zijn wat ze geweest zijn…
  Wat jammer dat ze steken laten vallen…
  Ik bestel af en toe wel eens een boekenbox maar niet vaak 🙂
  Nu ben ik wel ongeduldig aan het wachten op de Keltische box van De Boekenbuit.
  Het is mijn allereerste box van hun dus ik ben benieuwd.

 3. Oei, ze beginnen daar precies echt achteruit te gaan qua items. Dat paarse boek en de illustraties zijn natuurlijk prachtig maar kaarsen die niet lekker ruiken en een keukenschort die snel in brand kan vliegen zijn natuurlijk geen toppers. Misschien is dat de reden van het kleine aantal lucifers. Je moet niet meermaals proberen omdat het materiaal toch snel in vlammen opgaat. 😉