Unboxing FairyLoot BookBox | Talk Faerie To Me

Ooohhhmyyyyy Goodness! Wat is wachten op de FairyLoot spannend! Ik ben net een kind met een suprise ei! En deze box????? GE-WEL-DIG!!! Pas op! Alleen openen als je wilt zien wat er in deze Talk Faerie To Me box zit!

Ik ben een sucker voor goodies…. ik ben overstag gegaan en heb een abonnement genomen op FairyLoot door de supertoffe goodies die elke keer in de boxen zitten!

Elke keer zit er namelijk wel iets bij wat ik immens graag wil hebben en al ben ik geen Engels lezer toch moet en zou ik deze boxen hebben!
(Ik lees prima Engels hoor maar stiekem vind ik het fijner in het Nederlands!)

Goed, nu over tot de unboxing!

Stiekem word ik van de doos al heel enthousiast want: Black is my Happy Color!

 

Ook de quote “My books. My Treasure.” vind ik echt super! En dan het mooie Fairy logo ♥

Ja, qua uiterlijk is de Fairyloot een pareltje! Bovenop ligt natuurlijk de spoiler kaart met mooie thema afbeelding ♥

Bovenin de goedgevulde doos vind ik een mooie kaars van Meraki Candles.

Het is een exclusieve Prins Cardan kaars, ik ken hem niet maar volgens de spoiler kaart leer ik hem kennen in het boek! De geur is door de auteur bedacht, heel speciaal dus!

Daarna vind ik een lipbalsem van Geeky Clean. Een exclusieve variant, er zijn twee verschillende in de boxen gedaan. Seelie & Unseelie. Ik heb de Unseelie versie gekregen en volgens de spolerkaart is de Seelie Court de lichte kant en de Unseelie Court is de donkere kant…. Ik en mijn Villain liefde horen ook wel een beetje aan de dark side 😉

En dan vind ik iets waarvan ik heel erg blij werd ♥ Exclusieve magnetische boekenleggers van Dreamy and Co en dan wel Feyre en Rhysand van de geweldige ACOTAR trilogie ♥

Super geweldig tot dusver dus al ♥

Ietsje verder naar beneden vind ik twee hele mooie dubbelzijdige art prints gemaakt door Diana Worak! Op de onderstaande foto zie je Aelin uit de Troon van Glas serie en op de andere een geweldige quote van Julie Kagawa.

Ook zie je een Faerieland Colouring Book van Michael O’Mara. Dit kleurboek is exclusief voor Fairyloot samengesteld en dus nergens anders verkrijgbaar ♥

 

En dan de omgedraaide art prints en de goodies so far 🙂 Op onderstaande foto zie je Rowan uit de Troon van Glas serie en op de andere een geweldige quote van Cassandra Clare.

En dan iets waarvan we wel wisten dat het er in zou zitten! Een hele mooie dubbelzijdige kussensloop ♥

Wat is hij super prachtig mooi he!!!!! Dit is vanaf nu mijn favoriete kussen want het is echt mijn favoriete quote!

En dan ben ik op de bodem van de doos en daar vind ik het welbekende Fairyloot zakje!

En ik ben heel erg benieuwd naar het boek dat er in zat! Ik wist door mede boekwurmen al wel dat deze er in zat…. iets met mensen die in groepen roepen dat ze deze al in de Owlcrate hadden…. En tja die zag ik al voorbij komen helaas! maar toch ben ik super blij met deze editie ♥

Een donkere en decadente traktatie gevuld met ‘faeries, mystery and mayhem’….Klinkt echt geweldig!!!!

Oh ik mag niet de Fairyscoop, mooie kaart, handtekening en brief vergeten en mijn reading buddies kaartje!

Mijn nummer is #FairyLoot123055 en ik ben heel benieuwd welke 5 andere booklovers mijn buddies zijn!

Al met al mijn mening over Talk Faerie To Me?

Geweldig!!! Echt een fantastische box! Een kaars maakt me al superblij en moet je kijken hoeveel meer er nog in zit! Echt tot aan de nok gevuld!!!!!

Wat vond jij van deze box? Welk item had jij wel willen hebben en bestel jij wel eens een bookbox?

Let me know down below ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

  1. Wat een leuke unboxing, met lekker veel foto’s. Eerlijk gezegd sprak dit thema mij niet zo heel erg aan, maar de goodies zijn wel erg leuk! Het kussensloop is echt prachtig, ik ben ook echt benieuwd naar het boek. Ik heb weleens een Fairyloot box besteld, maar omdat het toch wel aardig prijzig werd heb ik al een tijdje geen box meer besteld.
    Do onlangs geplaatst…Geekerella – Ashley PostonMy Profile

    1. Ja ik ben de laatste tijd steeds drukker met foto’s! Heb al een x aantal jaren het idee om een fotografie cursus te gaan doen en het gaat de laatste tijd steeds meer kriebelen! Het kussensloop is echt prachtig he! Ik ben er heel blij mee! De box is inderdaad prijzig maar ik ben een tijd terug gestopt met roken en ik vind dat dit een kleine fractie is van al die vieze pakjes sigaretten die ik kocht 😉

  2. Dit was mijn eerste Fairyloot en ik ben er helemaal ondersteboven van! Je krijgt echt zo veel dingen van goede kwaliteit voor een mooie prijs ik ben denk ik het meest blij met de kussensloop, die is zo mooi! In het vervolg ben ik van plan vaker Fairyloot boxen te kopen!