Unboxing FairyLoot BookBox | The Power Within

Ooohhh myyyyy Goodness! Wat is wachten op de FairyLoot spannend! Pas op! Alleen openen als je wilt zien wat er in deze The Power Within box zit! 

Ik ben een sucker voor goodies…. ik ben overstag gegaan en heb een abonnement genomen op FairyLoot door de super toffe goodies die elke keer in de boxen zitten!

Elke keer zit er namelijk wel iets bij wat ik immens graag wil hebben en al ben ik geen Engels lezer toch moet en zou ik deze boxen hebben!
(Ik lees prima Engels hoor maar stiekem vind ik het fijner in het Nederlands!)

Nu moet ik alleen bekennen dat ik de boxen de laatste tijd niet meer zo leuk vind!De boeken lees ik denk ik toch niet…. en de goodies… die worden echt steeds minder tof!

Ik heb dus ook per september de box opgezegd! Ik koop liever af en toe losse goodies of een geweldige Flick the Wick box ♥

Goed, nu over tot de unboxing!

Allereerst pak ik een zwaar doosje uit waar ik deze mok uit tover!

Hij heeft er, wanneer je er wat warms in giet,  een quote uit Falling Kingdoms van Morgan Rhodes op staan.

 

Daarna vind ik een exclusieve Theron’s Study Room Spray van Geeky Clean. Deze spray is geïnspireerd door Snow like Ashes van Sara Raasch. Hij ruikt naar lavendel en boeken….

Stiekem vraag ik me af waarom iemand een roomspray maakt met lavendel… Zo roken de oude vrouwtjes vroeger en ik vind dat niet echt een lekkere geur om een kamer naar te laten ruiken 😉

Deze vinyl sticker is van Sky in the Deep en er staat ”Ond Eldr” wat “Breathe Fire” betekent.


Dan vind ik een theedoek! Wat ik heel leuk vind! Alleen is hij verkeerd geprint 🙂 ik heb begrepen dat we een nieuwe krijgen! De quote die er op staat is van And I Darken van Kiersten White en hij is ontworpen door KDP Letters.

 
Daarna grabbel ik een exclusieve Quidditch pen uit de doos. Een bezemsteel pen met quote.


En als laatste vis ik nog een artprint van Zélie uit Children of Blood and Bone uit de doos gemaakt door Diana Worak en een bonus item: een postkaart van Sweet Black Waves met een digitale code voor een sample.

 

Dan is het tijd voor het boek van deze maand! Een artprint met brief van de auteur en het boek is ook nog eens gesigneerd. Heart of Thorns van Bree Barton met speciaal voor Fairyloot gesprayde randen!

Hij ziet er wel mooi uit!

 
Dan als laatste natuurlijk nog de Fairyscoop en mijn buddy kaartje #mybuddy002242 en een mooie boekenlegger in dezelfde stijl als de spoilerkaart.

Al met al mijn mening over The Power Within?

Al met al ben ik teleurgesteld. Ik heb eigenlijk niks met de items in deze box. Ik ken de boeken niet waar ze op gebaseerd zijn en eerlijk gezegd zit er niks in waarvan ik denk: “Yes!!!! Dat is zo gaaf!!!”

Wat vond jij van deze box? Welk item had jij wel willen hebben en bestel jij wel eens een bookbox?

Let me know down below ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 comments

 1. Leuke unboxing weer! Ik vind deze box ook een beetje teleurstellend eerlijk gezegd. Ik vind de mok wel leuk, alleen ken ik het boek waarop het gebasseerd is niet. Ik ben wel erg benieuwd naar ‘Heart of Thorns’, de cover en de sprayed edges zijn erg mooi.

 2. Mijn box is nog niet verstuurd dus ik heb de unboxing maar gekeken omdat ik straks naar yalc ga. Ik kocht deze box voor het sky in the deep item en ik vind het een beetje tegenvallen. Ik ga me de komende tijd maar focussen op mijn eigen producten :’)
  Emmy onlangs geplaatst…Magic FairMy Profile

 3. Tja je weet al een beetje hoe ik over deze box denk. Sky in the deep is een van mijn favoriete boeken dit jaar en ik keek heel erg uit naar dat item. Maar ja ik vind hem echt tegenvallen…..

  1. Ja echt zo jammer! Ik kan echt zeggen dat ik niks heb met deze doos! Ik ga denk ik leuke pakketjes samen stellen en er een verjaardag maand van maken of zo op de blog! Heb zoveel box spulletjes waar ik niks mee doe!

   1. Ja … Ik was not amused 🙁 Heb een support gestuurd met de vraag hoe en wat nu. Ik wil de goede box gewoon ontvangen … Rebels in Ballgowns was een leuk thema maar niet zo leuk dat ik van alles 2 wil 🙁 Dacht eerst nog dat hij verkeerd bezorgd was door dhl maar helaas, dat was goed gedaan. Mijn naam en adres staat er echt op 🙁

   1. Ja … Op zich was het een leuk thema maar ik hoef niet van alles 2 te hebben natuurlijk, zo leuk was hij nou ook weer niet … 🙂 Ik wacht even af wat ze voorstellen als oplossing.