Unboxing FairyLoot BookBox | Twisted Tales

Ooohhhmyyyyy Goodness! Wat is wachten op de FairyLoot spannend! Ik ben net een kind met een suprise ei! En deze box????? GE-WEL-DIG!!! Pas op! Alleen openen als je wilt zien wat er in deze Twisted Tales box zit!

Ik ben een sucker voor goodies…. ik ben overstag gegaan en heb een abonnement genomen op FairyLoot door de supertoffe goodies die elke keer in de boxen zitten!

Elke keer zit er namelijk wel iets bij wat ik immens graag wil hebben en al ben ik geen Engels lezer toch moet en zou ik deze boxen hebben!
(Ik lees prima Engels hoor maar stiekem vind ik het fijner in het Nederlands!)

Goed, nu over tot de unboxing!

Stiekem word ik van de doos al heel enthousiast want: Black is my Happy Color!

Ook de quotes die je op de box leest vind ik echt super! En dan het mooie Fairy logo ♥

Ja, qua uiterlijk is de Fairyloot een pareltje! Bovenop ligt natuurlijk als eerst de spoiler kaart met mooie thema afbeelding ♥

Leggen we meteen opzij want ik wil mezelf niet spoilen al zit er deze keer veel in waarvan je meteen ziet wat het precies is 🙂

    

Is deze mok nu niet perfectie voor een echte sprookjesliefhebber? Ik ben er echt op slag verliefd op! Ik kan er wel naar blijven staren ♥ dit is voor nu even mijn favoriete mok! Je ziet het huis van Hans en Grietje, Roodkapje en natuurlijk Rapunzel maar er zitten nog meer sprookjes verstopt! Kun jij ze ontdekken? De foto’s kunnen groter door er op te klikken!

Deze toffe art is gemaakt door Aunjuli Art en is natuurlijk geïnspireerd op Grimms sprookjes ♥

Hoe onwijs gaaf is deze exclusieve boekenlegger van Ink and Wonder? Ik vind hem zo mooi en de quote zo tof!!! De kaars is van Wick and Fable en in samenwerking met de auteur van het boek samengesteld! Hij ruikt naar Oakmoss and Tea Leaves maar als je het mij vraagt ruik je een wandeling in het bos als het nog heerlijk vroeg is en de dauw nog in de grond hangt! Hij ruikt echt super lekker!

Hoe tof zijn deze sokken?!?!?!?

Ik kreeg laatst al van een vriendin de opmerking dat ik nooit ‘normale’ sokken draag. Mijn antwoord daarop is: “Als ik mijn voeten al in een gevangenis moet stoppen moet het wel een leuke zijn!”

Ik heb namelijk echt het liefst blote voeten! Ook in de winter! Maar voor deze geweldige The Witch & The Gingerbread sokken van Fairyloot maak ik graag een uitzondering!

En dan het exclusieve, supergaaf gekleurde Poisonous Apple badzout van Little Heart! Het ziet er zo tof uit! Het is een vegan badzout gebaseerd op Snow White met artwork van Till & Dill.

En dan het boek van de maand! The Hazelwood van Melissa Albert! Met een toffe brief en natuurlijk gesigneerd ♥ In de FairyScoop lees ik een quote van Melissa die me heel erg bevalt: “To go a day without reading is too dark a fate to consider!”

Love that!

Oh mijn reading buddies kaartje helemaal vergeten ♥

Mijn nummer is #FairyLoot122078 en ik ben heel benieuwd welke 5 andere booklovers mijn buddies zijn!

Al met al mijn mening over Twisted Tales?

Alles bij elkaar vond ik deze box echt super tof! Met kaarsen ben ik altijd blij, en dan ook nog een toffe mok en sokken en badzout? Ik ben een hele blije bookwurm hier!

Wat vond jij van deze box? Welk item had jij wel willen hebben en bestel jij wel eens een bookbox?

Let me know down below ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments