Unboxing Flick the Wick Box | On the Open Seas

Ken jij Flick the Wick al? Ik ben echt verliefd op hun boxen! En de inhoud van deze box? FE-NO-ME-NAAL!!!! Kijk je mee naar wat er in deze ‘On the Open Seas’ box zat?

Laat me je waarschuwen! Waarschijnlijk word je van deze post heel erg hebberig!

Ik zat er al een tijdje over na te denken om de Fairyloot op te zeggen en dat heb ik nu dus gedaan! Ik lees namelijk zo graag Nederlands en dus blijven de boeken ongelezen staan en de goodies vallen de laaste tijd wat tegen! En deze box? Is weer zo awesome! Dus ik besloot om gewoon vaker een Flick the Wick te kopen!

De Flick the Wick box is eigenlijk alles wat je in een Fairyloot verwacht, misschien wel beter, maar dan zonder boek ♥

Ik koop ze niet elke keer, het thema moet me wel een beetje liggen! Toen ik de afbeelding zag was ik nog niet overtuigd maar toen ik de tekst las moest ik hem toch hebben!

This box will be including fandoms that feature all different nautical elements: mermaids, pirates, sirens. 

Kijk maar gauw verder naar de foto’s die spreken haast voor zich 😉

 

Zoals je kunt zien bij de vorige unboxings is echt elke doos aangepast op het thema ♥ ook heeft elke doos op de onderkant een quote die bij het thema van die maand past! Deze keer vergat ik in mijn enthousiasme een foto meteen bij het openen maar geloof me, bij FtW is echt alles zo perfect ingepakt!

Als eerst haal ik er deze drie pakjes uit ♥ één van de dingen die ik zo geweldig vind is dat niet alles meteen zichtbaar is!

Als eerste haal ik flessenpost uit de verpakking maar omdat ik niet zo nieuwsgierig ben naar de art op zo’n klein papiertje kijk ik gauw verder!

Uit het bruine doosje komt deze geweldige Mermaid Lagoon bathsalt ♥ De Mermaid Lagoon ken je misschien wel van Peter Pan? Dit badzout ruikt echt zo ontzettend lekker, ik kan niet wachten om mezelf als zeemeermin er in onder te dompelen!

Op dit punt wou ik dus gaan kijken waar spoiler kaart was om te zien waar de grote kaars van was toen ik ontdekte dat ik die niet had? Als door de bliksem getroffen maakte ik mijn flessenpost open en zeg eerlijk: Hoe tof is dit gedaan?

De grote kaars is Wolf of the Waves en dit moet een personage genaamd Nikolai zijn? Ik ken hem niet maar de kaars ruikt waanzinnig naar fresh ocean air, musk en citrus. En ziet er ook tof uit!

Een geweldige Ariel pin van Dreamyandco! Mijn verzameling pins begint te groeien…. ik weet alleen niet zo goed wat ik er mee moet gaan doen…. Ik zit er aan te denken om op de randen van mijn kasten repen stof te hangen over de hele lengte en ze daar in te pinnen!

Nog een item van Dreamyandco ontworpen door SilkeTara. Dit zijn Lira en Elian uit To Kill a Kingdom. Een boek dat ik niet ken dus op mijn wishlist ermee ♥

  

En dan de driedelige set die echt bovenaan mijn favoriete geuren komen door de combinatie van kokos! Elke kaars heeft als bestandsdeel een lichte kokosgeur in combinatie met iets anders!

Zo heeft Prince’s Bane van To Kill a Kingdom de geuren pineapple, coconut, citrus en sugarcane. Captain Alosa van Daughter of the Pirate King ruikt naar waterlily, pineapple, coconut en driftwood. En als laatste Ulla & Signy van The Language of Thorns en die heeft de heerlijke geuren vanille, coconut, lotus flower en mango.

Ik ben echt verliefd en deze geuren brengen me echt naar een tropisch eiland in de zee ♥

 

Mooie dubbelzijdige art print op de linkerkant Lira en Elian gemaakt door Loweana.art. En aan de rechterkant onze geliefde Jack Sparrow door Monolimeart.

 

Een mooie dubbelzijdige boekenlegger van Dreamyandco met aan de rechterkant een quote uit Daughter of Pirate king en aan de andere kant een quote uit The Siren.

En een heerlijke sleutelhanger van de Pirates of the Carribean ♥ ik hou van die film!

En als laatste deze medium tas van geweldige kwaliteit met een nog geweldigere quote! De art is van Eviebookish en ik vind hem waanzinnig! Ik wil dit boek nu echt gaan lezen!

Hoe fantastisch is deze box? Ik ben heel benieuwd wat jij er van vind!

Laat vooral hieronder een reactie achter ♥

Wat is jou favo artikel uit deze box?

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

  1. Ik vind het echt heel tof dat de verpakking telkens is aangepast aan het thema. De Fairyloot box is natuurlijk ook mooi maar deze zijn leuker om te bewaren. Eigenlijk weet ik zo niet meteen wat mijn favoriet is. Een kaars wil je liefst even ruiken hé. De bladwijzer vind ik echter heel leuk. De button is ook leuk maar zoals jij al zegt …. wat doe je ermee wanneer je daar een hele verzameling van bij elkaar krijgt.