Unboxing Flick the Wick Box | Shattered & Restored

Dus een tijdje geleden zat er in één van mijn Fairyloot boxen een verrukkelijk geurende kaars! Ik moest even bij de maker van die kaars gaan kijken en werd verliefd op hun boxen! En de inhoud van deze box? FE-NO-ME-NAAL!!!! Kijk je mee naar wat er in deze Shattered & Restored box zat?

Laat me je waarschuwen! Waarschijnlijk word je van deze post heel erg hebberig!

Ik zit er namelijk serieus over na te denken om ook een abo te nemen op deze box 🙈echt ongelogen de inhoud vind ik zo fantastisch dat ik zelfs twijfel over de Fairyloot boxen…. Want ik lees natuurlijk Nederlands en hoe wel ik af en toe best een Engels boek lees ben ik bang dat de Fairyloot tbr stapel groeit zonder dat ik ze lees….

De Flick the Wick box is eigenlijk alles wat je in een Fairyloot verwacht, misschien wel beter, maar dan zonder boek ♥

Kijk maar gauw verder naar de foto’s die spreken haast voor zich 😉 je kunt op de kleine foto’s klikken voor een groter formaat!

Dit is de doos die uit de bubbelenvelop kwam! Dus ook nog eens extra goed ingepakt! Ik word echt altijd super vrolijk van alleen de dozen al! Het ziet er zo feestelijk uit! En deze doos vind ik helemaal mooi ♥ echt zo’n galaxy feel!

Op de onderkant van de doos staat een mooie quote van Tahereh Mafi! Flick the Wick heeft dus steeds een andere doos en dat maakt het nog specialer!

Dan gaat de doos open en zie je dat de inhoud word afgesloten door een mooi vloeipapiertje en een mooie sticker. Ik hou van dit soort details en vind het er dan ook heel chique uitzien, waar voor je geld is meteen de indruk die ik krijg.

 

Helemaal vrolijk word ik van de spoiler kaart ♥

Het ziet er zo fleurig uit! Tijd om te ontdekken wat er allemaal in de doos zit!

Als eerste pak ik dit zakje en deze doosjes uit de box, ik vind het echt super hoe alles echt als aparte cadeautjes verpakt is.

  

Echt een fantastische kaars op de eerste foto ♥ Warner (chief commander) met de geweldige quote “Hell is empty and all the devils are here” en ruikt naar blackberry en bay leaf!

Een kaars van Juliette (sweetheart) op de tweede foto en deze ruikt echt goddelijk naar sugar crystals en plum en doet me echt denken aan die mierzoete roze kauwgomrolletjes! Ik blijf er maar aan ruiken ♥ en dan ook nog een Sector 45 kaars! Deze ruikt naar vanilla, cocoa butter, sandelwood en cedarwood! Ook echt een heerlijke geur!

En op de derde foto een Warner’s soap bath gel die ruikt naar lavender, nectar, plum en orange flower ♥

 

Dan vind ik nog een kaars maar dan van Novel Heartbeat Creations en deze Omega Point kaars ruikt echt zo lekker naar orange cupcakes en champagne! En het volgende uit deze volgepakte doos is een bonus item, een super leuke button van Warner!

  

En de doos blijft maar meer onthullen ♥ het volgende wat ik vind is een dubbelzijdige magneet boekenlegger van Kenji ontworpen door SilkeTara, een magneet van DreamyandCo met mijn lievelingsquote “IGNITE, my love. IGNITE” en een prachtige totebag van EvieBookish. Echt een plaatje deze tas ♥

En de doos is nog niet leeg! Er zit ook nog een Adam Kent Herbal Tea in. Een heerlijke mix van rooibos, roseship shells, raisins, rose, black currant, blueberries en lavender. Ik ben aan de ene kant heel erg benieuwd hoe deze thee smaakt en aan de andere kant vind ik het zo zonde om open te maken 🙂

 

Last but not least nog allemaal artwork en een boekenlegger, helaas vergat ik de achterkant van de boekenlegger en 1 kaart 🙂 Maar de mooiste kanten staan er op ♥ De art van Juliette is van Lawnzaloo, Warner en Juliette zijn van DianaDworak en de andere artikelen zijn ontworpen door StellasBookishArt en DreamyandCo!

 

Hoe fantastisch is deze box? Ik ben heel benieuwd wat jij er van vind!

Laat vooral hieronder een reactie achter ♥

Ik kan niet wachten op mijn mei box ♥ Wat is jou favo artikel uit deze box?

11 reacties

 1. Marilyn Degryse schreef:

  O wauw mooie box!! Ik heb die van mei besteld.

 2. Janita schreef:

  Deze box is echt geweldig! <3

 3. Liana schreef:

  Oehh wat een leuke box! Moet je veel verzendingskosten betalen?
  Liana onlangs geplaatst…Serierecensie | Beau SéjourMy Profile

 4. Do schreef:

  Wauw wat een mooie box weer!

 5. Isabelle schreef:

  OMG IK BEN JALOERS!!!
  Wat een prachtige box! I love de Warner kaars en de art prints <3
  Isabelle onlangs geplaatst…Review| This Savage Song – Victoria SchwabMy Profile

 6. Annabel schreef:

  Echt een prachtige box! Ik ben erg benieuwd naar de volgende box.
  Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: