Unboxing Flick the Wick Box | Terrasen Rising!

Ken jij Flick the Wick al? Ik ben echt verliefd op hun boxen! En de inhoud van hun boxen? FE-NO-ME-NAAL!!!! Kijk je mee naar wat er in deze ‘Terrasen Rising!’ box zat?

Laat me je waarschuwen! Waarschijnlijk word je van deze post heel erg hebberig!

Ik zat er al een tijdje over na te denken om de Fairyloot op te zeggen en dat heb ik nu dus gedaan! Ik lees namelijk zo graag Nederlands en dus blijven de boeken ongelezen staan en de goodies vallen de laaste tijd wat tegen! Dus ik besloot om gewoon vaker een Flick the Wick te kopen!

De Flick the Wick box is eigenlijk alles wat je in een Fairyloot verwacht, misschien wel beter, maar dan zonder boek ♥

Ik koop ze niet elke keer, het thema moet me wel een beetje liggen! Ik heb deze boeken niet eens gelezen maar wel allemaal in de kast staan. Omdat ik van iedereen hoor hoe geweldig ze zijn kon ik het niet laten om deze box te kopen.

Deze box was ‘Inspired by Sarah J. Maas’ Throne of Glass series’ en dat was natuurlijk genoeg reden om deze box te kopen!

Hoewel deze box erg toffe items heeft was het net niet wat ik gehoopt had!

Ik had namelijk grote hoop op een book sleeve of een mooie tinnen mok ♥

Kijk gauw verder naar de foto’s en laat me vooral weten wat jij van deze box vindt?

 

Zoals je kunt zien bij de vorige unboxings is echt elke doos aangepast op het thema ♥ ook heeft elke doos op de onderkant een quote die bij het thema van die maand past! Bij FtW is echt alles zo perfect ingepakt!

Als eerste pak ik deze twee ingepakte cadeautjes uit, de ene is natuurlijk een kaars maar welke zou het zijn en wat zit er in het andere pakje? Ik hou er van dat alles zo leuk ingepakt zit!

De grote kaars is een Queen of Terrasen kaars die echt ontzettend lekker fris ruikt! Citrus en vanille voeren de boventonen!

In het andere pakje zitten 8 kaarten met art van Rowan, Aelin, Dorian, Manon, Chaol, Yrene, Aedion en Lysandra. Deze art is gemaakt door @ArtbyEmmiLinne

 

 

Daaronder tover ik een Sartaq en Nesryn magneet van @Loweana.art uit de doos.

Een notitieboekje van @StellaBookishArt en een Terrasen pin van @Dreamyandco.

 

‘Kingdom of Ash’ solid perfume en die ruikt naar soft blue musk.

Een mooie dikke dubbele boekenlegger van @Dreamyandco.

 

En dan de drie kleinere kaarsjes. Sam Cortland, Rowan and his cadre en Manon’s thirteen ♥

En als laatste een hele grote wanddoek van @Eviebookish.

Wat is jou favo artikel uit deze box? Ik ben heel benieuwd wat jij er van vind!

Laat vooral hieronder een reactie achter ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Leuke unboxings en mooie foto’s <3 Ik heb de Throne of Glass serie nog niet gelezen en ik ben dus ook niet echt bekend met alle namen, haha, maar de goodies zien er erg mooi uit! Ik vind vooral het notitieboekje en boekenlegger erg mooi. Ik vind de wanddoek ook erg mooi, maar ik vraag me af of zoiets vaak gebruikt wordt, ik zou er in ieder geval geen plek voor hebben :$, een kussensloop of totebag zou ik denk ik dan leuker vinden!