Unboxing Flick the Wick Box | The Dregs of Ketterdam

Ken jij Flick the Wick al? Ik ben echt verliefd op hun boxen! En de inhoud van hun boxen? FE-NO-ME-NAAL!!!! Kijk je mee naar wat er in deze ‘The Dregs of Ketterdam’ box zat?

Laat me je waarschuwen! Waarschijnlijk word je van deze post heel erg hebberig!

Ik zat er al een tijdje over na te denken om de Fairyloot op te zeggen en dat heb ik nu dus gedaan! Ik lees namelijk zo graag Nederlands en dus blijven de boeken ongelezen staan en de goodies vallen de laaste tijd wat tegen! En deze box? Is weer zo awesome! Dus ik besloot om gewoon vaker een Flick the Wick te kopen!

De Flick the Wick box is eigenlijk alles wat je in een Fairyloot verwacht, misschien wel beter, maar dan zonder boek ♥

Ik koop ze niet elke keer, het thema moet me wel een beetje liggen! Ik heb deze boeken niet eens gelezen maar wel allemaal in de kast staan. Omdat ik van iedereen hoor hoe geweldig ze zijn kon ik het niet laten om deze box te kopen.

This box will be themed around our precious members of The Dregs.

Kijk maar gauw verder naar de foto’s die spreken haast voor zich 😉

 

Zoals je kunt zien bij de vorige unboxings is echt elke doos aangepast op het thema ♥ ook heeft elke doos op de onderkant een quote die bij het thema van die maand past! Bij FtW is echt alles zo perfect ingepakt!

 

Als eerst haal ik er deze twee pakjes uit ♥ één van de dingen die ik zo geweldig vind is dat niet alles meteen zichtbaar is!

Er in zitten een ‘Proper Thieves’ badbom die echt heerlijk ruikt naar caramel, vanille, bergamot en suiker! Dit klinkt heel zoet maar het is echt een perfecte mix! En in de koker zit een hele mooie art van @Loweana.art.

 

Dan iets wat je niet vaak vind in boxen! In plaats van thee zit er namelijk een keer ‘Ketterdam Coffee’ in en dat is een mix van roasted coffee, raspberries en chocolate. Ik ben heel benieuwd hoe deze koffie smaakt! Daarnaast zie je een hele mooie button van @Dreamyandco met een prachtige quote!

  

Dan vind ik nog een hele mooie ‘No Mourners No Funerals’ pin ook weer van @Dreamyandco. en een paar ingepakte items! Ik hou er van hoe het zo spannend blijft wat je er in gaat vinden!

 

Daarin vind ik ‘Dirtyhands Kaz Brekker’ die naar bergamot, clove, nutmeg en musk en ‘The Wraith Inej Ghafa’ ruikt naar musk, grapefruit en jasmine. De geuren van deze kaarsen zijn echt weer heerlijk!

 

En dan nog twee kleiner kaarsjes die zo lekker ruiken dat ik er wel de hele dag aan kan blijven snuffelen! Het is echt ongelooflijk hou lekker de kaarsen van FtW ruiken!

Dit zijn ‘Heartrender Nina Zenik’ en die ruikt naar apricot en freesia en ‘Sharpshooter Jesper Fahey’ die naar mocha en espresso ruikt.

Dan hele mooie art van @Artbyemmilinne en hierop staan Matthias Helvar en Wylan van Eck.

 

En dan een hele mooie houten boekenlegger met aan de ene kant een quote ‘Greed… van @Dreamyandco’ en aan de andere kant ‘The Water…. van @Aenteereads’.

 

En dan het allerlaatste item! Een prachtige kussensloop van @Eviebookish

Hoe fantastisch is deze box? Ik ben heel benieuwd wat jij er van vind!

Laat vooral hieronder een reactie achter ♥

Wat is jou favo artikel uit deze box?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 comments

  1. Oh wauw!! De Grisha serie is een van mijn all time favorite boeken! Ze hebben er een prachtige box van gemaakt! Nu vind ik het toch wel jammer dat ik hem niet heb besteld, haha! Ik heb trouwens een vraagje voor je: heb je ooit douanekosten moeten betalen voor een Flick the Wick box? Want dat houdt me toch wel tegen

  2. Wat een knap gevulde box. Dat de dozen zelf iedere keer anders zijn, zowel qua uiterlijk als qua producten vind ik echt een pluspunt. Zo blijft het een verrassing voor je. De kraaien-serie moet ik zelf ook nog steeds in beginnen. Ooit, een keertje. 😉